De ce hipnoza regresiva?

O sedinta de hipnoza regresiva te poate ajuta sa te intelegi mai bine, sa afli de unde vii si cine esti cu adevarat. Iti vei putea explica de unde iti vin pasiunile, atractiile catre anumite subiecte sau culturi, temeri si fobii inexplicabile in aparenta, ce cauza au bolile si alergiile pe care le ai, din ce motiv unele relatii interpersonale sunt dificile.

Inceputul consta intr-o cunostere reciproca intre noi in care aflam despre evenimentele si persoanele importante din viata ta actuala. Vom discuta lista ta de intrebari pe care ai pregatit-o pentru a primi raspunsuri. Iti voi explica in amanunt cum va decurge sedinta de hipnoza.

?

Te voi duce inapoi in timp intr-o viata anterioara pe care Supraconstientul tau o va alege pentru tine, viata trecuta care are legaturi cu momentul vietii tale actuale si care aduce lamuriri asupra a ceea ce vrei sa stii despre tine. Putem merge in una pana la trei vieti anterioare. Imi vei spune tot ceea ce vezi in jurul tau si te vei descrie pe tine, asa cum esti in trecut. Vom trece prin cateva momente importante din acea viata, apoi vom merge la ultima zi a ei. Nu te ingrijora, o vei vedea ca un observator care nu simte nimic, dar poate vorbi despre ceea ce vede. Apoi trecem in lumea spiritelor pentru ca de acolo ai o alta perspectiva asupra vietii trecute pe care ai vazut-o pentru a afla ce lectii ai invatat in acea viata si care a fost scopul ei.

Ceea ce urmeaza este cea mai importanta parte a sedintei de hipnoza: chemam Supraconstientul ! Acesta e cunoscut sub mai multe denumiri: Eul Superior sau chiar Constiinta colectiva.

Supraconstientul este o energie uimitoare, plina de iubire neconditionata pentru tine. Ea stie tot ceea ce ti s-a intamplat vreodata, iti va explica de ce ai vazut acea anume viata trecuta, iti face o scanare energetica si iti va repara si vindeca corpul. Supraconstientul tau a asteptat indelung sa iti poate vorbi, sa ajunga la tine si la constiinta ta. Iti va lamuri cauzele problemelor pe care le intampini in viata ta actuala.

O sedinta de hipnoza regresiva este o experienta foarte puternica ce iti poate schimba perspectiva asupra lucrurilor si asupra ta. Te va ajuta sa iti deschizi mintea si inima si sa faci schimbari care se te ajute in evolutia ta ca suflet. Vei intelege mai bine de ce intalnesti provocari si lectii in viata de zi cu zi si afli cum sa le faci fata. Simpla realizare a cauzei unei probleme duce de foarte multe ori la rezolvarea ei instantanee.

Supraconstientul iti va arata numai ceea ce esti pregatit sa afli. Nu iti va arata nimic din ceea ce ti-ar putea crea vreun discomfort deoarece te cunoaste cel mai bine si te iubeste.

Vindecarile pe care le face sunt numai cele care sunt premise. Exista unele situatii in care persoana nu este inca gata sa primeasca vindecarea sau mai are de lucrat personal la anumite aspecte ale vietii sale actuale.

Hipnoza este autohipnoza si vindecarea este autovindecare. Eu doar te ajut sa intri in contact cu Supraconstientul tau prin intermediul hipnozei regresive, mai exact tehnica dezvoltata de Dolores Cannon, QHHT.Why have a QHHT session ?