Malka Ahern si Quantum Health: TDR

Malka Ahern si Quantum Health: TDR

As vrea sa povestesc aici despre The Divine Reveal in general, dar si despre experienta mea cu aceasta metoda de hipnoza inovatoare.

Ce este The Divine Reveal? In traducere, se numeste Revelatia Divina,  TDR pe scurt, este o metoda noua de hipnoza quantica creata de colega mea Malka Ahern. TDR este  axata pe vindecarea energetiica si care se bazeaza pe experienta de moarte clinica, Near Death Experience, pe scurt, NDE, a Anitei Moorjani,  descrisa in cartea ei, Dying To Be Me

Anita descrie experienta ei de vindecare spontana dupa ce s-a luptat cu un cancer limfatic timp de patru ani, dupa o moarte clinica de 30 de ore, s-a reintors complet la viata. 

Am cunoscut-o pe Malka pe unul din  forumurile de specialitate unde suntem membre amandoua,  Quantum Healing Support Forum, unde, printr-o intamplare am ajuns sa lucram impreuna si sa ne cunoastem. Am remarcat atunci imediat intelepciunea ei si experienta in lucrul cu clientii, din tot ce spunea si din postarile ei pe forum si o admiram pentru ceea ce este si ceea ce face. 

Cand a anuntat ca incepe un proiect independent de creare a unei noi metode de hipnoza si ca avea nevoie de subiecti pentru cercetare, m-am inscris fara ezitare. 

 Malka Ahern este facilitator de hipnoza regresiva QHHT, creata de Dolores Cannon,.  Malka este deasemenea coach de interventie strategica,avand o vasta experienta in aceasta practica si in care s-a  format la scoala lui Tony Robins. Pentru cei neavizati, Tony Robins este un coach de foarte mare succes nu numai in America, dar si in Europa.

Malka isi insoteste cleintii in calatoria lor quantica cu o rabdare ingereasca, cu intelegere si compasiune, cu grija si  intelepciune si ii duce intr-un spatiu unde acestia isi regasesc maretia, puterea si conectarea cu tot ce exista. In aceste sesiuni oamenii primesc niste clariificari, o mai buna intelegere a propriei vieti si incadrarea acesteai in Marele Plan Divin, niste instrumente de navigatie a propriei realitati si, nu in ultimul rand,  constiinta propriei magnificente. 

Ce aduce TDR nou in lumea hipnozei quantice, pe langa metoda absout magica, este aceasta continuare a procesului inceput in sesiunile de hipnoza pentru mentinere noilor intelegeri si noilor convingeri dobandite in stare de transa. 

Aceasta duce la crearea de noi obiceiurii si la implementarea lor in viata proprie fiecarui participant, care duc, in timp, la schimbari interne si externe asumate. Ca urmare a acestui proces, intreaga viata a participantilor in programul creat de TDR se inbunatateste pe mai multe planuri, ducand la o stare de spirit imbunatatita si la o noua perspectiva asupra vietii, ceea ce se reflecta pe deplin in cresterea calitatii vietii.

  In grupul de sustinere, care se desfasoara saptamanal, se face o meditatie la inceput, dupa care se discuta pe marginea ei si, mai apoi, despre ceea ce intampina fiecare in viata de zi cu zi, legandu-le de schimbarea care se produce in fiecare dintre participanti in acest proces de auto-cunoastere. 

 

Acum o sa va povestesc un pic si depre experienta mea cu aceasta metoda de hipnoza creata de colega mea Malka Ahern,

Malka este de origine americana, dar actualmente traieste in Israel, asa ca toate sesiunile si grupurile de sustinere  in acest program se fac online, via Zoom, o platforma profesionala pentru conferinte pe care multe corporatii o folosesc. Calitatea conexiunii, imaginea si sunetul sunt foarte bune. 

Tot ce am avut nevoie a fost sa am un laptop si o pereche de casti de buna calitate, iar eu am stat in confortul casei mele, la ora si ziua aleasa de mine.

In primul rand, sesiunile create de Malka sunt ceva ce nu mai incercasem niciodata si m-au surprins in mod foarte placut. Malka este atat de creativa si de spontana, incat fiecare calatorie cu ea a fost o incantare. O mare calitate, consider eu, a sesiunilor create de Malka este aceea ca sunt diferite intre ele, fapt ce duce la disparitita monotoniei aceluiasi script.

 Desi citisem cu atentie sporita cartea Anitei Moorjani, Dying To Be Me, am constatat ca metoda Malkai este originala, necopiind nimic din ce descrie Anita in experienta ei. Malka a creat ceva cu totul si cu totul nou, dar care, cumva, te indruma catre acelasi rezultat, constiinta de sine, constiinta maretiei proprii. 

Prima sesiune a avut mai multe elemente concrete, axate pe ceea ce doream eu sa obtin, iar a doua a fost parca magica, de natura eterica. A fost pur si simplu experimentarea energiei creatoare, a energiei care da viata intregului Univers. 

In cadrul lor eu am primit niste instrumente pe care am simtit sa le folosesc de la acel moment inainte. Aceste instrumente pot fi de multe facturi: o mai buna intelegere a unei situatii anume, o metoda cu care poti sa iti usurezi sau sa iti rezolvi o problema, o noua perspectiva asupra unui anume lucru sau intamplari, etc. Eu le percep ca pe niste daruri si le onorez ca atare. 

Grupurile de suport la care participam, fiecare in functie de cum ii permite programul, pentru ca sunt mai multe, tocmai pentru a fi accesibile tuturor, sunt extrem de benefice. Impartasirea experientelor din sesiuni  si, mai apoi, impartasirea provocarilor pe care le intalnim in acest proces quantic complex, cu feedback de la ceilalti participanti, sunt extraordinare si de foarte mare ajutor.

Aici ma simt ca intr-o familie care ma inconjoara cu toata intelegerea si grija, familie in care suntem ajutati sa gasim semnificatii acolo unde uneori nu le putem vedea, suntem ajutati sa depasim dificultatile pe acest drum de auto cunoastere si auto reflectare  si unde sarbatorim reusitelor impreuna cu cei care ne insotesc pe aceasta cale. 

Daca crezi ca te atrage ceea ce ai citit aici, te incurajez sa te inscrii la o consultatie gratuita cu Malka Ahern insasi.  Incluse in gratuitate mai sunt si doua discutii despre cartea Anitei Moorjani, a carei lectura este obligatorie inainte de intrarea in program. 

In acest moment, nu pot preciza pana cand, pretul pachetului este redus la 50%, ceea ce este foarte avantajos, tinand cont de tot ce ofera programul, pe langa prilejul extraordinar de a lucra cu cineva de talia Malkai.

Pe canalul ei de YouTube o puteti vedea pe insasi Malka Ahern si sa-i simtiti energia 

2 Comments on “Malka Ahern si Quantum Health: TDR

  1. Cred în aceste tehnici de vindecare. Contează mult sincronizarea subiectului ( persoanei bolnave) cu intermediarul( terapeutul) și încrederea totala către vindecare!

    • Multumesc frumos Marieta! Sunt de acord in totalitate cu ce spui. Cele mai multe vindecari iau timp, desi exista multe cazuri in lume de vindecari spontane. Cu credinta, rabdare si incredere in capacitatea corpului de a se vindeca singur, ajungem la cele mai minunate rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *