Interviu video din 2011 in UK la The Moore Show

Interviu video din 2011 in UK la The Moore Show
Dolores Cannon

Dolores Cannon este hipnoterapeuta regresiva in vietile anterioare, autor si lector. Acest interviu video a fost facut in timpul turului sau din 2011 in Cardiff, UK. A ajutat foarte multi oameni din jurul lumii sa inteleaga problemele si situatiile cu care ne confruntam in viata curenta prin intelegerea in primul rand a trecutului nostru.

Dolores a studiat metode variate de hipnoza si de aceea si-a dezvoltat propria tehnica care i-a permis sa aiba acces la cel mai eficient mod de a obtine informatii de la clientii sai. Acum preda tehnica sa unica de hipnoza cunoscuta ca ‘Hipno Terapia de Vindecare Cuantica’ prin toata lumea.

Dolores a fost un invesigator de OZN de peste 25 de ani, folosindu-se de abilitatile sale de hipnoza regresiva pentru a ajuta persoanele care au fost implicate in cazuri de rapire. A scris mai multe carti cu informatii despre OZN care au fost descoperite de la voluntari sub hipnoza. Multe din cele 17 carti ale sale sunt traduse in peste 20 de limbi.

Priveste interviul ei in engleza de la The Moore Show din 2011 despre Vindecarea trecutului tau pentru a-ti trai viata din plin.

Tagged with: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *