Calatoria unui suflet

Calatoria unui suflet

A. Este foarte cald si sunt niste cladiri albe, uriase, dar par mai mult de lumina. Sunt ca niste biserici inalte, ca niste cristale uriase in care au sapate camere. Nu sunt transparente, dar nici mate, dar nu poti vedea nimic in interior.
V. Sunt mai multe cladiri?
A. Da, sunt si pe o parte si pe cealalta, numai ca pe stanga sunt mai puternice si au vibratie foarte inalta.
V. Cum sunt fata de tine?
A. Sunt foarte aproape de mine, pot sa le simt, pot sa pun mana pe ele.
V. Priveste in jur si zi-mi daca mai vezi pe altcineva sau nu.
A. Teoretic sunt singura, fizic, dar mai este o entitate aurie, in fata mea. E o forma umana, dar se schimba ca forma. Ea ramane lunga si inalta, dar mainile si picioarele se disting numai cand sta pe loc.
V. Iti da vreo impresie, vreun sentiment entitatea asta?
A. Suntem impreuna acolo.
V. Ce porti in picioare?
A. Nu cred ca port nimic in picioare…am niste inele aurii la degete, in rest e numai alb si auriu. Am un fel de …nu-mi dau seama ce e…un fel de fusta…alba, dar nu e fusta, un fel de tunica, din doua piese. De la brau in jos e alba si are niste cordoane aurii si in sus e un fel de bustiera care merge spre maneci si manecile sunt foarte lungi, pana la cot, dar se desprind, asa, lungi. Tesatura lor e ca bumbacul.
V. Pe cap porti ceva?
A. Da, e ditai coroana. E aurie si zici e facuta dintr-un cristal care a inghetat, ca niste spini inghetati, dar e foarte confortabila.
V. Din ce pare a fi facuta?
A. Cred ca e din aur si are bijuterii rosii si albastre in ea, rotunde si eliptice. Mai port bratari care sunt la fel ca si cureaua, aurii si cu niste bijuterii rosii si albastre.
V. Ce culoare are pielea ta?
A. E cafenie, nu cred ca am par…sunt cheala si am ochii verzi.
V. Care este senzatie, ca esti femeie?
A. Senzatia este ca sunt jumatate femeie si jumatate barbat.
V. Cum iti simti corpul?
A. E slab si lung, forta nu e fizica.
V. Cum stai acolo, langa cladirile albe si cu entitatea aurie langa tine, ce iti trece prin minte, ce te preocupa?
A. Trebuie sa stau aici, nu am ganduri.
V. Daca ti-as cere sa te descrii ca si caracter, ce mi-ai spune despre tine?
A. Sunt ca un fel de judecator, numai ca nu foarte multa lume ajunge la mine. Trebuie sa faci ceva foarte rau, trebuie sa incalci regulile foarte rau ca sa ajungi la mine.
V. Hai sa ne uitam un pic la entitatea aurie. Simti ca ar vrea sa iti comunice ceva sau nu?
A. Nu, ea ma monitorizeaza pe mine si o simt neutra. Acum sunt in cladirile din stanga, ma aflu la cel mai inalt nivel unde este un fel de piedestal, o camera uriasa sub forma de floare-cristal si in camera aia e un piedestal ca un fel portal, pot sa vad in alte locuri prin chestia aia, e ca un fel de masuta de metal aurie si cand ma uit in ea pot sa va ce se intampla. In jurul meu pot sa vad cerul si norii. In jurul meu totul e transparent pentru mine.
V. Locul asta este in vreun fel familiar, ai mai fost aici sau nu, care e impresia?
A. Da, parca si acum sunt aici.
V. Ai vrea sa privesti in masuta aia, sau nu te intereseaza? E cum vrei tu.
A. O sa merg intai pana la geamuri, sa ma uit in jos. Nu e nimic pe aici, e desert ca in Sahara, nisipul e galben si foarte multe furtuni de nisip. Nu cred ca poate sa stea cineva fizic afara.
V. Se mai simte caldura de la inceput aici in cladire?
A. Nu, e racoare, chiar frig.
V. Pentru tine e mai placut asa sau mai placut cum era afara?
A. Imi place mai mult afara, la soare, dar nu pot sa ies afara pentru ca e periculos din cauza nisipului si trebuie sa sa stau aici si ca sa privesc prin portal. Putem sa ne intoarcem.
V. Spune-mi ce se intampla.
A. A…aa….aa…cred ca eu manipulez vremea prin oglinda aia.
V. Cum faci asta?
A. Pun mana dreapta deasupra oglinzii si imi las intentia: cum vreau sa fie afara. Pentru ca nu e nimeni pe acolo, ma cam joc cu oglinda.
V. Ce iti place cel mai mult sa faci cu vremea, cum o faci mai des?
A. Nu am o preferinta, imi place cand nu sunt furtunile de nisip. Opresc furtunile de nisip, cand nu se misca nimic, dar e destul de mort totul in jur.
V. Aha, deci nu poti sa modifici si nisipul, ci doar cum e vremea. A. Da.
V. Intentia e suficienta ca sa schimbe?
A. Da, cand pun mana acolo e ca si cum cerul se transforma si incepe sa ploua, incepe vantul, se schimba doar vremea, nu pot sa manipulez ziua si noaptea.
V. iti place ce faci?
A. Mor de plictiseala!
V. Ce ai vrea sa faci?
A. Sa ma joc si pe alte planete, sa controle alte planete asa cum controlez vremea.
V. In afara de entitatea aurie, mai e altcineva cu tine aici?
A. Nu, e pustiu si o simt ca si cum e o inchisoare.
V. O resimti asa pentru ca esti singura, sau chiar este asta?
A. Cred ca este chiar inchisoare, cred ca este ceva special pentru mine. Nici nu prea simt ca lumea de afara e chiar reala. E ca si cum as fi intr-o cutie mare in care ceva e creat, cum ar fi un cer, un soare, si mi s-a dat si mie asta sa ma joc, ca sa nu mor de plictiseala.
V. Esti de mult acolo?
A. De foarte mult timp…de eoni…e prea plictisitor ca sa mai imi pese. La inceput a fost furie, dupa a fost….acum parca nu mai are nimic nici un sens. Doar satu aici. Nici nu mai stiu de ce sunt aici.
V. Singura distractie iti este portalul? A. Da.
V. Cum iti petreci ziua?
A. Ma plimb pe coridor …cred ca au fost cateva secole in care am luat-o razna, in care faceam misto de entitate, dupa aia m-am calmat…pur si simplu ma plimb, nu vorbesc cu nimeni, nu vorbesc nici cu entitatea, nici entitatea nu vorbeste cu mine, ma monitorizeaa, parca asteapta sa fac ceva…ceva care …o manifestare din asta de putere, sa distrug ceva, dar nu ma las, nu stiu, e ca si cum e o capcana si nu ma las…ca si cum facand chestia asta, dau drumul la o informatie care nu trebuie lasata, nu trebuie lasata aici, unde ma aflu, nu trebuie data celor care controleaza zona asta…e fix falsa, e creata tehnic, e totul tehnologic, dar nu ar fi putut altfel sa ma tina aici…e un fel de captare de suflet.
V. Te simti captiva acolo?
A. Da, aici a fost creata special pentru mine si cei ca mine ca sa ma tina aici.
V. Cum ai ajuns aici?
A. Am facut abuz de putere, dar nu ma aflu aici pentru ca am facut abzul de putere, aici ma aflu pentru ca nu vreau sa dau informatia altora care sa folosesca ceea ce am folosit eu ca sa fac abuz de putere.
V. Ai vrea sa mergem inapoi in timp, sa vedem ce s-a intamplat?
A. Da… Razboi nuclear. Cerul e rosu si sunt asteroizi care pica, nu sunt foarte mari, e ca si cum au avut loc niste explozii foarte mari si se intorc pietrele inpoi. Puterea nucleara este tehnologica, iar eu sunt unul din inginerii care lucrau la tehnologia asta nucleara.
V. Arati in vreun fel diferit de scena anterioara?
A. Nu pot sa imi dau seama pentru ca sunt intr-un costum de protectie, armura de protectie care este foarte usoara si care imi permite sa lucrez cu mainile, pentru ca mesteresc ceva la niste rachete. Costumul e alb, iar casca e tuguiata spre spate. Sunt femeie, sunt mica. Nu imi pasa de ce se intampla, imi pasa doar de cunostintele pe care le obtin din folosirea lor.
V. Cum arata locul in care te afli?
A. Este o statie stiintifica pe doua nivele. Nu sunt doar eu acolo. Eu mesteresc ceva la o racheta, dar sunt tot felul de chestii aici, avioane, nave spatiale si (cladirea) are o cupola foarte inalta.
V. Unde se afla statia asta?
A. Nu pare a fi pe planeta, pare a fi in afara planetei si trimite toate astea pe planeta. Este total ostila acelei planete. Plantea are ceva, iar noi avem nevoie de acel ceva dupa ea. E trinitotium, e un fel de metal pe care il folosim ca pe benzina.
V. Simti ca apartii locului aluia?
A. Nici planetei si nici navei. Suntem mai multi dupa planete diferite, dar suntem elitele stiintifice care au fost luate si stiinta este folosita foarte mult aici pentru a acapara planeta respectiva. Si planeta asta este destul de stiintifica. Aici am venit de bunavoie pentru cunostere. Civilizatia asta are foarte multa tehnologie si foarte multa putere de a face tehnologia respectiva si imi doream sa folosesc tehnologia asta ca sa creez ceea ce voiam eu sa creez.
V. Ce anume vrei sa creezi?
A. Ha ha ha….E ironic dar e un dispozitiv de captare de suflete. Cred ca inchisoare in care stau e creata de mine…..
V. Cei cu care lucrezi iti par familiari, prietenosi?
A, Nu, fiecare e cu treaba lui, cel putin din partea mea este o manifestare de Ego, cum ca ce fac eu aici e mai important.
V. Care e scopul ultim a ceea ce creezi tu? La ce foloseste efectiv?
A. Este pentru propria mea planeta daca ofeream cunostintele si ceea ce cream, a fost un fel de contract cu dubla intelegere: eu veneam pe nava si le ofeream cunostintele mele si ceea ce cream, iar ei ofereau planetei pe care ma aflam protectie, taxa de protectie, nu o atacau. Sunt orionieni. Sunt ca niste dragoni, dar umani, pe doua picioare, cu doua maini, dar pe frunte au niste creste care se duc in spate si au colti si bot de dragon. Sunt ca niste dragoni, au capul mic iar pielea este neagra sau un rosu inchis. Au solzi pe maini si au pielea foarte tare si groasa in jurul fetei. Fizic nu sunt agresivi, dar inspira o putere…nu te poti lupta cu ei.
V. Cum te face asta sa te simti?
A. Mie imi convine pentru ca am venit aici cu un scop, iar planeta mea primeste protectie si nu e atacata. Cred ca am o intelegere cu unul dintre ei…e destul de amuzant…un pic de romanta, dar e total absurd!
V. Cum arata?
A. El e un pic diferit. Ceea ce orionienii vor sa faca este o idee de separare iar el merge catre unitate, incearca sa inteleaga dragostea, incearca sa inteleaga toate emotiile astea neorioniene pentru ca ei sunt logici. Restul, in afara de el, sunt foarte…ei fac ceea ce li se spune, au mentalitate de roi, de stup, numai ca asta mic e un pic diferit, vrea sa cunoasca. Sunt impartiti pe mai multe grupe, o grupa stie despre o planeta, nu au voie sa detina toate informatiile, toata informatia e detinuta sus. El este foarte tanar, cred ca suntem de aceeasti varsta. El si-a terminat stagiul si acum lucreza, este ca si cum el a trait printre alte….a avut sansa sa …parintii lui au fost dintre cercetatorii speciilor si el a avut sansa, de mic, sa inteleaga diferenta dintre specii si …imi tot vine ideea ca eu as fi dupa una din planetele vegane (in legatura cu Vega) si ca el e foarte interesat sa cunoasca emotia asta si nu a fost o relatie fizica, pentru era imposibil tehnic, dar a fost …povesteam mult, eu ii povesteam pentru ca el nu fusese pe planeta lui, doar a stat pe nava. Ei au pierdut radacinile stand pe nava.
V. Ai vrea sa mergem si pe planeta ta, sa vedem cum e? A. Da.
V. Ce vezi?
A. Este foarte frumos, foarte multa vegetatia, foarte multi oameni si toti sunt imbracati in vesminte cum erau cele din inchisoare. Parintii mei asa sunt imbracati, cu tunici albe si auriu. Majoritatea sunt la fel, nu au par. Coroane poarta doar cei care sunt in inchiosare ca sa le blocheze aptitudinile, sa nu isi foloseasca capacitatile telepatice. Datorita coroanei nu ai acces la nimeni si invers.
V. Cum e familia ta?
A. Suntem doar noi trei, eu, mama si tata. E un pic diferit…nu-mi dau seama…copiii nu sunt facuti fizic, sunt ganditi, nu stiu cum sa spun, corpul este “gandit” si vine sufletul. E foarte frumos aici, sunt castele aurii, din cristale, sunt strazi pietruite si petrec foarte mult timp in natura si nici nu dorm. Nu exista noapte si zi, e doar zi. Lumea e vesela, e fericita, e ca in Lemuria de pe Pamant.
V. Cum sunt parintii tai?
A. Sunt foarte inalti si foarte calzi, sunt ca niste invatatori. Fiecare parinte are datoria sa fie si invatator pentru copil. Nu exista sisteme de scoli. Fiecare parinte are datoria sa-si invete copilul despre stiintele naturii, telepatie, sa inteleaga animalele, energiile si nu imi dau seama daca vorbesc. Au o gura foarte mica, dar nu vorbesc cu ea. Capetele sunt foarte lungi in spate.
V. Cum sunt “ganditi” copiii, cum se procedeaza?
A. Cand un cuplu vrea un copil, exista, la un nivel, si entitati care nu sunt incarnate, nu sunt in forma fizica, si pot face un contract cu o astfel de entitate si parintii au capacitatea mentala de a crea si de a face sa apara un corp fizic, iar entitatea sa intre acolo.
V. Se porneste de la stadiul de copil, sau se porneste cu un corp deja crescut?
A. E o fiinta de cam 3-4 ani la pamanteni. E un pic crecut, nu e bebelus. Trec direct la momentul in care copilul poate sa perceapa si sa invete. Copilul merge singur si are telepatia activata.
V. Cum functioneaza telepatia?
A. Cea mai simpla este cand te uiti la persoana respectiva si ii transmiti un gand si cea mai complexa, care se invata peste ani de zile, este cea in care persoana e departe, dar ii transmiti un gand si iti trimite inapoi.
V. Cuvinte, sunete folositi?
A. Muzica. Este folosita pentru ridicarea vibratiei, pentru cresterea telepatiei, sunt unele persoane care pot sa manipuleze si obiectele. E frumos aici, e foarte multa pace si armonie. Stiu ce nu mi-a placut si am vrut sa plec, ca in pacea asta si armonie invatam acelasi lucru pe care il invata toata lumea, nu aveam posibilitatea sa experimentez pentru ca experimentarea duce la si la lucruri periculoase, iar societatea nu accepta lucruri periculoase, lucruri care ar putea sa dauneze cuiva. Eu consider ca nu poti sa evoluezi daca nu experimentezi. De aia m-am oferit voluntar, sa ma duc pe nava. Instrumentele muzicale sunt ca niste viori dar au doua corzi, iar cand le atingi, transmit diferite sunete, hertzi.
V. Vreau sa iti privesti mainile. Cate degete ai la mana?
A. Patru..ce ciudat…si sunt lungi, ca la broasca, dar foarte lungi.
V. Dar la picioare?
A. Tot patru, dar pielea are alta culoare fata de cand eram acolo. Acolo era asa pentru ca era soare. Aici este un gri foarte deschis. Ce am vazut eu, cafeniul, era din cauza soarelui, iar pielea noastra nu suporta soarele. Imi placea sa stau in soare, chiar daca era fals.. Noi nu avem soare.
V. Aici, pe planeta ta, iti place, esti fericita? Ti-a fost bine aici?
A. Capacitatea mea de invatare era foarte rapida si ma plictiseam foarte repede. Nu am simtit ca e locul meu, nu mi-a placut sa stau aici.
V. Ce simti pentru parintii tai? Vreau sa ii privesti pe amandoi si sa imi spui ce simti.
A. Recunostinta ca m-au lasat sa ma incarnez, atat.
V. Cand ei te privesc, ce sentiment vezi in ochii lor pentru tine?
A. In ochii lor e dragoste.
V. Consideri ca iti foloseste ce te-au invatat ei?
A. Da, imi foloseste pentru ca inveti cum este creata energia la nivel molecular si, de acolo, am dedus cum poate fi distrusa la nivel molecular, prin arme nucleare.
V. Care dintre ei te-a invatat asta?
A. Mama m-a invatat cum sa creez si cum se creeaza energia, iar tata m-a invatat cum sa o inteleg din punct de vedere stiintific. Nu as fi putut sa inteleg energia daca nu o intelegeam in ambele feluri. Toti copiii sunt invatati aceleasi lucruri. Nu exista lider, spre deosebire de draconieni, nu este sub forma de roi, de stup. Fiecare e propriul lui lider.
V. Cum isi ocupa ei timpul, parintii tai?
A. Se plimba pe alei si ma invatau lucruri despre aer, despre moleculele de lumina, despre pamant, despre sol care este rosiatic, ce sol ajuta la cresterea unor plante, ce sol ajuta la cresterea altor plante. Aici sunt foarte multe flori, de la mov la alb, la albastru. Florile au petalele ca si pielea, un pic gri. Sunt multe plante cu spini. Simt ca si orasul in care ne aflam e tot un oras din asta creat cu un fel protectie, ca un fel de bula cu geam, pentru ca afara este nisipul si distrugerea in care nu poti sa traiesti. Inauntru e un mediu artificial, sub ceva, dar suntem la suprafata planetei. Nu poti sa stai in nisipul ala, nu poti nici sa respiri. E un fel de hidrogen pe care plantele il emit si pe care ei il respira, dar nu poti sa iesi de acolo, numai in costume speciale.
V. Asa a fost mereu acolo, mediul acela?
A. Asa a fost mediul asta din totdeauna. E o planeta care a fost aleasa sa fie locuita. Ea nu era locuibila. Era aproape de planeta mama, numai ca planeta mama era suprapopulata si a fost aleasa sa fie locuita.
V. Ai vrea sa mergem acum dupa momentul in care esti inchisa? A. Da.
…………mergem dupa perioada in care ai fost inchisa, intr-un moment important….
A. Nu sunt inca in reacarnare, sunt in fata mai multor entitati si promit ca voi folosi toata cunoasterea pentru a aduce evolutie peste tot unde o sa ma reincarnez, ca voi aduce evolutie spirituala pentru ca nu vreau sa ma mai intorc in cusca aia.
V. Ai parasit-o?
A. La un moment dat i-am cerut entitatii care ma observa sa vorbesc cu consiliul pentru ca nu mai pot sa stau aici si sunt pregatita sa imi accept pedeapsa si sa lupt pentru ea pentru ca eu nu am acceptat ca era vina mea si trebuia sa ma ma iert si sa ma accept si numai in momentul in care eram prea plictisita si prea disperata, pentru ca toata lumea murise in jurul meu, nu mai era nimic, eram doar eu, am stat foarte mult acolo pentru sa sistemul ala creat de mine ma si tinea in viata si sunt in fata unui consilui, in genunchi cu capul plecat si le spun ca imi cer iertare pentru tot ceea ce am facut si ca voi lucra pentru a aduce evolutie spirituala pe planetele unde o sa ma reincarnez si il vad clar in fata mea pe Arhanghelul Mihail. Am lasat corpul fizic, am facut taiere de ombilic spiritual.
V. Pe unde ai iesit din corp?
A. Prin cap. Am fost si ajutata pentru ca I-am transmis entitatii ca este momentul si ca vreau sa plec, iar entitatea a chemat mai multe …un fel de ingerasi care m-au ajutat sa ies si sa tai ombilicul eteric. Acum sunt in fata marii judecati.
V. Cati sunt in consiliu?
A. Sunt sapte sau opt, nu pot sa imi dau seama. Imaginea pe care …ei sunt niste bile de lumina, dar fiecare iti da o imagine si imaginea pe care o am este clara, a arhanghelului Mihail, este cu plete, in armura, cu o sabie in stanga. Cred ca este un consiliu al arhanghelilor, da! Mi se spune ca trebuie sa recladesc inapoi…e ca si cum am avut o pecete de incredere si am spart-o, am facut-o bucati si trebuie sa o recladesc, iar fiecare viata este o bucata, ca un puzle…urmeaza sa il incep.
V. Esti de acord cu asta?
A. Nu ma mai intorc la cusca aia! As face orice.
V. Cine te-a pus acolo?
A. Eu singura m-am pus acolo pentru ca armele facute de mine au distrus planeta, si parintii, s-au intors si impotriva noastra, nu si-au tinut promisiunea.
V. Ce s-a intamplat cu draconianul cu care erai prietena?
A. A murit, a fost …ei nu erau omorati, erau, intr-un fel, scosi din uz si ii extrag sufletul si il tin intr-o stare de somnolenta si uitare totala, scos din uz. Nu a mai aparut, doar ne-am ajutat reciproc. Planeta mea a fost in totalitate cotropita de draconieni si entitatea nu era de-a lor, ea era venita ca ajutor dar nu isi oferea ajutorul decat in…cea de care am zis ca era gardian era gardian ca sa nu …sa nu …care a venit cu o propunere ca pot sa ies si sa imi ofer serviciile pentru evolutie, dar era si un gardian ca sa nu pic in plasa si sa le ofer astorlalti, care conduceau inchisoarea, pentru ca fizic, inchisoarea era condusa de draconieni. Eteric, sufletul meu putea sa iasa si sa se duca si sa ajute alte panete, insa, entitatea era acolo ca sa imi aminteasca ca pot sa fac sa asta, dar am ales sa stau acolo si sa ma auto-pedepsesc, dar mai intai am fost in stare de negare.
V. Cum continua intalnirea cu consiliul?
A. Mi-au spus ca trebuie sa muncesc pentru a-mi rezolva si rearanja karma si ca am …ah….sunt doua planete pe care incep, prima e Marte si apoi va fi Pamantul, dar Pamantul nu era inca creat, era in primele milenii, inca picau asteroizi, inca nu exista viata, nu putea sa existe si am inceput pe Marte.
V. Cum esti acolo, cum arata mediul acolo?
A. Solul e tot rosu, ca pe fosta mea planeta, si multe din sufletele incarnate sunt dupa fosta mea planeta, dar aici sunt un fel de activist impotriva stiintei si merg foarte mult pe plante, pe energie, exact ce se inatmpla pe planeta aceea vegana, acela era stilul perfect de trai si nu am foarte multa putere, simt ca am avut multe incercari in vietile mele si mereu nimeream prost, muream in inchisoare, faceam eu ceva si ajungeam sa fiu….erau mai fizici, nu erau asa avansati spiritual, era o planeta noua din dimensiunea a treia si nu am avut prea mult succes pe Marte. Am avut cinci incercari pe Marte. Am fost si barbat si femeie, dar mai mult barbat.
V. Cum te simti ca barbat pe Marte?
A. Foarte puternic, foarte atletic, foarte militar. Prin ultimile vieti cred ca am avut si un rol de conducere, insa m-au asasinat repede, eram prea pro eco.
V. Cum se creeaza copiii aici?
A. Fizic, normal, ca la oameni. V. Prin sex? A. Da. V. Cum iti simti sexualitatea ca barbat?
A. Ca un caine care trebuie sa improaste pe fiecare copac.
V. Deci foarte instinctual.
A. Este foarte instinctual si este foarte…gen un barbat nu avea o singura femeie, trebuia sa lase samanta in cat mai multe, sa aiba cat mai multi urmasi.
V. Ai zice ca e puternic instinctul sexual, de procreere?
A. E normal, ca la oameni, doar ca societatea cere sa fie asa, sa fie cat mai multi urmasi. Urmasii puteau avea familii mari si bogate si simt ca in ultima viata chiar era o familie mare si bogata, care isi putea mentine toti acesti urmasi.
V. Cum ai incheiat ciclul incarnarilor pe Marte, cum ai hotarat sa inchei acolo.
A. Am realizat ca Marte nu are nici o sansa, ca se duce catre autodistrugere si, dupa ce am fost asasinat, nu am mai ales sa ma intorc din nou, am vrut sa mi se dea alta misiune pentru ca, oricum se distruge planeta si nu pot sa fac nimic. Sa mi se dea alta planeta care e abia la inceput.
V. Formele de incarnare pe Marte sunt umanoide sau nu?
A. Sunt umanoide, barbatii sunt foarte mari, ele sunt inalte, dar slabute. Mananca carne, vaneaza mult dar sunt foarte militari, o societate extrem de militara si nu inteleg viata cum era pe Vega, nu inteleg pacea, erau intr-un conflict intre ei pentru putere. Erau pe un fond piramidal condus de o familie si intotdeauna incercau sa dea familia conducatoare jos si sa preia controlul o alta familie. Numarul de membri ai familiei era de ajutor: cu cat erau mai multi, cu atat erau infiltrati peste tot, in toate departamentele, prin armata, inginerie, agricultura. Nu prea mancau plante. Nu imi dau seama daca gateau carnea sau o mancau cruda. Cred ca amandoua.
V. Vreau sa te vezi intr-un moment in care iei masa cu familia ta, in ultima viata, cea in care ai fost asasinat.
A. Se sta pe jos, pe niste pernute si macarea e gatita gen la protap, este fripta. Bucatarii gatesc. Cred ca suntem o suta de oameni. In stanga e nevasta, copiii sunt in dreapta, parintii sunt undeva prin capat, cei mai vechi erau sefii, capetele familiei sunt cei mai in varsta. Am vreo 50 de frati care au nu stiu cati copii, e plina sala numai de …e asa, ca un fel de ….mesele traseaza un simbol ca un fel de urna si umplu o camera uriasa.
V. Cum e atmosfera la masa?
A. E vesela, e galagie mare, vorbesc mult, le place sa vorbeasca si sa rada, le place distractia, instinct primar: distractie, veselie. Cred ca au si niste alcool in ei. In general mesele sunt joviale, doar ca din cand in cand se mai iau la bataie, se mai si omoara. Sunt primitivi. Planeta vegana e de dimensiune 5, astia sunt pe la inceput de 3.
V. Dupa ce ai incheiat ciclul acestor incarnari pe Marte, stii unde ai mers de aici?
A. Da, a urmat Pamantul si am avut incarnari tarzii acolo. Pe Pamant au fost mai multe cicluri de incarnari, mai multe experimente, eu m-am dus fix la sfarsit deja cand nu mai erau vizibile nici un fel de forme extraterestre, cand era lasata omenirea, o data pentru totdeauna, sa mearga pe liberul arbitru pentru ca tot distrugeau, interveneau ba unii, ba altii, au picat Atlantida si Lemuria, ba a fost Hiperboreea si cu Musi, nu stiu ce s-a mai intamplat pe acolo. Nu am informatii despre ce s-a intamplat acolo, dar eram…acum este al treilea ciclu de ….al treilea experiment. Acum e acum, daca nu, asta e, nu mai merge experimentul asta niciodata, trebuie sa mutam.
V. Venirea pe Pamant e o alegere care iti apartine?
A. Da, imi apartine. Am fost intrebata: “vrei sa mergi pe Pamant?” si am zis Da! Si nu am avut extrem de multe reincarnari pe Pamant. Simt ca asta ar fi a treia, dar de fiecare data a fost o lupta spirituala…de exemplu prima reincarnare a fost una unde capacitatile extrasenzoriale erau inalte, erau activate, am prins o perioada gen Evul Mediu si ca am fost arsa pe rug. A doua…nu am avut prea multe sanse, am murit repede, pe la 14 ani, nu am avut timp nici sa ma trezesc, sa stiu ce-i cu mine. A treia este cea de acum….am ales sa vin acum pentru ca e si o perioada foarte interesanta si asa ca am ramas cu multe nerezolvate pe Marte si poate le rezolv acum.
V. Ce ai vrea sa reusesti acum?
A. Sa creez ideea de unitate care era pe Vega si sa readuc aminte oamenilor ca cunoasterea se afla in ei, nu trebuie sa o caute in Univers. Se afla in documentele Akashice, in fiecare persoana, in celula Zero, prima celula care se dezvolta, informatia, ca si informatia universala…numai ca trebuie sa ai acces ca sa intri acolo.
V. Daca te-ar auzi acum, ce le-ai spune oamenilor despre cum sa isi acceseze celula Zero?
A. Sa faca liniste. Nu am inca toata informatia, dar cand o voi avea, va trebui sa o transmit.

2 Comments on “Calatoria unui suflet

  1. o fi nu o fi…
    dar pastrand discernamantul fiecare pentru el..

    calatoria seamana mult cu ceea ce descriu corrado malanga si calogero grifasi in sedintele lor de hipnoza regresiva. cum ca fiinte parazitare stapanesc omenirea, iar dupa moarte ii opresc de la evolutie folosind fix tiparul acesta, ii arata viata, ii ofera 2-3 posibilitati pentru “evolutie” dar cu reincarnare musai, si hop inapoi in lumea aceasta cu sufletul “naiv”.

    ca sunt fiinte luminoase da, dar care exact dupa modelul acesta “pacalesc” sufletele sa reia ciclul reincarnarilor in conditii grele. scopul fiind de a genera emotii negative.. caci daca stai 99% in suferinta nu poti spune ca ai generat lumina..

    ganditi, simtiti si discerneti si voi care este adevarul.

    libertatea este un dar pentru care merita sa lupti.

    • Iti multumesc ca ai impartasit aici gandurile tale!
      Nu stiam ca seamana cu sesiunile acestor hipnotizatori.
      Da, fiecare sa discearna pentru el.
      Stii, comentariul tau imi aminteste de un film de desen animat, Monsters Inc, https://www.imdb.com/title/tt0198781/, in care frica alimenta un oras cu curent electric, pana intr-o zi, cand eroul principal descopera ca rasul producea mult mai multa Lumina.
      Iti doresc Libertate pe drumul tau! <3

      Violeta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *