O sesiune de hipnoza regresiva – II

O sesiune de hipnoza regresiva – II
Creaza-ti realitatea !

O sesiune QHHT cu Ron Head si un oaspete neasteptat ~ Cu Suzanne Spooner

Repostare tradusa de pe blogul www.TaukSuzanne.com

Partea a doua

Suzanne: Te superi daca am inchide geamurile repede? (Fosnet de frunze afara)

Creatorul: Te rog.

Suzanne: OK, iti multumesc foarte mult. Imi pare atat de rau pentru asta.

Creatorul: Oh, nu te grabi. Am tot timpul din lume. (Rasete)

Suzanne: Nu exista o alta afirmatie mai adevarata decat asta, spusa de cineva vreodata. Asta este defapt amuzant.

Creatorul: Am inventat umorul. Ai spus-o chiar tu.

Suzanne: Asa e! imi place asta. Multumesc, vreau sa te intrerup pentru un moment personal de recunostinta si sa iti multumesc foarte mult pentru darul cu Tauk.

Creatorul: Iti suntem recunoscatori, draga noastra.

Suzanne: M-a extins si m-a schimbat chiar la cel mai de baza nivel si mi-a redat legatura cu tatal meu inapoi, pe nume Ron, apropo.

Creatorul: Am observat asta.

Suzanne: Exista o multime de Ron care plutesc in jur, in viata mea. Apreciez. Am vazut. De fapt, l-am vazut pe tatal meu prin ochii lui Ron azi si am inteles energia dupa cum vine prin el si sunt foarte recunoscatoare, deasemeni, pentru asta. Deci, iti multumesc, iti multumesc, iti multumesc pentru calea mea si sunt atat de onorata sa fiu astazi aici cu Ron si cu tine. Oh, Doamne. Ma simt ca si cum am avea nevoie de circa 5000 de ore astazi, aici, pentru ca incerc sa obtin totul pe cat de repede pot si sa nu imi scape nimic.

___________________ SECTIUNEA PERSONALA _____________________

Suzanne: Ron spune ca recent cind s-a trezit si-a adus aminte ca fiind intr-un amfiteatru imens, la o intalnire care nu era din lumea aceasta. Poti, te rog sa-i dai mai multe informatii despre asta?

Creatorul: Acest consiliu ai putea spune ca s-a intamplat, ai putea spune ca se va intampla, iar noi v-am spune ca s-a intamplat mereu. Cu totii mergeti acolo, ei bine, la diverse consilii. Voi toti faceti toate planurile. Voi toti creati tot ce se creaza. Si cu toate astea nu stiti acest lucru.

Suzanne: Deci, toti acei oameni din amfiteatru sunt suflete …

Creatorul: Da, sunt.

Suzanne: Bine.

Creatorul: Unii dintre ei voi spuneti ca sunt fiinte superioare. Acestea nu sunt mai sus de voi. Sunt altele. Si intr-adevar, deciziile nu sunt luate si puse in spinarea voastra doar pentru ati ajutat la luarea lor. Daca doriti sa deschideti gura si sa spuneti ce aveti de spus atunci acest lucru este onorat. Daca nu, ei bine, ati fost acolo.

Suzanne: E o parte din proces.

Creatorul: Exact.

Suzanne: OK. Deci, avand ca punct de vedere ca ar fi fost impus asupra noastra versus a ne asuma responsabilitatea pentru ca am facut parte din factorii de decizie.

Creatorul: Corect. Si aceste consilii nu se termina. Se intampla mereu, dar tot mai multi si mai multi dintre voi incepeti sa va amintiti ca ati fost acolo, atunci cand te duci asa cum a facut-o el, in timpul visurilor voastre. Unii dintre voi interpreteaza asa cum a facut-o si el. Altii spun, “Am fost pe nave.” Nu conteaza ce imagine creeaza mintea ta. E acelasi lucru. Dar asa cum va amintiti din ce in ce mai mult din aceste lucruri, va va fi mai greu si mai greu sa dati vina pe circumstante despre lucrurile care vi se intampla. Si dupa cum va veti aminti capabilitatea de a va exprima preferintele, posibilitatea de a face propriile voastre alegeri, veti realiza ca viata voastra se va schimba total. Veti sti, la urma urmei, ca voi le creati si ca nu este responsabilitatea ei, sau responsabilitatea lui, sau responsabilitatea lor si acele lucruri de care va e atat de frica, nu sunt de temut. Pentru ca, deasemeni, tot unul dintre voi le-a creat. Deci, daca ai posibilitatea sa creezi ceva, in cele din urma, realizezi ca poate fi si necreat inapoi. Nu este nevoie de suferinta. Nu v-am cerut sa suferiti. Eu sunt invinuit pentru asta tot timpul. A fost folositor. Ati invatat o multime de lucruri bune. Veti ajuta pe multi altii prin asta, atunci cand nu sarbatoriti. Meritati asta.

Suzanne: Acum ii vorbesti lui Ron despre asta? Este asta …

Creatorul: Pentru toata lumea.

Suzanne: Pentru toata lumea. OK. Deci, intr-una din sesiunile mele, de fapt, in doua din sesiunile mele, mi-a fost adus la cunostinta ca exista un Consiliu al Batranilor, care au avut un fel de revizuire despre aceasta scoala de pe Pamant si despre suferinta. Ai putea, te rog sa ne dai o actualizare cu privire la ceea ce a decis Consiliul?

Creatorul: Ce s-a facut, si din nou, trebuie sa fim atenti, pentru ca tu inca mai crezi in timp.

Suzanne: Corect.

Creatorul: Noi nu credem.

Suzanne: Corect.

Creatorul: Ce s-a facut … am spus, “Sa se termine asta.” Sunt lucruri mult mai utile, mult mai fericite, lucrurile mult mai libere pe care voi toti le puteti face. Cand initial am facut acest loc, acest loc trebuia sa fie, ei bine, voi l-ati numit paradis. Si asta fost cu adevarat. Si era locul unde ai putea veni … pentru o vacanta prin a fi homar.

Suzanne: (razand) Corect.

Creatorul: Si nimic din aceasta suferinta si necaz si judecata si ucidere si mutilare si tortura samd, samd, samd nu exista. De fapt, la inceput, animalele nu mancau animale. Acum vibratiile globale ale lumii voastre au scazut intrucatva. Dar chiar si cu animalele care mananca animale, toate aceste lucruri pe le-ati inventat nu au fost necesare. Acest loc a fost un paradis pentru mult mai multa vreme decat a fost un iad. Si noi dorim sa fie in paradis din nou, oriunde ai alege sa fie asta. Unii dintre voi cred ca, “Eu sunt de pe Sirius.” Unii dintre voi cred, “Sunt de pe Lyra. Sunt de pe Aldebaran. Eu sunt de pe;” oriunde. Si vreti sa mergeti acasa. Ei bine, veti merge acasa. Dar vom vedea ca ajungeti sa aflati ca acasa nu este in-alta-parte. Acasa este locul unde te afli. Si in cele din urma te vei uita in jurul cautand ceva de facut, pentru ca te-ai saturat de sarbatorit pentru moment si vei vedea alte locuri care nu sunt inca la fel de norocoase cum ai devenit tu. Si atunci vei descoperi de ce ai facut ceea ce ai facut. Pentru ei, ei bine va fi greu sa ii inveti sa se opreasca din a se inchina la tine. La fel cum a vrut si fiul meu. La fel cum a vrut si Buddha. Asa cum atat de multi au vrut. “Nu face chipuri cioplite dupa mine.” Cat de multi au spus asta? “Eu nu vreau sa fiu adorat.” Toti au spus asta. Cati dintre ei au spus, “Voi incepe o noua religie” Nici unul.

______________________ Intrebare personala _____________________

Creaza-ti singur realitatea !
Creaza-ti singur realitatea !

Suzanne: Deci, ce i-ai spune despre calea sa mai departe in viata curenta? Ce poate face el pentru a servi binele colectiv, in cel mai bun, in cel mai inalt fel?

Creatorul: Dupa cum continua de-a lungul caii pe care este el in prezent, in foarte, foarte scurt timp, el va descoperi ca el este mult mai bine cunoscut decat crede ca este si ca trebuie sa invete sa opreasca a se gandi la asta ca la o povara. El intotdeauna si vreau sa spun in mai multe vieti, s-a gandit la asta ca la o povara. Si cineva nu se inhama la astfel de sarcini de buna voie. Dar el trebuie sa selecteze aceste poveri de buna voie. Si daca o face, i-au fost prezentate situatii in care preda unor grupuri mai mari de oameni. Acest lucru nu se va intampla pentru ca el se ofera sa faca aceasta ci se va intampla pentru ca-i vor cere asta.

Suzanne: Corect. Este benefic pentru el sa invete acest proces de Vindecare Energetica prin Hipno Terapie (QHHT)?

Creatorul: Sa te intreb?

Suzanne: (razand) Nu, nu chiar. Mi se pare ca se indreapta direct intr-acolo, rapid chiar.

Creatorul: El vede Hipnoza QHHT si Theta Healing ca doua fete ale unei monede. Si el va da si peste alte lucruri, deasemeni. A fost vindecator Reiki vreme de douazeci de ani. Stiind tot timpul ca Reiki, este un lucru bun, dar va invata si alte lucruri, deasemeni.

Suzanne: El ar vrea ca tu sa-i vorbesti despre channeling-ul lui si daca va continua sa se imbunatateasca. Nu stiu care parte din aceaste propozitie ma face sa chicotesc, pentru ca e atat de bun la ceea ce face, dar el intreaba daca asta va continua sa se imbunatateasca si va fi capabil sa faca channeling in direct, in fata unui public. Poate despre asta e vorba in ceea ce spui?

Creatorul: Acelea sunt grupurile.

Suzanne: Acelea sunt grupurile. Bine. Si ar vrea sa afle daca atunci cand el va face asta va fi capabil de a-si auzi mesajele direct. Cred ca va fi destul de constient pentru a asculta mesajele, sau nu.

Creatorul: Noi intelegem ca el ne-a intrebat despre fenomenul numit clarauditie. Ceea ce el va descoperi este ca, atunci cand se afla in locul unde se afla chiar in acest moment; vezi clarauditia este audierea unei alte persoane. Si nu exista o alta persoana.

Suzanne: Este un joc de cuvinte, nu-i asa?

Creatorul: Este un lucru foarte; pentru voi e foarte greu de a invata in lumea voastra. Si ati fost fortat invatati diferit pentru mii si mii de ani. Un exemplu este omul pe care trebuie sa-l cauti atunci cand vrei sa vorbesti cu mine. Ce prostie e asta?

Suzanne: Asta-i o prostie. Asta e destul de aiurea.

Creatorul: Acum imi pare rau ca sunt grupuri de oameni in fata carora nu as vrea sa spun asta. Dar, adevarul este, ca toti Sf. Germaines, si toti Melchizedekii, si toti ingerii si toti ceilalti pe care ii canalizati fac parte din mine si prin urmare, poti termina singura fraza aceasta, prin urmare, acestia sunt o parte din tine. Astfel incat nu exista nimeni care sa asculte. Desi, va puteti antrena simturile pentru a converti acea energie in ceva care seamana cu sunetul. Si sa presupunem ca in cazul in care el inca intr-adevar o doreste putem aranja asta. Dar noi credem ca, atunci cand isi va aduce aminte acest moment, si o va face, ca el va fi capabil sa-l echivaleze, pentru ca momentul in care ne aflam in aceasta clipa este doar un moment amplificat a ceea ce simte atunci cand el face “channeling”. Si el inca nu se simte confortabil cu faptul ca poate devia de la planseta ta de Tauk, Suzanne, incepe sa tastateze, si vezi, a incercat toata viata lui sa scrie, dar paginile goale privesc fix inapoi la el pentru zile intregi. Si totusi se intoarce la scris, si incepe sa tasteze si inainte de a-si da seama, ajunge la cinci sau sase sute de cuvinte, perfect aranjate in frumoase paragrafe, de parca ar fi petrecut trei zile pentru a le edita.

Suzanne: Deci, ceea ce spui tu este ca e bine pentru el sa aiba incredere in proces.

Creatorul: Ai crede ca de acum a inceput deja sa faca acest lucru. Dar nu inca.

Suzanne: Spune-mi de ce el si cu mine ne-am intersectat caile in acest moment.

Creatorul: Voi sunteti, si nu doar voi doi, sunteti parte, fiecare dintre voi, dintr-un grup foarte, foarte special de suflete care au ales; am inceput sa spun “au fost alesi”, doar ca nu asta este adevarul, care au ales sa ia asupra lor sarcina, si va rog sa nu lasati asta sa va descurajeze, sarcina de a educa miliarde de suflete despre ceea ce sunt defapt. Acest lucru nu va fi un usor de facut, asa cum deja ati aflat. Dar foarte curand, o sa ma vedeti facand cateva trucuri magice care-i vor forta pe oameni sa inceapa sa isi puna intrebari. Si ma intreb cine va fi acolo pentru a raspunde la intrebari.

Suzanne: Oh. Acela ar fi Ron?

Creatorul: Si Suzanne. Si Rick. Si … si … si …

Suzanne: Deci care vor fi aceste trucuri magice? Ne poti da vreo o informatie?

Creatorul: Oh, vor fi lucruri care se vor intampla in ceruri care, despre care la inceput, vi se va spus sa va fie frica. “Oh, se va termina lumea!” Ei bine, daca as fi vrut ca sa se termine lumea, s-ar fi terminat cu mult inainte de acest moment.

Suzanne: Corect. Asta e adevarat. Am inteles.

Creatorul: Dar ei va vor acorda atentie atunci. Si atunci lumea nu se va sfarsi.

Suzanne: Si atunci isi vor pune intrebari.

Creatorul: Ohhh, da!

Suzanne: Deci, care este; Stiu, stiu, stiu ca avem acest lucru despre intervaluri de timp, dar cat de mult timp ai spune ca avem inainte ca sa inceapa totul?

Creatorul: Deja se intampla.

Suzanne: Corect. Deja se intampla.

Creatorul: Cat de multe comete, cate Meteoriti? Cat de multi meteori? Vreau sa spun ca sunteti literalmente in plin moment.

Suzanne: Corect, corect. OK. M-am prins. Iti multumesc pentru corectie.

Creatorul: Si va apare oportunitatea propagatorilor de frica asupra caror sa se napusteasca si sa profite de ceea ce vor vedea venind. Si apoi vom face trucul noastru magic. Si va fi o combinatie de lucruri acolo. Vor fi lucruri care va vor ocoli. Vor fi lucruri care explodeaza. DAR, vor exista dovezi foarte clar ca au explodat controlat. Asta va determina ca cineva sa intrebe, “Cine a facut asta?” Si atunci vor fi dovezi, dovezi de necontestat.

Suzanne: Este ceva ce sa intamplat deja?

Creatorul: Oh, da! Dar pana in prezent, au ascuns totul.

Suzanne: Vorbim despre 9-11?

Creatorul: Nu este asta, dar ma gandesc la asta; este vorba despre un meteorit care ar fi condus la distrugere in masa in Rusia, in urma cu doar cateva saptamani.

Suzanne: Da, da. Bine, m-am prins. Am inteles.

Creatorul: Exista filme cu ceea ce sa intamplat. Si exista cei care interpreteaza aceste filme in mod corect. Dar ei sunt foarte putini. Ei bine, va veni un moment in care nu se va mai putea nega nimic. Si apoi imi spuneti ca nu exista nici un contact cu alta civilizatie, ca sunteti singura inteligenta, asta este atat de prostesc. Intregul univers este viata. Intregul univers este inteligent. Acesta sunt EU! Cum sa nu fie asa?

Suzanne: Si iata-te pe aceasta canapea azi, asa ca avem dovada, nu-i asa?

Creatorul: Bucurandu-ma.

Suzanne: (razand) Oh, bine. Pur si simplu ma deranjeaza, dar trebuie sa-l scot din transa, pentru ca mai am o programare la care trebuie sa ajung.

Creatorul: OK, Asta este.

Suzanne: Oh, mi se rupe inima insa.

Creatorul: Iti vorbesc frecvent, nu-i asa?

Suzanne: Da, asa e. Multumesc.

Creatorul: Bine.

Suzanne: Deci, putem continua aceste conversatii, atat el cat si eu, cu usurinta. Ah, binecuvanta fie inima ta. Multumesc. Iti multumim pentru aceasta viata, pentru aceasta planeta si comuniunea intre prieteni. Iti multumim pentru experienta.

Creatorul: Multumesc, draga mea. Ne-am bucurat de aceasta foarte mult.

Copyright © Ronald Head si Suzanne Spooner. Toate drepturile rezervate. Puteti copia si redistribui acest material atat timp cat nu se modifica in nici un fel, continutul ramane complet, si sa includa acesta nota de copyright: http://oraclesandhealers.wordpress.com/ www.infinityhealers.com

Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *