Sesiuni surogat

In lumea vindecarii cuantice, lume care se bazeaza pe energie, coduri de lumina si portaluri, notiuni ca vindecare la distanta, vedere la distanta sau conexiune energetica sunt notiuni obisnuite si oarecum concrete. Poate parea ciudata afirmatia mea, dar pentru noi, cei care lucram cu energie, ea e concreta. Fizica cuantica a explicat ca totul e energie intr-un spatiu aproape gol. Asa se explica iluzia obiectelor solide. Nicola Tesla (1856 – 1943) cel mai mare fizician al vremurilor moderne a spus ca daca vrem sa intelegem Universul, sa gandim in termeni de energie, vibratie si frecventa.

Ce inseamna asta? Inseamna ca ne putem folosi de o alta persoana care se ofera sa primeasca informatiile si vindecarile in locul altei persoane, dar ale carei efecte se vor reflecta, in totalitate, in persoana pentru al carei beneficiu se face sesiunea. Totul e energie, iar energia calatoreste cu viteza gandului, de aceea conexiunile si transmisiile sunt instantanee in cazul nostru.

Cine sunt cei care au nevoie de o asemenea sesiune? Copiii sub 18 ani, persoanele bolnave, care nu mai au intelectul intreg, cum ar fi cei aflati in coma, persoane cu dizabilitati mentale, care nu pot fi hipnotizati, si cei care se tem de hipnoza din motive religioase sau de alta natura, si cei care nu vor sa se supuna ei insisi hipnozei, dar isi doresc totusi sa afle raspunsuri prin intermediul altcuiva.

Cum se procedeaza? Inainte sa trecem la detaliile tehnice, as vrea sa vorbim despre cele doua tipuri de sesiuni surogat care exista acum in lume: QHHT si BQH.

In QHHT, Quantum Healing Hypnosis Technique, surogatul sau persoana care se supune sesiunii in locul altcuiva, este doar o ruda de gradul 1, cum sunt un parinte pentru copilul lui, un adult pentru parintele batran si bolnav, sau pentru un frate bolnav mintal sau o sora care nu se poate deplasa pentru a avea o sesiune de hipnoza. Toate sesiunile QHHT, inclusiv cele surogat, se fac doar in persoana. Aceste sesiuni sunt minunate si dau rezultate extraordinare. In toate cazurile, mai putin in cele ale copiilor mici, se cere acceptul persoanei pentru al carei beneficiu se face sesiunea surogat. Fara acceptul acesteia, nu se poate face sesiunea deorece s-ar incalca un drept fundamental, acela al liberului arbitru.

In BQH, Beyond Quntum Healing, sesiunile surogat sunt cerute de insisi cei care doresc o astfel de sesiune, fara a avea nevoie de o ruda de gradul 1 care se va supune hipnozei in locul lor.

Aici intra in scena Adriana Neagu, prietena si colega mea din Romania, care este un shaman cu experienta extensiva,  Reiky Master si Level 2 QHHT Practitioner. O gasiti pe Facebook https://www.facebook.com/adriana.neagu.73 si pe pagina ei profesionala www.qhhtromania.ro

Adriana intra foarte usor in transa, cum este si firesc sa poata face un shaman, si primeste informatii si vindecari pentru persoana in cauza. Din experienta nostra anterioara cumulata si din sesiunile surogat stim ca este mult mai usor sa primesti informatii pentru o terta persoana, decat pentru tine insati, pentru ca unii oameni filtreaza ceea ce primesc daca nu le place sau contravine credintelor personale. Ei vor alege sa ignore acest gen de informatie, pe cand un surogat este doar un canal clar si curat, care nu intervine asupra informatiei primite si nici nu incearca sa o modifice, pentru ca nu are de ce sa faca asta.

Eu si Adriana oferim celor interesati sesiuni surogat, fara implicarea persoanei in cauza. Este simplu si eficient, iar efectele sunt concrete.

In discutia preliminara stabilim obiectivele sesiunii si, in functie de acestea si de situatia persoanei, programam sesiunea in maxim 10 zile de la discutie,

Sesiunea se inregistreaza audio, iar inregistrarea se trimite  in primele 48 de ore de la incheierea sesiunii.

Se recomanda ascultarea ei cu o minte deschisa pentru a putea accesa toate codurile energetice care s-au transmis in cursul sesiunii, exact cum se intampla si in sesiunile in persoana ale celor care se supun ei insisi hipnozei.

Pentru o mai buna intelegere a sesiunilor surogat, o sa folosesc doua analogii.

Cu totii stim ce este channelingul. Adriana exact asta face in locul vostru: ea permite Eului vostru Superior si intregii voastre echipe de fiinte de Lumina, ingeri si familie de suflete sa ii foloseasca mintea si corpul si nu retine sau nu pastreaza nimic din toate aceste energii pentru ea, ci ea este doar un conductor prin care acestea curg.

A doua analogie este la Edgar Cacey, supranumit Profetul Adormit, 1877-1945,  https://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce care intra el insusi in transa in locul clientilor lui. El se autohipnotiza si afla informatiile pe care cei care veneau la el le cautau. El se transforma intr-un canal prin care curgeau raspunsurile la intrebarile oamenilor care, in marea lor majoritate, veneau la el pentru probleme de sanatate. Metoda lui Edcar Cacey consta in a calatori el insusi in locul clientilor lui, deci era un surogat pentru ei. El accesa Biblioteca Akashica unde le deschidea cartea vietii prezente sau cartea unei vieti anterioare in care gasea toate raspunsurile pe care le cautau acei oameni.

Dupa cum vedeti, nu e nimic nou sau nemai intalnit in aceasta metoda, doar mijloacele si tehnica sunt usor diferite, dar ca si principiu, ele sunt foarte asemenatoare si, prin proba timpului, se dovedesc cu atat mai valoroase cu cat au mai fost folosite, avand rezultate remarcabile.

Edcar Cacey a facut peste 14.000 de “citiri” in Biblioteca Akashica si a lucrat cu medici din statul Virginia, ajutand la vindecarea multor oameni.

Eu impreuna cu Adriana va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti raspunsurile pe care le cautati. Aceasta este o munca sacra, o experienta sacra pentru toti cei implicati, inclusiv pentru beneficiar, si noi facem aceasta din spatiul inimii, in coerenta cu mintile noastre, conform Legilor Universale, in armonie cu Sursa a Tot ce Este. Amandoua suntem Lucratoare in Lumina intuitive si senzitive, fiind ghidate in ceea ce facem de catre ehipele noastre, ale amandurora, avand experienta extensiva in lucrul cu cele mai inalte Energii si cu Coduri de Lumina.

Daca stiti pe cineva care ar avea nevoie de asa ceva, poate un membru al familiei voastre, un prieten bun sau o cunostinta, va rog sa dati mai departe aceasta informatie. Eu si Adriana vom fi onorate sa putem fi de folos.