Ce este Hipnoza Regresiva QHHT ?

Hipnoza regresiva, in original QHHT, in traducere “Tehnica de Hipnoza pentru Vindecare Energetica” este o tehnica de hipnoza regresiva dezvoltata si rafinata de Dolores Cannon pe parcursul a 45 de ani.

Simplu vorbind, in cuvintele lui Dolores Canon, QHHT este, “o cale de a ajunge direct la Sursa Cunoasterii totale. Aceasta este o forta foarte puternica care are raspunsurile la toate intrebarile, si este partea care face vindecarea instantanee a corpului. Daca as putea sa o definesc, m-as referi la ea ca fiind Eul Superior, Constiinta Superioara, Supra Suflet”.

Dolores Cannon
Dolores Cannon

QHHT a ajutat mii de persoane din toata lumea sa gaseasca solutiile potrivite la dificultatile si problemele lor si deasemeni sa gaseasca raspunsuri la unele din intrebarile existentiale ale vietii de genul ‘De ce sunt aici?’ si ‘Care este scopul vietii mele?’. Tehnica proprietara a lui Dolores Cannon a ajutat la vindecarea pe mai multe niveluri simultan. Este o metoda sigura, fara judecata, cu respect adanc, care este integral relevant pentru individul care cauta raspunsuri specifice si vindecare pentru viata sa intr-o maniera potrivita, relevanta si semnificativa.

Cel mai important, aceasta Constiinta Superioara, sau Eu Superior intotdeuna furnizeaza raspunsurile, vindecarea si mesajele catre individ cu spirit de compasiune, dragoste adanca si respect pentru persoana; valorile lor de baza, tarii si determinari. Constiinta Superioara este intotdeuna potrivita si furnizeaza informatii in concordanta cu ceea ce persoana doreste sa afle sau sa obtina. Raspunsurile, vindecarea si solutiile pe care le ofera sunt invariabil ceea ce este cel mai de ajutor persoanei de a obtine o viata semnificativa si implinita.

Tehnica lui Dolores implica inducerea individului intr-o stare de transa Somnambulistica prin vizualizare. O stare care in circumstante normale este obtinuta doar de doua ori pe zi; in momentul dinainte de a deveni constient la trezire si in momentul in care atipesti inainte de a adormi. Istoric vorbind hipnotizatorii au evitat cercetarile cu pacientii in aceasta stare din cauza unor ciudate si adeseori inexplicabile rezultate inregistrate.

Nimeni n-ar trebui sa fie limitat de aceasta stigma disciplinara, lucrul cu clientii in mod specific in starea somnambulista si explorarea posibilitatilor a fost ceea ce a condus-o pe Dolores sa descopere ca ori ce individ poate obtine acces la experientele din vietile anterioare pe care le-a trait. A fost deasemeni explorarea cu clientii in aceasta stare care a dus la descoperirea unui aspect infinit informat si puternic a fiecarui individ ce poate fi contactat si cu care se poate comunica. Dolores a aflat ca aceasta parte a noastra este intotdeuna prezenta exact sub suprafata mintii constiente asa ca a ales sa o denumeasca in mod sugestiv Subconstient.

Subconstientul este ceea ce ii permite ei si practicienilor de tehnica QHHT accesul la vietile anterioare si efectueaza vindecarea instantanee atunci cind este potrivit. In cariera sa de peste 45 de ani, tehnica ei s-a dovedid a fi efectiva pe mii de persoane din toata lumea indiferent de Varsta, Sex, Personalitate, Simptome fizice, Crez religios sau Cultura. Suplimentand vasta munca a lui Dolores, rezultatele obtinute de practicienii de QHHT, studenti ai lui Dolores care au invatat tehica ei si pe care o practica cu clientii lor, suporta decisiv descoperirea ca toti am trait multiple Alte Vieti si ca toti avem un Subconstient care contine raspunsurile la orice intrebare pe care am putea-o avea despre noi sau despre viata pe care o traim.

​Ce este regresia in vieti anterioare?

​​Subconstientul va selecta ce viata anterioara sa arate individului si va fi ghidat prin ea fie prin Dolores fie prin practicienii de QHHT care conduc sesiunea. Viata anterioara pe care Subconstientul alege sa o arate unui individ este intotdeuna relevanta pentru viata actuala pe care o traieste persoana respectiva nu este neobisnuit ca sa fie aratate mai multe vieti in decursul unei singure sesiuni. Dolores sau practicienii QHHT conduc indiviul printr-o viata anterioare folosind o serie de intrebari pentru a ajuta determinarea perioadei de timp sau asezarea sociala pentru acea viata.

Ce este Subconstientul?

Definitia lui Dolores
Subconstientul care este contactat de Dolores si de practicienii metodei sale de QHHT este opusul polar subconstientului la care se refera psihologii si profesionistii medicali conventionali. In anii sai de inceput ca si hipnoterapeut, Dolores a devenit constienta de faptul ca prin tehnica ei unica de inductie intra in contact si comunica cu o parte din constiinta individului care era intr-adevar o parte din el, insa mult deasupra nivelului mintii constiente, care este parte din noi de care suntem constienti si pe care o folosim pentru a interactiona cu ceilalti la nivel personal.

Subconstient este o eticheta potrivita data in contextul muncii lui Dolores, insa invatati religiosi si spirituali deasemeni au incercat sa identifice si sa eticheteze aceasta parte majora a noastra dea lungul istoriei folosind o serie de etichete diferite: Eul Superior, Super Suflet, Constiinta Cristica, Inalta Constiinta, Minte Universala si Unitate. Subconstientul a declarat lui Dolores ca nu are importanta cum il denumim, ca doar ‘Este’ si ca doreste sa lucreze cu cei care au o inima pura si intentii adevarate.

Regresia in vietile anterioare este prima componenta din tehnica QHHT a lui Dolores si implica regresarea individului si ghidarea lui prin viata anterioara potrivita de la prima scena pe care o vad, prin diferitele perioade ale vietii aratate si eventual prin scena mortii.

Caracteristici ale Subconstientului.

O serie de schimbari fascinante se intampla, deopotriva in individul hipnotizat si in mediul inconjurator odata ce comunicarea a fost stabilita si este prezent Subconstientul. Prima schimbare observabila este o crestere dramatica a nivelului de energie din camera, cu cei prezenti care deseori descriu sentimente de euforie si excitatie intensa. Fara exceptie, un sentiment deopotriva de putere imensa si dragoste nelimitata este simtita de toti participantii prezenti.

Lucrul cu Subconstientul

Principalul obiectiv a lui Dolores este de a imbunatati intotdeauna vietile clientilor cu care lucreaza. De aceea scopul lucrului cu Subconstientul este intotdeuna de a ajuta un individ pina la limita maxima in orice posibila privinta. Acest ajutor poate veni in multe feluri diferite.

Subconstientul stie tot ce se poate sti despre un individ si viata pe care o traieste acum, asa ca una din primele actiuni facute de Dolores sau practicienii de QHHT este de a pune Subconstientului intrebarile pe care un individ le are despre viata lui. Obtinerea acestor informatii in favoarea clientului este cruciala pentru aspectul vindecarii din tehnica pentru ca ii furnizeaza confort, suport si o mai buna intelegere in multe arii diferite ale vietii. Subconstientul va alege sa furnizeze doar informatii potrivite la timpul respectiv iar informatiile vor fi doar pentru beneficiul individului.

Hipnoza regresiva
Hipnoza regresiva

Explicatia pe care Subconstientul o da despre motivul pentru care avem diverse boli in mod cert va provoca sistemul de credinte pentru multe persoane in actuala paradigma medicala si stiintifica. Dupa cum trecem prin aceste timpuri de mari schimbari si tranzitii, multi oameni intr-adevar isi largesc sistemul lor de credinte pentru a incorpora idei noi si concepte prin cautarea de informatii alternative pe care sistemul curent principal stiintific fie le-a negat fie le-a ignorat. Multe paradigme vechi acceptate de gandire incep sa se naruie si incet incep sa fie inlocuite de concepte si idei care nu mai pot fi suprimate ca rezultat al internetului si comunicatiilor instantanee in jurul lumii. Pentru a putea intelege Subconstientul si aceasta componenta a tehnicii QHHT a lui Dolores va trebui sa va largiti sistemul de credinte pentru a va permite sa intelegeti urmatoarele concepte in contextul dat.

Acest concept este extrem de provocator pentru a fi considerat intai de toate si multi il vor respinge fi ca fiind ilogic fie irational.

Multitudinea de avansari in Fizica Cuantica in ultimele decade au declansat un efect de cascada in ceea ce priveste cantitatea de dovezi care suporta notiunea ca gandurile pe care le gandim predominant dicteaza realitatea pe care o manifestam. Defapt o cantitate mare de dovezi stiintifice exista acum care dovedeste ca gindul are un efect direct si masurabil asupra materiei. Aceasta este simplu de inteles daca s-ar lua in considerade ca toata materia este defapt doar energie vibrand la diferite frecvente. Gandul este proiectia energiei si am evoluat pina la un punct in care avem controlul constient asupra a ceea ce gandim. Spunerea cuvintelor ‘Te iubesc’ sau ‘Te urasc’ sunt proiectii fizice ale energiei gandului. Acum ginditi-va la efectul lor asupra corpurilor fizice ale celor caror le spunem aceste cuvinte.
​​​​​​​​​​
Telul aici nu este de a va convinge de ceva care nu sunteti gata sa acceptati, nici de a va convinge de a respinge orice care nu sinteti inca gata de a nesocoti, este simplu de a va furniza o platforma prin care o puteti intelege cum lucreaza tehnica QHHT a lui Dolores si cum sunt posibile rezultatele ce se pot obtine.

Vindecarea

Subconstientul are abilitatea de a identifica orice problema fizica pe care o detecteaza in corp, lui Dolores sau practicianului QHHT, de a explica cauza prezentei problemei, fie ea din viata curenta fie dintr-o viata anterioara. Subconstientul este apoi intrebat daca este potrivit ca sa se produca vindecarea, care, daca este potrivit, se va face instantaneu fara implicarea medicatiei, chirurgiei sau a durerii. De multe ori doar intelegand de ce o boala este prezenta sau o emotie in particular este manifestata este suficient pentru a fi eliberata si indepartata de catre Subconstient.

De-a lungul carierei lui Dolores, a avut sesiuni cu clienti in care vindecarea fizica s-a intamplat si intelegerea vindecarii a fost foarte provocatoare chiar si pentru ea. Ea preda aceasta tehnica studentilor sai din toata lumea pentru mai bine de o decada si multi ii scriu inapoi descriind in detaliu vindecari miraculoase de o natura similara.

Inainte de a detalia aceasta lista a ce este posibil in termeni de vindecare, trebuie declarat ca vindecarea se intampla doar daca individul doreste sa fie vindecat si daca nu interfereaza cu telurile vietii sale. Suntem suflete infinite care ne-am incarnat pe Pamant pentru experientele noastre individuale. Subconstientul unui orb nu ii va vindeca vederea daca pierderea ei a fost unul din aspectele cheie ale vietii sale pentru care a fost de acord sa experimenteze aceasta. Nici nu va vindeca o problema fizica care a fost creeata prin lipsa de grija asupra corpului daca nu a invatat lectia de a-si iubi si respecta corpul. Este foarte literalmente in gandire. Ati inceput sa pricepeti logica?

Nu exista garantii dar acestea de mai jos sunt cateva din rezultatele remarcabile obtinute de Dolores si practicantii de QHHT deasemeni, le-au obtinut cu clientii in decursul unei sesiuni:

• Cancer de toate tipuri la stagii diferite au fost vindecate
• Cartilagii reconstruite intre incheieturi
• SIDA vindecata si eradicata din corp
• Probleme de inima vindecate si dupa care n-a mai fost nevoie de operatii chirurgicale
• Ficat deteriorat, regenerat si restaurat la functionare deplina
• Rinichi deteriorati, regenerati si restaurati la functionare deplina
• Rani deschise, regenerate fara cicatrici
• Migrene explicate si eliminata cauza de baza
• Vedere restaurata si eliminarea nevoii de a purta ochelari
• Diabet vindecat si explicata cauza aparitiei acestuia
• Vindecarea problemelor intestinale
• Dureri de spate si de mijloc vindecate
• Dureri de gat si de umeri eliminate
• Probleme de plamani si asciate acestuia
• Probleme de piele

Nimic nu este dincolo de taramul posibilitatilor. Nu exista limitari exceptand limitarile proprii imaginatii.

Compilatie, traducere si adaptare dupa sursa www.dolorescannon.com