Servicii

Hipnoza QHHT

QHHT este o tehnica de hipnoza regresiva, care are de-a face cu vietile trecute si cu vindecarea cuntica. Prin aceasta tehnica care se practica numai in persoana, oamenii accesseaza acea parte interna a lor, Supraconstiinta sau Inteligenta Divina, Intuitia, care detine toate raspunsurile si care ne ghideaza pe fiecare in viata pe drumul nostru.

Sesiuni de Psihoterapie Online –  click pe Psihoterapie in menu-ul din dreapta pentru o descriere mai detaliata

Metoda de Psihoterapie pe care o practic este cea a scolii Adleriene. Se bazeaza pe miscarea de la negativ la pozitiv, este o terapie incurajatoare si care priveste omul in ansamblu, in mod holistic, laolalta cu circumstantele vietii sale, in toate aspectele ei.
Pentru rezultate de durata, se recomanda 20 de sesiuni, desi exista si serii mai scurte, chiar de cateva sesiuni.
O sesiune dureaza 90 de minute, are loc online, o data pe saptamana, de dorit in aceeasi zi si la aceeasi ora in fiecare saptamana.
Costul unei sesiuni este de 50 de Euro.

Sesiuni de Vindecare a Copilului Interior

Aceasta metoda foloseste hipnoza ca si tehnica de vindecare a traumelor emotionale din copilarie, a relatiilor toxice cu parintii sau alti membrii ai familiei de origine, a unor situatii dificile din scoala primara, chiar si a unor situatii dificile din perioada adolescentei. Majoritatea covarsitoare a oamenilor au iesit din copilarie si adolescenta raniti si poarta cu ei aceste rani care nevindecate fiind ii tin blocati in anumite frici din trecut. Daca aceste rani din copilarie sunt vindecate, oamenii isi pot continua evolutia menita in aceasta viata in care se dezvolta armonios, devenind ceea ce sunt meniti sa devina.

Sesiunile se desfasoara online. O sesiune de Vindecare a Copilului Interior dureaza aproximativ 4 ore.

Costul este de 150 de Euro.

Consiliere Spirituala

Consilierea spirituala se adreseaza celor care incep sa sa “trezeasca” si care incep sa isi puna intrebari existentiale, celor care incep sa simta ca e ceva mult mai mare dincolo de realitatea imediata, celor care incep sa simta ca adevarul e altul, celor care s-au “trezit” deja din iluzia in care ne leagana societatea si au deja “simptome” ale “trezirii”, cum ar fi nevoia de izolare pentru a-si auzi propriile ganduri, nevoia de distantare de conversatiile goale de zi cu zi, nevoia de profunzime a comunicarii si a conectarii cu oameni care gandesc la fel, etc. Prin “trezire”, oamenii isi ridica vibratia, astfel incat nu mai pot sta in vibrati joase, legate de material. De aici nevoia de distantare. In aceste sesiuni de consiliere spirituala eu insotesc persoana in Calatoria acesteia de Evolutie a Sufletului. Vom discuta despre multiplele aspecte ale existentei si despre Legile dupa care functioneaza Universul, despre viata dintre vieti, despre Karma si Legile ei, despre conectarea nostra cu tot ceea ce ne inconjoara, despre Creatiea Divina si despre Creator, despre realitatile paralele si multidimensionalitate. Daca simti ca te afli pe acest drum de autodescoperire si ai dori un companion sau un pic de ghidare, sunt aici pentru tine. Te astept cu inima deschisa!

Nu uita, sunt doar la un click distanta!

Sesiunea de consiliere spirituala dureaza intre 60 si 90 de minute.

Costul ei este de 50 de Euro.