Pregatire sesiune hipnoza

Daca esti deschis si doresti o sesiune de hipnoza regresiva, atunci este necesara o oarecare pregatire.

Boot camp … Intensiv … glumesc 😉

Cel mai important mod de pregatire pentru o sesiune este INTENTIA.

Din primul moment in care te-ai decis sa iti faci o programare, sa comunici clar si direct cu acea parte din tine care poate sa te vindece si sa te informeze, Supraconstientul va colabora cu tine si te va ajuta in aceasta directie. Hai sa denumim acea parte din tine Eul tau Superior.

Va trebui sa iti repeti ferm si convins “Comunic clar si direct cu Eul meu Superior”

Te rog sa observi timpul prezent folosit in aceasta afirmatie, “comunic”, si nu “voi comunica”!

Poti repeta aceasta intentie in gand sau cu glas tare pe parcursul intregii zile si foarte important, chiar inainte sa mergi seara la culcare. Pune-ti o notita pe oglinda de la baie pentru a-ti reaminti aceasta si pentru a te concentra asupra acestei intentii atunci cand te speli pe dinti si te pregatesti de culcare.

E necesar sa iti pregatesti o lista de intrebari si de lucruri care te framanta. Ca intermediar intre tine si Eul tau Superior, te rog sa scrii aceasta lista pe o coala de hartie pe care sa mi-o inmanezi la momemtul intalnirii noastre. Te rog sa o scrii ingrijit de mana sau la computer pentru a putea citi cu usurinta intrebarile tale in timpul sesiunii.

Aseaza-ti intrebarile in ordinea importantei lor deoarece este posibil sa nu putem trece prin toate.
Am avut multi clienti care au venit doar cu o intrebare sau o problema pe care doreau sa o rezolve prin hipnoza, si altii care au venit cu cateva zeci.

Nu are nici o importanta cate intrebari ai, doar sa fie asezate in ordinea inportantei lor pentru tine.

Formularea intrebarilor

Regula generala este sa pui intrebari personale sau sa ramai la subiecte legate de viata ta personala. Iata cateva exemple:

  • Am probleme de inima chiar de la nastere. De ce? Poate fi vindecata?
  • Ma aflu de putin timp intr-o relatie amoroasa. Este aceasta persoana potrivita pentru mine?
  • Nu imi place deloc slujba pe care o am si mi-ar placea sa renunt la ea si sa gasesc alta. Ar fi bine sa fac asta?
  • Am o relatie dificila cu sora mea. De ce se intampla asta? Poate fi rezolvata?
  • Mi s-a intamplat ceva ciudat in urma cu multi ani, (ar putea fi un vis, o viziune, o senzatie sau experienta) Ce s-a intamplat, exact si de ce?
  • Dintotdeauna m-a preocupat (orice subiect). Putem explora asta mai in profunzime?
  • Ma aflu pe calea cea dreapta din punct de vedere spiritual?
  • Imi pot cunoaste ghidul spiritual sau ingerul pazitor?
  • Imi pot imbunatati intuitia sau capacitatile extrasenzoriale? In ce mod?
  • Cum pot crea mai multa pace, echilibru si abundenta in viata mea?

Ca intermediar mi-am pregatit si eu o lista de intrebari standard, in cazul in care tu ai doar una sau doua probleme pe care vrei sa le rezolvi, asa ca nu-ti face griji ca lista ta e scurta. Sa stii ca eu voi pastra lista de intebari pentru a o pune in arhiva mea, asa ca te rog sa-ti faci o copie si pentru tine, daca consideri necesar.

Nu bea cafea sau bauturi cu cofeina (Pepsi, Cola, Mountain Dew) inainte de sesiune, sau chiar in seara de dinainte, daca e posibil. Daca esti consumator de cafea, nu sari peste ea, dar nici nu exagera inainte de sesiune.

Miscarea fizica usoara inainte de sesiune, cum ar fi o plimbare lunga pe jos, reprezinta un mod excelent de a te pregati pentru o sesiune de succes. Acesta este un alt moment bun pentru a-ti repeta intentia. E bine sa ai corpul relaxat iar mintea tacuta, alerta si prezenta.

Pe cat posibil, elibereaza-ti ziua pentru sesiune. Vom incepe prin a vorbi, revizuim intreg procesul si intrebarile. Dupa aceasta, te asezi si te relaxezi apoi incepem regresia hipnotica propriu-zisa. La urma, trecem in revista ce ai experimentat si ma asigur ca esti treaz si in contact cu realitatea. Tot acest proces poate dura undeva intre 3 si 5 ore, uneori chiar putin mai mult.

In general nu e bine sa mai ai si alte intalniri programate dupa regresie, sau sa sofezi pe distante lungi (exceptand cazul in care esti pasager in masina). Trecand printr-o regresie e ca si cand ai participa activ intr-un vis cu ochii deschisi (sau reverie) foarte lung si detaliat. Te vei simti ca si cum te-ai intors dintr-o calatorie uimitoare, in care ai vizitat alte lumi si vieti, si de fapt, vei fi si facut exact acest lucru.

Este bine sa petreci ceva timp procesand experienta prin care tocmai ce-ai trecut si sa-ti permiti sa te reintorci cu totul la realitatea de zi cu zi inainte de a trece la activitati mentale complexe sau activitati fizice grele.
Adu un stick la tine pentru a descarca inregistrarea audio a sesiunii, sau iti pot face eu un un CD cu MP3 sau in format Audio CD.

Ascultarea repetata a sesiunii in zilele, saptamanile si chiar lunile care urmeaza reprezinta o parte importanta a experientei cu Metoda Regresiva de la Dolores Cannon. Chiar daca mintea ta constienta isi aminteste sesiunea imediat dupa ea, poate disparea din memorie exact ca unele vise, chiar daca ai avut o experienta de neuitat!

Deasemenea, orice sugestie de vindecare sau de imbunatatire a vietii poate fi intarita prin ascultarea repetata a inregistrarii. Scopul este sa facem mintea ta constienta sa participe si sa se alinieze cu Eul tau Superior si cu scopurile acestuia si sa accepte orice schimbare sau vindecare intentionezi sa se petreaca.

In incheiere, aminteste-ti te rog ca sunt oricand interesata sa primesc vesti de la tine si te incurajez sa imi scrii sau sa ma suni ca sa-mi impartasesti modul in care regresia ti-a afectat viata.