Sufletul NU are Gen

Sufletul NU are Gen

Toate femeile au fost barbati si toti barbatii au fost femei in vietile anterioare. E o conditie a acumularii experintei cat mai variate si mai aproape de complet pe aceasta frumoasa planeta Pamant.
Indiferent de ce am ales sa fim in viata prezenta, FEMEI sau BARBATI, cu totii avem, pe langa cele de baza, cam aceleasi nevoi: sa fim acceptati. inclusi, sa apartinem, sa fim apreciati, sa fim semnificativi.
In fiecare viata pe care am trait-o in alte vremuri, am avut de fiecare data un alt corp, un alt creier, deci o alta minte, un alt temperament si personalitate si o cu totul alta experienta de viata.
Unii dintre noi au venit de mai multe ori in aceeasi famiilie, ceea ce inseamna ca suntem proprii nostri stramosi!!!
Stiu ca suna incredibil, dar asa functioneaza reincarnarea! Ne intoarcem ca sa reparam, sa mai incercam o data, ca sa reusim sa iertam si sa iubim un anume suflet cu care avem nevoie sa facem pace.
Timpurile in care mergem sa ne reincarnam nu sunt neaparat in progresie, insemnand sa mergem mereu spre viitor, ci uneori mergem inapoi in timp, chiar inaintea ultimei vieti pe care am avut-o, si totul se hoataraste asa pentru ca acolo, in trecut, e o experienta care noua ne va folosi.
Acestea sunt misiunile noastre in vieti de-a randul, nu diferentele de sex si modul in care ne imbracam sau alte lucruri care tin de aparenta. In esenta, cu totii suntem la fel.
Un baietel de sapte ani, pe care il si cunosc personal, ii spunea mamei lui ca noi nu aratam asa cum aratam pe Pamant, ci de fapt, suntem cu totii niste sfere de lumina albastra, doar ca AM UITAT asta, majoritatea dintre noi.
Societatea, in modul ei programativ si formativ in care a fost asezata, ne incurajeaza sa ne cream asteptari de la oameni, de la viata, pe care ii impodobim apoi, noi insine ca pe bradul de craciun cu tot felul de caracteristici pe care acei oameni nu le au. O data cu trecerea timpului, ajungem sa observam ca acele calitati pe care noi ni le imaginam nu sunt acolo. Nici nu realizam ca doar noi le-am imaginat. Si prin absenta lor, devenim dezamagiti. Ne dezamagesc oamenii despre care NOI am crezut ca sunt intr-un anume fel. Cu cat asteptarile sunt mai mari, cu atat dezamagirea este mai mare. Asa incep cuplurile sa se distanteze, considerandu-se indrepatatiti sa fie dezamagiti, pentru ca celalat/cealalta nu ne mai implineste asteptarile, de cele mai multe ori, nerealiste.
Asteptarile despre ceilalti au legatura cu modelel de femeie si de barbat pe care le-am observat fiecare dintre noi in familia de origine in care ne-am nascut. Cu aceste modele asimilate in subcontient, avem anumite asteptari de la partener/partenera care vin dintr-o alta famile, cu alte obiceiuri si modele, care nu corespund alor noastre.
Cele mai uzuale reactii la acestea sunt de respingere. Natura umana respinge ceea ce nu ii este cunoscut…din cauza fricii! E o frica de necunoscut.
Necunoscutul presupune schimbare. Schimbarea e adaptare si acceptarea a ceva nou. Oamenii sunt rezistenti la schimbare pentru ca ii scoate din zona de comfort.
Alte modele decat cele cu care am crescut noi ne PROVOACA sa crestem, sa evoluam, sa ne schimbam, sa observam ca se poate si altfel, ca in alte familii lucrurile se intampla altfel decat in a noastra. Cu totii invatam si crestem din interactiunea umana. Cu cat e mai grea si mai dureroasa, cu atat ne asigura cresterea!
Nu spun ca numai cu durere si suferinta crestem. Se poate si altfel, dar pentru asta e nevoie de o acceptare si o toleranta a celorlalti.
Uneori e aprope imposibil sa acceptam un mod de comportament al cuiva. In acel caz, daca relatia este toxica, toate partile ar beneficia din incheierea ei.
In consecinta, parerea mea este ca ideea de razboi dintre sexe este o iluzie indusa din exterior tocmai pentru a intari separarea. Cu cat suntem mai dezbinati, suntem mai usor de controlat ca masa de oameni. In acest fel suntem predictibili si usor de manipulat… daca permitem asta.
Suntem mai asemanatori decat diferiti, femeile si barbatii.
A vedea Sufletul dincolo de Ego in partener/partenera e o incercare, dar nu e imposibil de a trece de ea cu succes.
Si mai e ceva, cu toti cu cei care ne intalnim in relatiile amoroase, avem contracte karmice. Indragostirea nu se petrece oricum si cu oricine, ci doar cu cei cu care ne-am propus noi sa ne intalnim. Dragostea la prima vedere sau un sentiment de familiaritate, ca cei doi simt ca parca se cunosc de demult, e unul din semnele ca ne-am mai intalnit in alte timpuri, in alte locuri.
Am simtit sa scriu materialul acesta pentru ca si barbatii au nevoie sa se simta egali cu femeile, si nu invers, dupa toate mesajele frumoase pentru femei din ultimile zile. Articolul acesta va este dedicat, barbati! <3
La multi ani, sa ne traiti si sa va straluciti adevarata Lumina interioara, nu cea indusa de programarea sociala! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *