O progresie QHHT in 2112

O progresie QHHT in 2112
Ascension

O sesiune QHHT cu Susan Thomas, progresie in anul 2112 pentru o lectie de istorie despre 2012

Repostare tradusa de pe blogul www.TaukSuzanne.com

Susan Thomas si eu am vrut sa incercam o progresie in timp cu QHHT. Am decis sa mergem 100 ani in viitor, astfel incat ea sa fi trecut deja prin aceasta viata actuala. In anul 2112 ea era o femeie pe nume Mai, care a fost arhitect, proiecta cladiri bazate pe geometria sacra si cum dupa cum se miscau corpurile oamenilor. Nu am inclus intreaga transcriere, ci doar ceea ce cred ca veti gasi foarte interesant despre viata din 2112. Mi-a venit sa-i cer o “lectie de istorie”, pentru perioada de timp a anului 2012 si ASTA este partea cea mai interesanta! Sper sa va bucurati de aceasta privire in viitorul lui Susan!

Mergem mai departe, in timp, in 2112. Susan este o femeie pe nume Mai.

Suzanne: Poti sa iti vezi picioarele?

Mai: Da, am ceva care arata ca niste pantofi metalici, de metal slefuit. Si cred ca eu degetele de la picioare catre interior! Ma intreb cum va functiona asta? Voi clancani oriunde ma duc! (chicoteste)

Suzanne: Ce porti?

Mai: Cizme de metal merge pana la genunchi. Am pantaloni scurti dar sunt dintr-un material de care nu avem acum. Materialul pantalonilor mei scurti este foarte durabil si puternic. Nu am mai vazut asa ceva inainte.

Suzanne: Esti femeie sau barbat?

Mai: Sunt femeie, numele meu este Mai.

Suzanne: Locuiesti intr-o comunitate?

Mai: Locuiesc intr-un oras, avem strazi in forme ciudate. In general mergem pe jos sau alergam, dar acest lucru se face foarte usor. Ei se misca atat de usor! Exista, de asemenea, o multime de trepte aici. Acestea sunt trepte foarte lungi, chiar si treptele sunt functionale, dar totusi sunt foarte frumoase. E ca si cum ar fi un monument. Ele sunt foarte functionale, treptele ne poarta in diverse locuri. Trebuie doar sa glisezi pe scari, te misti foarte repede si cu mare usurinta, nu ca la mersul pe jos.

Suzanne: Deci, te misti diferit fata de acum o suta de ani?

Mai: Asa trebuie sa fie pentru ca ma gandesc la mersul pe jos, si daca ai pus picioarele jos si incepi sa aluneca.

Suzanne: Nu faci asta cu gandul?

Mai: Da, e ca un centru de transport facil.

Suzanne: Si tu esti pe Pamant?

Mai: Da.

Suzanne: Deci, daca ai putea sa-mi dai o lectie de istorie, despre ce sa intamplat pe Pamant in ultima suta de ani?

Mai: A trecut prin multe schimbari. Este atat de minunat, toata lumea iubeste totul. Toata lumea are grija de tot. Daca cineva vede ceva care nu functioneaza corect, se opreste pentru a remedia problema. Cooperare totala. Daca cineva vede ceva care are nevoie de ingrijire sau ar putea arata mai frumos, au grija de ea chiar atunci. Inainte, ei lasau lucruri rele sa se intample pe Pamant, la copaci si apa. Acum, toata lumea nu mai face acest lucru. Toata lumea si fiecare lucru este atat de bine ingrijit si atat de iubit. Poti merge afara si atinge totul, cum ar fi sa atingi o frunza pe un copac si veti simti dragostea care vine de la ea si ea simte dragostea ta. Nu asa a fost inainte. Totul era atat de bolnav si nimeni nu stia cum sa repare totul. Pamantul a intrat in aceasta emergenta, aceasta lume minunata pe care o avem acum. Si a fost atat de mult de munca. Atat de multe s-au intamplat, atat de multi oameni au ridicat energia si a ridicat vibratia pentru a fi unde suntem acum in 2112. A fost nevoie de concentrare puternica si din partea oamenilor, au muncit cu totii din greu.

Suzanne: Inainte de asta era ceea ce s-a numit “Schimbare”? A existat un nume pentru asta?

Mai: Noi o numim “Noua emergenta” de la vechiul Pamant la aceasta. Si a trecut printr-o schimbare pe care o numim Noua emergenta. A venit la fel ca o nastere. Atat de multi oameni si-au concentrat energia lor pentru ca acest lucru sa se intample.

Suzanne: In cazul in care Pamantul este acum in 2112, ce dimensiune ai spune ca se afla in prezent Pamantul?

Mai: Ne este cunoscut ca a cincea dimensiune acum.

Suzanne: Deci acea trecere de la a 3-a la a 5-a dimensiune s-a intamplat dintr-o data, intr-o zi, in cateva zile sau a trebui mai mult ca sa se intample?

Mai: Ei bine, din ce am inteles, acesta a plecat din a 3-a in a 4-a dimensiune dupa care s-a lepadat orice lucru care nu erau pregatite pentru a 5-a. S-a eliberat de o multime de lucruri care nu erau gata sa vina in a 5-a, chiar si oamenii care nu erau gata sa vina, care trebuiau sa ramana. Toate bolile le-a lasat in urma. Totul a fost lepadat si apoi a aparut in a 4-a, unde am avut un nou punct de plecare cu care puteam lucra. Si toata lumea stia ce ne-am dorit. Apa a trecut, apa a trecut printr-o filtrare, in trecere de la a 3-a la a 5-a. Ea a trecut printr-o schimbare vibrationala. La fel si copacii, copacii au trecut prin asta si florile si semintele. Asa ca am avut aceasta platforma minunata cu care puteam lucra. Apoi, toata lumea a inceput sa treaca dincolo. Unii inca au avut nevoie de o anumita asistenta pentru ai ajuta a-si ridica vibratiile lor pana in a 5-a, asa ca a fost nevoie de a lucra in continuare cu ei. Toata lumea a fost atat de emotionata! A fost nevoie de a lucra la vibratiile noastre de a ne duce in a 5-a, dar a fost mult mai usor de la a 4-a la a 5-a decat era de la a 3-a pana la a 4-a.

Suzanne: Care au fost schimbarile de la a 3-a la a 4-a?

Mai: Au fost oameni care nu au vrut sa vina asa ca au ramas. Oamenii care au vrut sa vina prin transformare s-au pregatit in mod constant. Ei erau constienti de transformari si de modificarile ce se intamplau in corpul lor, diferitele lucruri pe care le mancau, lucruri la care se expuneau pentru a fi gata de a intra in a 4-a. Au mancat mai bine, mai usor, mai multe alimente pure. Ei bine, nu au fost alimente foarte curate in a 3-a dimensiune (rasete), doar cele mai bune pe care le-ar putea gasi! Aceasta a inceput procesul de curatare si i-au ajutat atunci cand purtau haine din materiale naturale, bumbac, matase.

Suzanne: In 2112 ce ne poti spune despre experienta ascensiunii? Spune-ne cand a inceput, cum s-a simtit, cine a mers si cine a ramas.

Mai: Vorbesti despre a 3-a catre a 4-a?

Ascensiune
Ascensiune

Suzanne: Da.

Mai: A mers foarte repede. A fost elaborata inainte de asta pentru ca toata lumea s-a ocupat de curatare. Asta a luat ceva timp. Corpurile nu puteau suporta tot odata, in a 4-a. A fost o perioada de pregatire inainte de asta.

Suzanne: Cum s-a facut pregatirea?

Mai: Prin consumul de fructe si legume bune, bautul apei cea mai pura pe care o puteai gasi, meditatie, fiind inconjurat cu un gand in meditatie prin care ai vrea sa fii intr-un loc iubitor, cu o inima deschisa. Mereu in acelasi gand, a fost progresia spre aceasta schimbare. Pregatirea corpului, spiritului si mintii. Ajutandui pe cei care treceau prin asta, amintindu-le deasemeni, ce faceau ca sa se pregateasca? Meditand asupra culorilor care i-ar ajuta sa atinga o vibratie mai inalta, purpuriu si auriu.

(Urmeaza intrebarea lui Steve Beckow)
Suzanne: Privind din perspectiva anului 2012, se pare ca exista doua scoli de gandire cu privire la ascensiune. Una este scoala “brusca”, care spune ca vom ascende la data de 21 decembrie 2012 direct in a 5-a dimensiune. Si exista o scoala a ascensiunii treptate care spune ca nu va fi nici o schimbare la 21 decembrie sau 22, 2012 si ca am progresa cu totii treptat, timp de cateva saptamani, luni sau ani ca trecem de la 3D la 5D. Din perspectiva ta, in 2112, cum s-au intamplat lucrurile?

Mai: Observ doar o scena mare, unde cortina a fost lent ridicata in sus tot mai sus. Si data de 21 Decembrie 2012 a trecut prin aceasta cortina. A fost ca si cum trebuia sa se treaca de data aia sa o separe de oameni, cand s-a ridicat cortina, a trebuit sa se intample asta, au avut probleme cu eliberea datelor de catre oameni.

Suzanne: Ce vrei sa spui cu “eliberarea datelor de catre oameni”?

Mai: Le-au avut blocate in mintea lor. In loc de a privi la ceea ce facem noi astazi pentru a fi gata, s-au concentrat pe date. A trebuit sa se elibereze intr-adevar de a pierde datele, sa nu se uite la date, ci doar sa se pregateasca si doar sa lase sa se desfasoare. Mi-au spus sa te prefaci cum ar fi sa scrie o data pe cortina care se ridica incet in sus. Uita-te apoi dupa ce a fost rulata cortina la scena in care se poate vedea Noul Pamant. Asta este ceea ce trebuie sa ai in vedere. Data va fi rulata in sus, dar vei privi dincolo de o “data”, uita-te prin data si concentreazate asupra ascensiunii.

Suzanne: Deci, “data” este mai mult ca o chestie de timp?

Mai: Da. Acesta va fi un “timp”, dar sunteti atat de atasati de timpul vostru. Nu mai pune accentul pe data, privesti prin scena intr-o alta dimensiune si acesta este modul de a trata datele. Aceasta este inca acolo, dar ea nu mai detine concentrarea.

Suzanne: Deci intrebarea daca schimbarea va fi brusca sau va fi treptata, vreme de ceva ani?

Mai: Vom trece prin procesul lent de a pregati corpul si pastreaza in minte ce altceva poti sa faci pentru a te pregati. Cu accent pe dimensiunea urmatoare, ii ajut pe cei din jurul meu? Ajut Pamantul? Fac tot ce pot? Cand mergem la urmatorul nivel, pentru ca va fi brusc.

Suzanne: Brusc, adica cat de brusc?

Mai: Va fi rapid, la fel ca mersul prin acea perdea, asa de repede va fi. Procesul lent de acum este necesar pentru a pregati corpul, in caz contrar, corpul nu ar putea suporta. Atunci cand primesti un val de energie care trece prin corp, si ii face unele organe bolnave? Asta este ceea ce se pregateste pentru a face aceasta tranzitie mai usoara.

Suzanne: Toata lumea va trece prin acea perdea?

Mai: Toata lumea care a ales sa mearga, dar unele vor alege sa nu treaca prin ea. La nivel constient nu vor sesiza ascensiunea. Dar la nivelul subconstientului vor sti.

Suzanne: Deci, exista doua scoli de gandire atunci?

Mai: Exista o multime de liber arbitru exact acum. Acelea sunt unele dintre datele pe care colectiv o multime de grupuri au pus mult accent, multe ganduri s-au pus in aceste date si multe ganduri despre liberul arbitru. Primul a devenit ca un balon, ca un balon violet. O multime de ganduri s-au pus in el si este tinut acolo. Este inca plutitor, nu e o gandire concreta, inca pluteste.

Suzanne: Ascensiunea brusca?

Mai: Nu, cea treptata. In conformitate cu ceea ce-mi spun, o facem pe cea treptata acum. Cea brusca se va intampla cand vom trece in a 4-a dimensiune. Exista o multime de liber arbitru.

Copyright © Suzanne Spooner. Toate drepturile rezervate. Puteti copia si redistribui acest material atat timp cat nu se modifica in nici un fel si continutul ramane complet. www.tauksuzanne.com

 

Tagged with: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *