Despre mine / Contact

Momentul trezirii mele spirituale a marcat o mare schimbare in viata mea: intreaga mea perspectiva asupra omului ca fiinta universala, asupra Divinitatii si asupra a tot ceea ce exista, s-a reasezat, fapt ce mi-a adus liniste, calm si siguranta data de ceea ce simteam a fi Adevarul pentru mine.

Violeta Stoica
Salutari tuturor !

Cand am descoperit-o pe Dolores Cannon, hipnotista cu peste 40 de ani de experienta, ce a creat si perfectat Quantum Healing Hypnosis Technique si cea ale carei cursuri si metoda de lucru le-am urmat, o alta mare schimbare s-a produs in viata mea. Aceasta noua schimbare a constat in capatarea unei certitudini legate de faptul ca toate cautarile noastre, toate intrebarile noastre existentiale si tot misterul vietii isi gasesc reaspunsul in noi insine. Tot ceea ce avem nevoie se afla in noi. De acolo ne vine puterea de a realiza orice ne punem in minte, de a ne auto-vindeca, de a ne schimba realmente realitatea si viitorul.

Afland cine suntem cu adevarat si care este scopul vietii actuale, devenim mai puternici, mai siguri pe noi si mai calmi si ceea ce este foarte important, mai deschisi catre toate noile experiente pe care Universul ni le trimite, experiente pe care fiecare dintre noi le atrage conform cu nevoile proprii si lectiile pe care le are de invatat.

Prima oara am facut cunostinta cu Dolores Cannon prin intermediul cartilor ei, al Internetului si YouTube. Am citit-o si ascultat-o cu incantare. Am simtit ca tot ceea ce afirma ea mi se potriveste.
Intalnirea mea cu Dolores Cannon in persoana s-a produs in 2010, in Anglia, la cursul de hipnoza regresiva de nivel unu, curs pe care ea il sustine in intreaga lume. In 2011 ne-am reintalnit in acelasi loc la cursul de nivel doi.

Impreuna cu Dolores - 2011
Impreuna cu Dolores – 2011

Din 2010 am inceput sa lucrez la o saptama dupa ce m-am intors de la curs.
Acum sunt Dedicated Practitioner Level 3 (in traducere Practician Dedicat, de Nivelul 3) ceea ce inseamna ca am drept de libera practica oriunde in lume, cursul fiind acreditat de Vocational Insitute of Florida, SUA. Dedicat reprezinta faptul ca sunt membra intr-o comunitate profesionala internationala din Statele Unite ale Americii, unde Dolores traieste, comunitate care imi asigura informarea si pregatirea profesioanala continua. Practician de Nivel 3 se refera la faptul ca am absolvit cel mai inalt nivel de QHHT. Pregatirea in QHHT este recunoscuta de Past Life Therapist Association din Marea Britanie.

Pregatirea mea profesionala anterioara mi-a ajutat foarte mult in practicarea hipnozei regresive deoarece este complementara acesteia din urma.

Sunt bilingva astfel incat sedintele de hipnoza regresiva pe care le ofer pot fi in limba romana sau engleza.

Experientele pe care le traiesc impreuna cu clientii mei sunt minunate. De la fiecare client am invatat cate ceva si le sunt tuturor recunoscatoare si le multumesc pe aceasta cale.

Daca vrei sa imi trimiti un mesaj o poti face direct prin email, la adresa qhht.ro(at)gmail.com

Violeta Stoica
Hipnoterapeut – hipnoza regresiva dupa metoda QHHT (Tehnica de Hipnoza pentru Vindecare Energetica) de la Dolores Cannon.