Servicii

Hipnoza QHHT

QHHT este o tehnica de hipnoza regresiva, care are de-a face cu vietile trecute si cu vindecarea cuntica. Prin aceasta tehnica care se practica numai in persoana, oamenii accesseaza acea parte interna a lor, Supraconstiinta sau Inteligenta Divina, Intuitia, care detine toate raspunsurile si care ne ghideaza pe fiecare in viata pe drumul nostru.
Costul unei sesiuni ramane a fi determinat la momentul potrivit, deoarece acum nu sunt in tara, dar foarte probabil ca in 2021 voi fi.

Hipnoza online sau BQH

Hipnoza online se adreseaza cu prdilectie celor care au facut o sesiune de hipnoza in persoana. Aceasta se bazeaza pe aceleaai principii ca si orice alta metoda de hipnoza, de aceea rezultatele sunt foarte asemenatoare cu cea in persoana. Avantajul ei este ca fiecare se afla in confrotul si mediul familiar al casei proprii, evatand traficul si alte costuri suplimentare. Sesiunile in mediul virtual au aparut ca urmare a cererii crescande de a crea conditii tutror celor care isi doresc aceasta forma alternativa de vindecare si de aflare a raspunsurilor.
Costul unei astfel de sesiuni este de 111 Euro.

Sesiuni surogat

Sesiunile surogat se recomanda celor care nu se pot supune unei sesiuni de hipnoza din anume motive: pentru copiii sub 17 ani, pentru persoane aflate in coma, pentru cei care nu vor sa treaca prin aceat proces, dar totusi vor sa afle raspunsuri.
Costul unei astfel de sesiuni este de 111 Euro.

Sesiuni de Psihoterapie Online

Metoda de Psihoterapie pe care o practic este cea a scolii Adleriene. Se bazeaza pe miscarea de la negativ la pozitiv, este o terapie incurajatoare si care priveste omul in ansamblu, in mod holistic, laolalta cu circumstantele vietii sale, in toate aspectele ei.
Pentru rezultate de durata, se recomanda 20 de sesiuni, desi exista si serii mai scurte, chiar de cateva sesiuni.
O sesiune dureaza 90 de minute, are loc online, o data pe saptamana, de dorit in aceeasi zi si la aceeasi ora in fiecate saptamana.
Costul unei sesiuni este de 200 lei.

Numerologie