O privire in viitor: Pamantul in 5D

O privire in viitor: Pamantul in 5D


Aceasta este o sesiune cu un subiect mai rar intalnit: Viitorul.

V. Care e primul lucru pe care il vezi aici?
A. Soarele stralucitor, alb, ma pot uita la el, lumina calda care ma imbraca. Stau pe apa, plutesc, dar o raza a iesit din soare si-mi spune sa merg pe ea.
V. Vrei sa mergi?
A. Da. Plutesc pe raza si de sus se vede doar apa albastra ca un safir.
V. Cum arati, ce porti?
A. O rochie alba, parca ar fi pictata de jos in sus ca o natura in jurul gatului. In talie port o curea, parul e lung si port ceva in par ca niste floricele mov. Am parul blond, lung, impletit. Ochii sunt mari, albastri.
V. Cum iti simti corpul, cam ce varsta ai?
A. Sunt tanara.
V. Ce vezi acolo, in soare?
A. Totul e stralucitor, sunt niste fiinte imbracate in alb, cu parul alb, stralucitor, dar nu sunt nici femei nici barbati. Se bucura ca sunt acolo.
V. Iti par cunoscuti, ei sau locul acesta?
A. Da, am mai fost aici acum mult timp.
V. Ce se intampla acum, ca te-ai intors?
A. Se bucura si ma intreaba cum este si vor sa-mi arate harti cu stele si planete.
V. Ce vor sa iti arate pe hartile acelea?
A. Universuri….(rade)….comunica foarte repede si eu nu-i inteleg…..comunica telepatic fara cuvinte. Doi imi arata hartile, dar ei sunt mai multi. Vor ca eu sa vad configuratia, sunt conexiuni intre planete pe mai multe straturi, care incep si se apropie, practic e aceeasi harta dar in mai multe straturi si in fiecare strat face alta miscare, se intampla alte actiuni, dar toate trebuie sa convearga, sa fie unite in acelasi plan. E ca un acordeon care e extins, care trebuie sa se stranga.
V. La ce iti foloseste sa stii despre asta?
A. Cei din consilii imi spun ca eu stiu deja si ma ajuta sa inteleg mai bine cum lucreaza sistemul si sa comunic mai bine cu ceilalti. Sunt mai multe consilii.
V. Ce vorbiti despre lucrurile astea?
A. Cum sa strangem planurile intr-un singur punct. E ca o diviziune si e ca un punct care se divide si e momentul sa se reintregeasca.
V. E si Pamantul pe harta?
A. Da, suntem, dar harta nu se rezuma doar la sectorul nostru.
V. Fiecare planeta are mai multe planuri care sa convearga?
A. Da, noi mai ales! Deoarece campurile pe care le produce se propaga catre toate planurile si catre planetele si campurile nu sunt armonizate si trebuia sa se armonizeze.
V. Tu poti sa ajuti la armonizarea lor?
A. Da, pur si simplu modelez reteaua. Imi arata ca fac asta cu mainele, le misc in aer aducand energie de sus si o asez in locul respectiv, in anume locuri care ma cheama.Nu e doar aici, pe Pamant. Imi spun ca merg des pe alte planete, dar acolo merg pentru a crea legaturi intre planete pentru ca o retea in care fiecare planeta este un punctulet si toate trebuie sa fie conectate. Reteaua straluceste impreuna deoarece fiecare element e de dorit sa fie aliniat, mai exact, de a rezona cu planul. V. Ce reprezinta planul?
A. E un plan Divin….(rade)….e o munca placuta….rad pentru ca fiintele care imi explica sunt foarte entuziasmate, imi arata imagini din Univers si ceva legat de creare, despre cum se creeaza planetele. E ca si cum se strang multe, multe, multe stele la un loc si se unesc toate si devin o stea mare si stralucitoare si apoi venim si noi si mai vin si altii impreuna cu care rodim planeta care s-a nascut din cele multe stele.
V. Care este partea ta in tot acest proces de creatie?
A. E ca si cum faci o vaza de lut si trebuie ca suprafata sa fie cat mai neteda, sa nu aiba nici o linie iesita in afara. E un proces continuu, creez punti intre planete, nu numai intre cele noi.
V. Faci de mult munca asta de creatie?
A. Da, de la inceput.
V. O faci si acum, pe Pamant?
A. Da. Ei imi spun: ” tot timpul”…..( rade)….da, si in stare de trezie. Ei imi spun ca acum am devenit constienta de asta.
V. Cum se face ca, desi ai aceasta munca atat de importanta si interesanta, ai vrut sa vii pe Pamant?
A. Ei nu zic ca e importanta in sensul pe care il dam noi cuvantului “important”, e ceva de dorit …..nu stiu cum sa exprim, am venit pentru ca mi-am dorit, imi place Mama Pamant, e foarte frumoasa: foarte blanda, inalta si frumoasa si are un par lung, inchis la culoare ca si carbunele, iar in par are rubine, safire si smaralde. Are un cordon auriu in talie si o rochie de un verde turcoaz, ca o imbinare de ape.
V. Ce poti sa ne spui de Mama Pamant, cum ii este acum?
A. Mai bine. Imi arata ca sunt mai armonioase grilele de retea, imi arata ca mai sunt intreruperi, dar stiu ca se vor alinia. V. Ce se intampla in momentul in care toate grilele de retea sunt aliniate si armonizate?
A. Cand sunt toate armonizate, se transforma……imi arata ca e foarte frumos, practic, totul devine ca un fel de cristal, dar nu rigid, ci transparent, frumos si stralucitor. Toate plantele, animalele si oamenii devin cristaline si reusim sa comunicam intre noi, dar e telepatic si nu vad case, sunt un fel de ……nu stiu cum sa spun……sunt niste locuri… (se intampla frecvent ca subiectii sa nu poata descrie ceea ce vad in transa deoarece sunt lucruri nemaivazute, greu de descris in cuvinte, nt)……totul va fi ca un fel de apa dar sub forma cristalina si plutim, nu mergem, si ne deplasam foarte repede unde vrem, zburam chiar.
V. Oamenii arata in vreun fel, diferit?
A. Nu avem haine, dar nu neaparat, mai sunt unii care se imbraca in ceva alb, ca niste…gen rochii….( probabil seamana cu niste robe, nt)….si cumva, suntem toti foarte armoniosi ca si structura. Fizic, suntem mai inalti, cam 2-3 metri. Acolo nu exista iarna sau vreme rece, e o atmosfera placuta si comunicam cu animalele si cu plantele, nu avem nevoie de ele pentru a ne hrani. Ne hranim intr-un alt mod, de la Sursa.
V. Plantele si animalele sunt diferite?
A. Da, animalele nu se mai mananca intre ele si nici nu se mai hranesc cu plante. Toate sunt cristaline, transparente.
V. Ai putea intreba pe cei din consiliu, pe cei care iti arata hartile, sau chiar pe Mama Pamant cand vom ajunge in stadiul acela?
A. Imi explica cum ca nu exista o data anume, depinde de noi.
V. Ce ar fi de dorit sa facem noi ca sa ajungem in stadiul acela?
A. Sa ne amintim cine suntem.
V. Cum sa facem asta, tinand cont ca exista un val foarte gros care ne impiedica sa stim cine suntem?
A. Ei stiu asta.
V. Cum am putea sa-i ajutam pe oameni sa stie cine sunt? E treaba noastra sa-i ajutam?
A. Da, sunt oameni care au misiunea asta.
V. Reusesc ei sa ii faca pe oameni sa-si aminteasca cine sunt?
A. Imi arata structuri ce inconjoara omul, in care el primeste informatia, in sensul ca acolo se descarca informatia, doar ca nu este constientizata inca.
V. Au toti oamenii informatia in structura asta externa?
A. Da, asa imi arata.
V. De acolo de unde sunt ei, deasupra Pamantului, ar putea sa ne spuna in ce procent suntem treziti?
A. ( rade)… Imi arata ca ei nu sunt sus, sunt intotdeauna langa Pamant. Sunt foarte haiosi. Imi arata ca niste beculete care sunt trezite, dar imi arata ca ei nu stiu ca sunt treziti si cred ca nu mai e nimeni ca ei, in sensul ca le e teama sa se exprime, ca ei considera ca nu mai e si altcineva cu care ar putea sa vorbeasca, de aceea stau toti in tacere, aproximativ, din teama de a nu fi scosi de unde sunt ei, de a nu fi marginalizati.
V. Cati suntem treji?
A. ….( rade)….Ei rad tot timpul pentru ca ii amuza cuvintele si, mai ales, procentele si ar vrea sa iti dea un procent, dar nu ar fi real. Ei pot sa iti spuna 70%, dar e posibil ca mintea ta sa puna la indoiala procentul acesta si de aceea se amuza.
V. E posibil ca in decursul vietii noastre actuale, a ta si a mea, sa sa ajungem in stadiul acela cu oameni cristalini?
A. Da.
V. Avem ajutor din afara?
A. Da, mult, ne deschid porti prin care ne aduc din dimensiunea lor cunosterea pe care noi sa o accesam si e ca un fluviu de energie care se revarsa peste Pamant si care ne atinge pe fiecare. Noi putem accesa aceasta cunoastere, trebuie doar sa curatam structurile. Avem niste lucruri inchise la culoare, ramificate ca niste crengi, care ne tin, care ne impiedica pentru ca tot noi trebuie sa venim singuri si sa le dam la o parte pentru ca el, fluviul, este acolo, dar nu vin ei sa dea la o parte crengile care ne tin. Au spus ca ei nu vin sa le curete, nu se poate sa intervina asa. Energiile sunt acolo si depinde de noi sa le accesam.
V. Acum inteleg de ce nu ne-au dat un procent, pentru ca depinde de noi, de fiecare, sa ne curatam si sa accesam cunoasterea! Exista civilizatii extraterestre care ne ajuta?
A. Da, sunt in jurul planetei, dar si pe Pamant. Cand sunt aici arata ca noi, dar altfel, nu.
V. Exista si civilizatii care au ajutat la crearea planetei si a vietii pe Pamant?
A. Da, imi arata ca un fel de costume, ca ei nu au corp in sensul in care intelegem noi, ci ca pe ceva pe care il pot da jos, il pot schimba ca pe un costum.
V. Imi doresc sa vina si sa se arate!
A. Imi arata ca ar exista bruscare.
V. Ei te pot ajuta sa te lamuresti care este misiunea ta, rolul tau pe Pamant in aceasta viata?
A. Mi-au aratat (si in vise) unde merg, imi arata coduri in structuri pe care le las in locurile respective si codurile acelea realizeaza structura. Reteaua are nevoie de codurile acelea. Codurile nu sunt de aici, le aduc dupa alte planete si din alte sisteme si le am in structura mea si le las aici.
V. Locurile unde mergi sunt locurile de pe Pamang, unde ai ajuns tu?
A. Da si nu numai, de aceea mi-au aratat hartile. Imi zic ca sunt ca un spiridus, ca ma misc intre toate astea.
V. E importanta munca ta?
A. (rade)…Ii amuza cuvantul “important” de fiecare data! Da, e necesara.
V. In legatura cu misiunea ta, este necesar sau potrivit pentru tine sa faci anumite lucruri in mod constient, in aceasta viata, ca si A?
A. Imi arata cristale, nu neaparat fizice, din structura Pamantului. Trebuie sa ma conectez la ele si sa le activez. Dupa ce le activez se formeaza o grila care emite si armonizeaza. Nu trebuie sa mi le imaginez pentru ca eu le vad deja si doar prin intentie ma conectez cu ele. In momentul in care ma conectez la ele, ele stiu ce trebuie sa faca. Grila este construita.
V. Ii rugam sa ne explice si noua ce reprezinta cristalele.
A. Banca de date, amplifica energia.
V. Oamenilor le plac cristalele. Nu mereu stiu sa le folosesca, dar se inconjoara de cristale. E benefic lucrul asta pentru oameni?
A. Da. E in natura noastra sa comunicam cu cristalele. Imi arata ceva legat de ADN. E in ADN-ul nostru sa comunicam cu ele pentru ca si ele au un fel de ADN.
V. Stiu ca si cristalele poseda o forma de constiinta.
A. Da, asa se comunica.
V. Prin munca ta afectezi si oamenii?
A. Da. Amplific reteaua ca ei sa se cunoasca pe ei insisi, natura lor Divina……imi arata ca o grila care straluceste si in momentul in care oamenii sunt acolo, crengile se dau cumva la o parte ca ei sa vada, dar tot ei trebuie sa la indeparteze. Au ocazia sa vada.
V. Pentru ca tu poti ajuta si oamenii, iti pot ei recomanda o activitate anume, de exemplu sa le vorbesti oamenilor, sa vorbesti in unui public. Cum ii poti ajuta mai bine pe oameni, ca sa vina din interiorul lor schimbarea?
A. Sa le vorbesc.
V. Ar putea A, sa se foloseasca de ceea ce face la locul ei de munca pentru a-i ajuta pe oameni sa se cunoasca pe ei insisi? Acela ar fi locul in care sa le vorbeasca?
A. Ar fi un loc, nu e singurul. O sa se reveleze, momentan acolo.

2 Comments on “O privire in viitor: Pamantul in 5D

  1. Draga Violeta,

    Îți mulțumim pentru acest mesaj. Ne bucură faptul că prin cele citite am mai explorat (conștienți) o părticică al acestui tărâm nevăzut încă cu ochii fizici. Întreaga poveste citită ne-a bucurat.
    Este frumos să ne uităm acum din punctul nostrum de vedere asupra acestor imagini. Cele citite sunt ca o bucățică din acest puzzle la care ne uităm acum. Conștient și cu ochii deschiși se văd aceste legături. La fel și această formă cristalină. De fapt, suntem cristalini, toți. Percepția este totuși alterată.

    Vedem de ceva vreme cum suntem această formă de neformă. Se poate simți uneori ca fiind detașată de această lume. Iar atunci poți simți legăturile. Stai “așezat”. E un fel de zonă de pauză în care poți să admiri ceea ce se desfășoară. Tiberiu nu este decaât o etichetă al unui recipient prin care se pot “trăi” experiențe. La fel este și la voi.

    Întrebi cum se va putea ca această viață să fie explorată într-un alt recipient? Cu o altă etichetă? Aici se poate spune că acest proces este în desfășurare. TIberiu poate să îți spună că simte schimbări în corp. Simte cum vibrații tot mai puternice se propagă. Chiar a avut vizite de la anumite civilizații pentru a i se arăta cum să deschidă noi orizonturi. Și pentru ego-ul TIberiu, schimbările fizice sunt precum ai trăi o nouă “pubertate”, doar că cele fizice sunt de altă formă. Corpurile oamenilor încep să aibe mai o mai mare sensibilitate. Vor începe să simtă curenți de energie.

    Totuși, acele rădăcini menționate, îi vor face să se sperie, să le fie frică. Asta pentru că aceste prejudecăți (rădăcini și crengi) îi fac să se întoarcă. Nu li se permite să exploreze ceea ce este necunoscut încă etichetei fiecăruia.
    Simplitatea este în a înceta lupta dintre gânduri. VIn gânduri și ai fost învățat ca tu să răspunzi cu gânduri. Ca să fie altfel, trebuie să vină gânduri iar tu să răspunzi cu imagini alese de tine. Vin gânduri pe care le consideri a fi nefireșt. Atunci le vei răspunde cu imagini de “corectare”, cu imagini firești pline de intenție curată. Și da, se vor transforma corpurile. La fel cum spuneți mai sus, trebuie intenția curată și încrederea că prin tine, totul se schimbă.

    Vă binecuvântăm cu Esență,

    Noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *