O viata de banana

O viata de banana

C. Arat ca o banana. Sunt o banana foarte vesela, care danseaza. Am constiinta. S-a decojit pana la jumatate, ca o fustita. Cand dansez, fustita se ridica si e amuzant.
V. In starea de banana, te poti deplasa? Cum te deplasezi?dancingbanana1
C. Da, a misc pe orizontala in fata, dansez mai mult, dar pot sa imi strang rochita si sa ma misc foarte repede, ca o racheta.
V. Care e scopul miscarii tale, al directiei?
C. Ma duc la o fata…ma duc sa ma mananace…e foarte placut.
V. Descrie-mi senzatia de a fi mancata de fata.
C. Simt ca ma dizolv si devin una cu ea.
V. E placut pentru tine lucrul asta?
C. Da.
V. Acum ca te-ai dizolvat si ai devenit una cu fata, mai ai constiinta?
C. Da.
V. E separata de a fetei?
C. Da.
V. Dupa ce fata te-a mancat, care e preocuparea ta, ce iti trece prin constiinta?
C. M-am dizolvat si sunt ca un soare la ea in plex si apoi ma desfac intr-un milion de particule de lumina. E ca si cum as redeveni lumina si atunci o hranesc pe ea, care si ea e lumina, particule mici.
V. Ce fac, mai exact, particulele astea mici de lumina?
C. O constituie pe ea. Ele stau una langa alta.
V. Simti ceva pentru fata asta? Ai vreun sentiment sau nu?
C. Nu neaparat.
V. Te deranjeaza sau nu ca nu mai esti banana?
C. Nuuu! Pai tot eu sunt, doar ca nu mai sunt banana.
V. Ce o sa faci de aici inainte, daca nu mai esti banana? Unde te duci?
C. Nu stiu. Deocamdata sunt ea.
V. E placut sau nu sa fii ea?
C. Daaa!
V. Zici ca esti o constiinta separata. Esti totusi conectata la constiinta fetei?
C. Nu.
…………..
In continuare urmeaza un fragment tradus de mine de pe site-ul lui Candace Craw-Goldman, newearthjourney.com. Acest fragment face parte dintr-un vis pe care Candace l-a avut la scurt timp dupa ce Dolores Cannon a trecut intr-un alt plan. Ea continua sa vina la multi dintre noi, elevii ei, sfatuindu-ne pe diverse subiecte. Ceea ce a comunicat Dolores in acest vis confirma, din lumea de dincolo, informatia primita in sesiunea de hipnoza regresiva de mai sus.
Candace a fost directorul primului forum QHHT, acum are emisiuni la radio pe teme ezoterice, colaboreaza cu Greg Prescot de la In5D.com unde are propria ei emisiune pe tema hipnozei regresive QHHT.

Dolores venise in sala de lectura cu mai multe informatii despre vindecare si sanatate.
Ea ne arata cum creierul actioneaza ca un receptor pentru mintea si constiinta unei persoane, la fel ca acela al unui TV sau radio. Cu totii am mai auzit asta, dar ea ne atragea atentia sa separam creierul de corp pentru aceasta lectie.
“Azi vreau sa va concentrati la corpul vostru. Da, gandurile va afecteaza corpul, dar si alte alegeri, pe langa ganduri, va afecteaza si ele corpul.”
E putin mai complicat decat ce o sa va arat, dar puteti sa va ganditi la corpul vostru intr-un mod mai simplist.” Dolores folosea imagini holografice 3D pentru demonstratia de pe scena.

Dolores a luat un corp din aer si l-a tras in fata ei pentru explicatii. Acest corp pentru demonstratie era ca un manechin transparent din plastic, dar care se misca precum un corp real. Plutea in fata ei in timp ce ea vorbea. “Corpul vostru e un lucru remarcabil. A fost creat atat de frumos. E capabil de mult mai multe decat realizati voi. E, de asemenea, foarte afectat de mediul inconjurator si de alti factori.”
Dolores a privit catre corpul holografic si a inceput sa explice ce vedeam. Corpul, ca si cum ar fi fost viu, a inceput sa manance.
Dolores a spus: “Asa arata un corp care mananca mancare de proasta calitate (junk food). Lucruri pline de chimicale si nu foarte nutritive”
Corpul a inceput sa consume ceva ce arata a cipsuri si biscuiti si gogosi si fast food. Se puteau vedea culorile mancarii de calitate slaba. Aproape gri. Era deasemenea vascoasa si cu cocoloase se putea vedea mancarea intrand in corp si incepand sa se imprastie si sa incarce intregul corp. Corpul arata in mod vizibil obosit si daramat si exista foarte putina, spre deloc, miscare a energiei in el.
Dolores a spus: OK, ati inteles? Mergem mai departe.”
Corpul s-a reintors la starea de neutru/gol si plutea din nou in fata lui Dolores.
Dolores a spus: “Asa arata corpul cand mananca tot felul de fructe si legume. As vrea sa fiti atenti la diversele grupe de fructe si legume…sunt patru grupe.”
“Un grup este cel proaspat cules si ecologic. Al doilea grup este deasemenea ecologic dar nu proaspat cules, probabil la mai multe zile de la cules. Al treilea grup sunt fructe si legume proaspat culese, dar care nu sunt ecologice sau sunt modificate genetic si al patrulea grup sunt fructele si legumele ne-ecologice si modificate genetic, culese cu multe zile in urma.”
Cand a mancat din primul grup, culorile, energiile si formele geometrice care au intrat in corp si au adus viata in el au fost foarte frumoase. Mi s-a reamintit de cristalele de apa ale lui Masaro Emoto, dar acestea erau 3D in toate culorile curcubeului.
Apoi corpul a revenit la neutru si apoi a mancat din al doilea grup. Culorile si formele geometrice erau asemenatoare primuloui grup dar erau amortite, nu atat de stralucitoare sau de mari sau atat de colorate , ca si cum nu erau “vii”.
Al treilea grup a fost interesant de urmarit. Culorile erau stralucitoare dar nu clare sau pure. Erau pete intunecate, pete gri, si miscare greoaie printre culorile prezente acolo. Formele geometrice nu erau simetrice. Erau sparte in bucatele. Energiile se miscau, dar intr-un mod haotic. Era ca atunci cand vezi o masina care merge avand pana.
Al patrulea grup era drastic decolorat si miscarile erau mult incetinite. Era mult gri si pete negre si stagnare, dar era totusi mai multa culoare vizibila decat in demonstratia cu mancarea de proasta calitate (junk food).
Dolores a spus: “Daca ati putea vedea energia acelui lucru pe il bagati in corpul vostru, ati incepe sa mancati diferit. Acum haideti sa vedem cum arata cand mananca carne!”
Doua vaci, doi porci, doua gaini si doi pesti au aparut si pluteau langa corpul holografic.
In fiecare pereche de animale, era unul care arata vioi si normal. Celalalt arata nefericit si cumva bolnav/ deformat/ ranit.
Dolores a spus ca primul din fiecare pereche este un animal care traieste cum trebuie sa traiasca un animal, mancand iarba, pe uscat sau inapa. Al doilea animal din fiecare pereche este crescut in fabrica sau in ferma.
Fiecare animal a plutit, unul cate unul, catre corpul holografic, si i-a dat o bucatica din sine pentru a o consuma.
Viziunea din vis devine foarte complicata si intr-o miscare de vartej se arata toate povestile posibile despre animale si despre alegerile pe care corpul le face. Unele dintre ele au fost tulburatoare, ca cele in care ceva din povestea si energia animalului au fost inghitite odata cu carnea.
Intr-una din imagini, corpul priveste si ii multumeste vacii care i-a dat o bucata de carne pe care sa o manance. Energiile si formele geometrice din acea carne erau cu mult diferite de energiile si formele geometrice de la carnea animalelor care au fost crescute in fabrica dar carora nu li s-a multumit.
Dar, chiar si in cel mai bun caz, energia carnii nu a fost atat de pura sau stralucitoare sau benefica corpului cum au fost cele provenite de la oricare din fructele si legumele ecologice.
Pestele salbatic care a fost binecuvantat si caruia i s-au adresat multumiri a avut cele mai pure energii/forme geometrice dintre toate tipurile de carne oferite corpului. A fost interesant cat de albastra si verde a fost energia pestelui. A fost mai inalta si mai usoara. Energia gainii nu era rea cand gaina a fost crescuta libera si i s-a multumit, dar a fost la fel de densa si urata si intunecata ca si cea de animal atunci cand provenea de la gaina crescuta in ferma.
Dolores ne-a reamintit cat de important este sa ne binacuvantam mancarea, pentru ca ii creste potentialul energetic al fiecarui tip de mancare.
Apoi Dolores a miscat mana si toate animalele au plecar, iar corpul a revenit la starea neutra.
Apoi ea ne-a aratat alte scenarii despre viata cu miscare fata de cea sedentara, viata la oras fata de cea la tara, un camin cu o familie iubitoare, relatii de sprijin fata de cele antagonica, relatii abuzive, etc.
De exemplu, un corp care manca vegetale curate, ecologice si avea o familie care il sprijinea si care a mers sa lucreze intr-un mediu dur…a fost capabl sa ramana mai stralucitor si mai plin de viata dacat alt corp care manca “junk food” si se afla intr-o relatie dificila.
Dolores ne-a spus: “Va rog sa va amintiti ca incerc sa simplific aceasta cat pot de mult. Sunt multe alte lucruri care pot interveni asupra starii de sanatate, dar sper ca va ajuta sa intelegeti faptul ca unele dintre alegerile voastre pot fi importante si sa faca o mare diferenta in felul in care va simtiti.”

4 Comments on “O viata de banana

  1. Cât de adevărat. Ceva asemănător am primit și eu într-o serie de vise dealungul anilor, pentru a fi motivată să-mi schimb felul de hrană. Senzația când cumperi produsele în piață, proaspete, este cu totul alta ca atunci când faci cumpărăturile în supermarket.Recunoștința pentru hrana primită este foarte importantă și ar trebui să ne fie ceva normal.

    • Iti multumesc pentru reflectii, Smaranda! 🙂
      Este foarte adevarat ca se simte diferit momentul cand cumparam produse proaspete din piata. Plantele au o inteligenta cosmica si cand noi trecem pe langa ele se formeaza o legatura energetica intre produsul proaspat si noi deoarece planta/fructul “simte” nevoia/lipsa corpului nostru de anumite componete prezente in ea/el. Cu mintea calma si cu cat mai putine ganduri, atunci cand facem cumparaturi putem intui ce nevoi are corpul nostru. <3

  2. Este foarte corecta observatia ta, Tiberiu, si iti multumesc pentru ca ai impartasit din intelepciunea ta cu mine!
    Daca am vedea Lumina in tot ceea ce ne inconjoara, de la oameni, de la noi insine pana la banca din parc sau pana la intamplarile pe care le traim, viata noastra ar fi mult mai apropiata de modul in care Creatorul a intentionat-o pentru noi.
    :))))

  3. Nu-i asa ca este fascinant? Iar pe langa ce aport energetic are/sau nu mancarea, aceasta mai poarta intentii ascunse, mesaje de la producator/vanzator sau amprente vibrationale de la cei care au cules alimentele/au atins/transat alimentele.
    Eu am gasit ca prin purificare (rugaciune, Reiki, etc..) iar apoi prin daruire de iubire, sanatate, etc data alimentelor, ceea ce vei manca apoi, poate fi de la neutru spre binefacator. Deasemenea trebuie sa ne gandim si la faptul ca uneori trebuie ceva factori de mancare “negativi” asta pentru ca sa putem avea acele sesiuni de detoxifiere energetica (raceli, scaune moi, etc) :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *