Numerologie

La un moment dat al vietii mele numerele au inceput sa se faca remarcate, devenind deosebit de evidente pentru mine. Lucrul acesta m-a intrigat si in timp m-am simtit din ce in ce mai atrasa de ideea de a intelege numerele. Asa am urmat cursurile de numerologie ale lui Valerou Panoiu. Numerele sunt simboluri sacre si numerologia este o stiinta straveche care a facut parte din Scoala Misterelor, devenind accesibila tuturor oamenilor abia in urma cu 100 de ani printr-o descoperire intamplatoare facuta de o profesoara de muzica. In numerele pe care le regasim la fiecare dintre noi apar foarte clar reprezentate cele mai importante aspecte ale personalitatii, dar si ale vietii si al drumului prin viata. Este de-a dreptul fascinant sa descoperim ce ne spun numerele despre oameni!!!
Va invit sa descoperim impreuna punctele forte cu care am venit in aceasta viata si cum e cel mai potrivit sa le folosim. Putem afla care sunt persoanele cele mai compatibile cu noi si de ce. Invatam despre etapele vietii si scopul fiecareia dintre ele, despre misiunea cu care am venit, ce lectii karmice am rezolvat si ce mai avem de rezolvat, ce talente si predispozitii avem. Invatam despre ciclurile de 9 ani si despre anii personali care ne vorbesc despre ce anume avem de facut in fiecare dintre ei. Este fascinant de observat la anii personali cu acelasi numar cum energia se repeta, creand circumstante asemanatoare.
E ca si cum am privi la viata proprie ca la o harta. Avand o imagine de ansamblu,este mult mai usor sa descoperim patternuri sau lucruri care se repeta in viata noastra. Odata ce le-am sesizat, ne va fi mult mai usor sa navigam printre ele.
Capatam o intelegere mai ampla si mai profunda a vietii.

Costul unei sesiuni de 90 de minute este de 100 lei.