Stimate client logic

Stimate client logic

Stimate client logic,
(persoanele logice/analitice isi folosesc cu preponderenta emisfera cerebrala stanga)

Nu e vina ta. Intr-adevar.

Ai fost programat înca de la nastere în principal sa folosesti în primul rand numai jumatate din functia naturala a creierului tau. Institutiile de educatie, de guvern si de la locul de munca, ale societatii noastre occidentale au marginalizat creierul nostru drept, intuitia noastra, imaginatia noastra, si în opinia mea, aceasta a fost total în detrimentul nostru.

Gandeste-te la toate momentele din copilarie, cind ti s-a spus ca esti cu capul din nori. Ca nu a existat nici un monstru în dulap. Ca prietenul tau imaginar nu a fost real. Pentru a opri visatul cu ochii deschisi. Nu te mai preface sau nu mai inventa povesti. Lucrurile au fost etichetate “doar” ca o coincidenta, sau pur si simplu o “plasmuire a imaginatiei tale.”

Ceea ce parintii, profesorii si alte persoane au facut a fost de a comuta si opri în mod eficient jumatate din functiile creierului. Ei (în cea mai mare parte), nu au vrut sa faca asta. Ei au fost învatati acelasi lucru atunci cand au fost tineri.

left-brain

Sigur ca avem nevoie de creierul nostru stang. Fara el, multe lucruri s-ar dizolva în dezorganizare si haos. Dar ceea ce avem cu adevarat nevoie este echilibrul, si biata emisfera dreapta a creierului nostru a ajuns foarte ignorata.

Ei bine, avem un pic de lucru acum pentru a începe sa anulam aceasta programare despre “creierul stang este singurul lucru care este important”, dar este posibil.

Cand traiesti o viata condusa în majoritate de logica si analiza, iti traiesti viata în primul rand din emisfera stanga a creierului. Te poti gandi la mintea ta ca la un creier alimentat de un motor dublu, care este mai mult ca un avion cu dublu motor cu doar un singur motor in functiune. Daca esti foarte metodic, logic si analitic, emisfera ta dreapta a creierului este, probabil, foarte mult ca un motor ruginit. Avem nevoie de vaselina pentru a unge mecanica, re-alimenta, si de a porni emisfera dreapta a creierului sa ruleaze înainte de sesiunea noastra QHHT.

Poti sa faci asta? Absolut. Emisfera dreapta a creierului tau este chiar acolo, asteptandu-te pe tine sa pornesti motorul si sa-l trezesti. Poti începe imediat. Exista multe modalitati de a angaja emisfera dreapta a creierului si iti voi împartasi cateva exercitii concrete care le poti face în timpul zilei, regulat, si care te vor ajuta.

Uite un lucru pe care îl poti face, si probabil singurul, cel mai important lucru pentru a avea o sesiune cu succes. E doar o declaratie pe care ai nevoie sa o auzi, sa o digeri si sa o integrezi în lumea ta înainte de a bate la usa mea pentru întalnirea noastra. Va trebui sa accepti pe deplin aceasta declaratie pentru a rupe o viata de programare a emisferei stangi a creierului!

Uite aici … esti gata?

Va trebui sa ai încredere în imaginatia ta 100%.

Asa e. De fapt încrede-te în ea! Va trebui sa ai încredere în imaginatia ta atat de mult cat poti avea, va trebui sa faci ceva ce ar putea suna ridicol pentru o persoana orientata pe emisfera stanga: Va trebui sa fii de acord ca pur si simplu sa: INVENTEZI

Asa e. Inventeaza. Tu, în esenta, vei visa cu ochii deschisi impreuna cu mine si îti promit, daca te implici în acest „vis cu ochii deschisi”, integral si total si imi permiti sa te ajut, imi permiti sa te ghidez, vei deschide în mod absolut usa sufletului tau si vei începe în sfarsit sa gasesti raspunsurile pe care le cauti si vindecarea de care ai nevoie.

Sinele tau Superior, sufletul tau , comunica cu tine în visele tale în fiecare noapte. Acesta comunica cu tine utilizand premonitii, intuitii, în vise, în imaginatia ta, în simboluri, în povesti si idei fanteziste.

Vrem sa vorbim cu Sinele tau Superior în sesiunea ta. Nu poti accesa Sinele tau Superior, sau sufletul tau folosind logica. Supra analiza va face ca acesta sa se dizolve si sa se estompeze.

Hai sa iti spun o mica poveste.

Acum cateva saptamani în urma, în Arkansas in timpul unui curs avansat de instruire cu Dolores Cannon, a fost spusa o poveste remarcabila de vindecare. Aceasta femeie, ea însasi un practicant QHHT, a fost candva un subiect de demonstratie pentru Dolores într-o clasa cu mai multi ani în urma.

In timpul sesiunii cand Dolores a solicitat Sinele Superior pentru a o vindeca de eroziune esofagiana severa si reflux gastric, boala care i-a facut viata mizerabila, mintea ei logica a început sa se îndoiasca si sa nu creada in proces. Femeia, fiind un subiect al demonstratiei, a fost perfect constienta ca era observata de elevi, care luau notite si „se agatau” de fiecare cuvant al sesiunii.

In acel moment, mintea ei analitica, ego-ul ei, nu simtea ca Sinele ei Superior era acolo. Ea a ascultat cu atentie, a asteptat sa se întample ceva magic si a simtit … nimic. Ea si-a amintit ce a spus Dolores în clasa despre utilizarea imaginatiei. Simtea ca era singura ei optiune. Trebuia sa inventeze. S-a gandit ca nu putea sa o dezamageasca pe Dolores si clasa care se uita la ea, asa ca a facut-o. Ea a inventat.

Dupa ce a început sa creeze o poveste mental, brusc în mintea ei a vazut fluxuri mari de întuneric plecand din gatul ei. A fost uimita în interiorul ei.

Cand s-a trezit, adica atunci cand ea a fost adusa în starea de constienta de zi cu zi, ea nu a mai avut nici o durere în gat! Durerea si refluxul esofagian, o problema pe care a avut-o timp de multi ani, a disparut fara sa se mai întoarca.

Asteptand la portile (aparent) închise ale sufletului ei, ea si-a folosit imaginatia pentru a debloca usa si a o deschide accesand astfel sufletul. Inventand!

Intelege si realizeaza, cu cat mai mult te deschizi înainte de a ajunge aici, cu cat practici mai mult si permiti, cu cat inventezi mai mult povesti, cu cat visezi mai mult cu ochii deschisi, cu cat meditezi mai mult sau joci fabulosul “Ce ar fi daca?” sau cu cat mai mult agiti pur si simplu rigida emisfera stanga a creierului, în rutina de zi cu zi a vietii, cu atat mai bun va fi rezultatul la sesiunea noastra.

Iata ceva minunat despre emisfera dreapta a creierului tau, despre activitatile si functia sa: Nu poti face un lucru “rau”.

Te poti sustrage si sa nu o faci deloc.

Doar de tine depinde!

Traducere si adaptare dupa Candace Craw-Goldman blog.

Tagged with: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *