Vindecarea Divinului Masculin

Vindecarea Divinului Masculin

Intr-o lume care se schimba cu repeziciune si in care a fost creata o confuzia generala in ultimii ani legata de rolurile barbatilor si femeilor, e timpul pentru o reasezare si o reintegrare a energiei masculina in drepturile ei divine. Stereotipurile cu care eram obisnuiti in trecut nu mai sunt de actualitate.  In ziua de astazi barbatii au profesii care o data erau rezervate doar femeilor si invers.

Cum ne pozitionam fata de aceasta schimbare? Ne adaptam sau ii rezistam?

Inainte de orice e necesar sa constientizam toate aspectele energiei masculine in amploarea lor, sa le onoram si sa le integram pentru a le putem manifesta pe deplin.  Reconectarea la energia masculina a Creatiei este un lucru sacru, de aceea este necesar a fi facut cu reverenta si smerenie, dintr-un loc de puetere personala si nu de victima.

Societatea patriarlaha isi pierde din influenta si putere iar energia feminina incepe sa devina din ce in ce mai prezenta in lume. E un fapt incontestabil, se intampla exact in acest moment, iar Era Varsatorului in care am intrat de fix doua luni favorizeaza schimbarile de orice fel. Avem o certitudine: schimbarea este singura constanta in viata si in miscarea noastra prin Univers.  Curgerea energiei este implacabila asa ca mai bine curgem cu ea decat impotriva ei.

Cu aceste lucruri in minte am hotarat sa creez  prin acest curs un spatiu sacru in care barbatii sa se conecteze cu alti barbati aflati pe aceasi drum spiritual si unde sa se poata vindeca si sa isi regaseasca locul in lume conform dreptului Divin.

Cursul e format din 4 module a cate 2 ore fiecare, cate un modul pe saptamana. Ele se vor desfasura in aceeasi zi a saptamanii, la aceeasi ora.

 

 

4 Comments on “Vindecarea Divinului Masculin

  1. Buna, as dori sa particip la acest workshop. M-ar interesa sa imi spuneti va rog care este pretul si in ce zile.
    Multumesc si o seara buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *