Tehnica de Hipnoza QHHT

QHHT este acronimul de la Quantum Healing Hypnosis Technique care in romana se traduce Tehnica de Hipnoza pentru Vindecare Energetica. Aceasta tehnica de hipnoza regresiva a fost dezvoltata de Dolores Cannon de-a lungul a 45 de ani.

Dolores Cannon
Dolores Cannon

Dolores a studiat metode variate de hipnoza si de aceea si-a dezvoltat propria tehnica care i-a permis sa aiba acces la cel mai eficient mod de a obtine informatii de la clientii sai. Acum preda tehnica sa unica de hipnoza cunoscuta ca ‘Hipno Terapia de Vindecare Cuantica’ prin toata lumea.

Tehnica dezvoltata de Dolores implica inducerea individului intr-o stare de transa somnambulistica prin vizualizare. Stare care in mod obisnuit este intalnita de doua ori pe zi: in momentul in care abia te trezesti si devii constient si in momentul in care atipesti si adormi. Istoric vorbind hipnotizatorii au evitat sa faca cercetare cu pacientii lor in aceasta stare din cauza rezultatelor stranii si ciudate care au fost inregistrate.

Dolores Cannon este hipnotista, autor si lector, iar tehnica ei regresiva te poarta in vietile anterioare. A ajutat foarte multi oameni din jurul lumii sa inteleaga problemele si situatiile cu care ne confruntam in viata curenta prin intelegerea in primul rand a trecutului nostru.

 

Iata ce spune Dolores Cannon despre QHHT.

www.dolorescannon.com