Visatorul si creatia

Visatorul si creatia

V Cum te simti, acum ca ai iesit din corp?
M. Oooo, simt ca am INIMA! Am emotii, simt ca sunt ca sunt intr-un alt fel de natural!!! Sunt expandat…imi simt inima!!!
V. Simti vreo prezenta langa tine?
M. Da, da…in stanga mea simt ca ma ia cineva de mana…e tatal meu (din viata anterioara din care tocmai ce a iesit n.t.).
V. Priveste-l, cum arata?
M. E inalt, e fiinta de lumina, alb-stralucitor, dar are energia tatalui. E asa de mandru in continuare de mine, de ceea ce am realizat…e bucurie…oooo…cata IUBIRE…mi-era dor de ochii lui. Doamne ce dor mi-a fost…era ca starea aceea din copilarie, cand eram vesel. E asa o liniste….
V. Stii cumva ce urmeaza sa faci in continuare?
M. Ma duc cu tata la o scoala…tot timpul trebuie sa invat…intai trebuie sa ma adun. E mare bucuria revederii si a recunoasterii. Stam in jurul unui lac, e vorba despre inima, despre relatii cu iubire.E altfel decat pe Pamant/
V/ Sunteti multi, cei care mergeti la scoala?
M. Pare ciudat…nu suntem multi, pare ca si cum am fi niste alesi…
V. Cine va invata?
M. Avem numai fiinte inalte, foarte inalte…fiinte de Lumina, nu-s corp fizic, palpabil. Percep despre ele o vibratie foarte inalta si o transmit prin prezenta, si prin prezenta sunt model pentru noi. Si cuvintele, si sunetele, uneori canta si noi sa fim naturali si sa cantam ca ei…e firesc sa facem asta, toti cantam acolo. Cuvinetele parca sunt cantate.
V. Iti place la scoala asta? (In viata anterioara nu i-a placut ideea de scoala)
M. Daaa! (cu incantare)…e scoala sufletului…e normal…e ce iti doresti! Stii atatea, inveti, experimentezi, intelegi…
V. Cum experimentati la scoala?
M. E ca si cum, daca invatam ceva, vorbim despre un topic, dupa asta, imediat, e ca si cum am intra intr-o camera holografica in care incepem sa experimentam ceea ce am invatat. Intram intr-un Univers in care e viata cu oameni in care experimentam ce am invatat. Daca vorbim despre iubire, manie, incercam sa intelegem aceste sentimente. Intram, le experimentam, vedem care este modul in care ne afecteaza si constientizam, apoi ne intoarcem si discutam si vedem cum facem sa putem alchimizam toate …e ca si cum ar fi o scoala de intelegere a ceea ce e parte negativa in tine, prin alchimizare, ca sa stapanesti ce e negativ in tine si sa poti sa te intorci mereu la starea de Lumina.
V. Care e partea negativ?
M. Ura, invidie, manie, frica, angoasa, teama de serpi… Cine are teama de serpi e dus undeva, intr-o junga care imediat se creeaza in fata ochilor, in care apar serpi si incepi sa intelegi, te conectezi cu serpii pentru ca sunt parte din tine, ei reactioneaza la sentimentele tale. Daca tie ti-e frica, ei reactioneaza conform fricii tale pentru ca ei sunt conectati la tine, totul e intr-o conexiune.
V. Cum faci sa alchimizezi frica pe care o simti?
M. In momentul in care intelegi ca sarpele e creatia lui Dumnezeu, e parte din tine, tu te poti conecta cu sarpele si intelegi ce e sarpele, stii ce gandeste, poti sa-i intelegi cunoasterea pe care o detine el. Sarpele e in contact tot timpul cu Pamantul. Intelegi tot, te conectezi si cea mai mare intelegere este ca Dumnezeu nu face lucruri fara sens, nu face lucruri care sa ne sperie. Toate sunt conectate (intre ele) si la toate nivelele e o conectare tactila, prin piele, te integrezi in Univers din ce in ce mai mult ca sa intelegi totul.
V. Cand capeti intelegerea despre constiinta sarpelui, frica se disipeaza, sau o transformi? Cum faci?
M. Frica dispare si ramane intelegerea, iubirea, conectarea. E partea ta pe care ti-o aduci acasa pentru ca tu esti Dumneeu si iti aduci partile si te umpli si mai mult, si mai mult.
V. Ce se intampla dupa aceea?
M. Noi suntem in jurul uni lac. In momentul in care noi intelegem chestia asta, prin lac transmitem, din inima, aceasta intelegere si achimizare, si o trimitem pe Pamant. E ca si cum lacul ar fi un portal. Nu cred ca e un lac cu apa fizica. Arata ca un lac, dar noi nu intram in el sa ne scaldam. E…cred ca e un portal.
V. Sub ce forma trimiteti informatiile prin portal?dreamerCum
M. E din inima, e vibratie, ca un canal, ca un suvoi de Lumina informata care trece prin lac si se duce pe Pamant si se raspandeste si trece, intra in Pamantul nostru si de acolo poate sa ajunga la oameni. Unii mai primesc direc din inima noastra in inima lor, prin portal. Majoritatea sunt prin Pamant, se conecteaza prin legatura Pamantului cu oamenii.
V. Cum reusesc cei care primesc direct de la voi sa se conecteze cu aceasta informatie? Ce au ei special de pot sa faca asta?
M. Cred ca sunt fosti studenti ale aceleiasi scoli. Cumva ei au canalele altfel deschise, chiar daca nu sunt constienti de ele. Pentru restul oamenilor, informatia se duce in Pamant, se raspandeste in Pamant, adica se schimba energetica Pamnantului, si prin modificarea vibratiei Pamantului, sunt persoanele care sunt deschise care au o vibratie asemanatoare cu vibratia Pamantului care pot sa primesca aceasta informatie. Nu toata lumea, doar cei care sunt deschisi, care sunt pregatiti pentru asta.
V. Cat timp ramai in scoala asta?
M. Fiecare decidem cand vrem sa incheiem.
….mergem la momentul cand decide ca e suficient………….
V. Ce faci dupa ce ai terminat scoala?
M. Nu ma mai atrage Pamantul.
V. Cum se intampla lucrurile in acest moment, cine decide ce faci acum?
M. Cred ca ne sunt prezentate, de catre unul dintre profesorii nostri, niste variante. Noi suntem lasati sa alegem, nu hotaraste nimeni pentru noi. Hotararea nu vine din afara, tu cu profesorul esti conectat. E curios, e ca si cum tu ai fi PROPRIUL TAU PROFESOR, dar e si un profesor acolo.
V. Ca variante ti s-au prezentat?
M. Sa ma duc pe alte planete.
V. Cum ai simtit ca vrei sa faci asta? Cum a fost? Du-te in momentul in care ai variantele in fata.
M. Aici in inima s-a deschis ceva in care au aparut cinci stele care m-au atras ca un magnet Sunt reflexia unui alt sistem care e facut tot din cinci stele. E ca o holograma.
V. De ce ai aceste cinci stele in inima ta?
M. Pentru ca acum am vibratia necesara ca sa pot sa ajung pe sistemul acela planetar. Nu e daca meriti sau nu. Totul e in funcie de vibratia la care esti, esti atras spre altceva.
V. Cum ai ajuns la aceasta vibratie?
M. Si cand am ajuns la Pamant, asta nu inseamna ca a fost ceva rau ca am ajuns acolo. Pamantul m-a ajutat sa ajung inapoi la stele. Cred ca, oriunde ai fi, pe masura ce evoluezi si cresti, esti chemat inapoi la acele cinci stele.
V. Toti avem acele cinci stele?
M. Nu, fiecare are in ADN-ul lui sau in inima lui aceasta amprenta. Altii pot avea o sfera, un triunghi, dar e o holograma care te atrage.
V. Dupa o alta experienta pe o alta planeta, holograma ar putea sa se schimbe, sa arate altfel?
M. Da, da, dupa ce ajung si imi fac misiunea pe cele cinci stele.Ele sunt legate, ca si cum ar fi o platforma. Pamantul e o singura stea, si acum ajung la cinci stele pentru ca am vibratia necesara. Toate sunt conectate. Dupa asta, e ca si cum ar fi o catapulta care te duce in altul, mai sus, ca un fel de trambulina cosmica, sarim dintr-o parte in alta ca sa putem sa cunoastem cat mai mult. E nevoie sa integram cat mai mult din toate sistemele.
V. In cate sisteme ai fost pana acum?
M. Am fost in multe, nu stiu, sapte sau saptezeci si sapte.
V. E vreunul cu care te-ai conectat mai bine dintre toate?
M. Eu sunt bine peste tot. Sistemul cu cinci stele e cel care imi aprinde inima acum. Asta e sitemul meu ACUM.
V. Vrei sa mergem acolo, sa vedem cum e?
M. Da.
V. Lasa-te atrasa de sistemul cu cinci stele.
M. Sunt niste fiinte cu pielea de culoare albastru-indigo, spre gri, ca si cum ar avea cap de pasare. Cred ca de aici este pe Pamant simbolistica lui Thoth. Au corpuri umane foarte inalte si un fel de toga pe ei. Au trei degete la picioare si nu au ceea ce se cheama maini. Au aripi al caror varf il folosesc ca si o mana. Pa maini au pene albe cu varful albastru foarte frumos, turcoise. Capul e de pasare cu ciocul lung. Acum nu arat ca ei. Sunt venita la ei si ma asteapta, dar nu ma trateaza ca si cum nu as face parte dintre ei. Ma primesc cu bucurie si sunt foarte veseli: “Ti-a luat cam mult sa ajungi acasa!”
V. A trecut mult timp de cand ai plecat de aici?
M. Important e ca m-am intors si simt o famliaritate. Toti sunt de-ai mei, ma asteptau. E interesant ca ei au fost tot timpul conectati la mine si au stiut tot ce am facut eu, pe unde am fost, si la scoala intermisiva, si pe Pamant, ei tot timpul au fost conectati cu mine. Numai eu nu am fost conectata cu ei. Acum mi-au comunicat. Comunicarea intre noi e aproape fara cuvinte, la nived de STIU. Putem vorbi, dar nu e nevoie. E o rasa foarte evoluata. E plina de iubire si intelepciune.
V. Ce fac ei, cu ce se ocupa?
M. E ca si cum mergand si patruland in tot sitemul asta mare, intre cinci stele, ei sunt cei care sustin viata, dar si croseteaza viata in acelasi timp, ca si cum, prin ceea ce viseaza ei, se creaza viata in alte sisteme. Pot sa creeze si planete, fiinte. Creaza prin vis alte realitati.
V. Descrie planeta pe care ai ajuns si pe care sunt aceste fiinte.
M. Este un soare galben, dar care poate fi albastru, dar noi il facem cum vrem. In principal e cand galben, cand albastru. Noi suntem impreuna cu totii, dar si separat. Fiecare are treaba lui, misiunea lui. Hotararile de iau in comun, Nimeni nu se joaca cu puterea. Ne hranim doar cu lumina de la soare si intra in tot corpul, nu avem chakre. Noi suntem copiii soarelui albastru si el face parte din noi. Pe planetele noastre…pe una ai apa si poti sa plutesti pe apa, pe una e nisip, una are foarte multa verdeata, mai sunt doua, una e foarte tehnica, unde sunt tot felul de masinarii, si una e foarte, foarte stancoasa. E cei pentru cei dintre noi carora le place sa stea pe stanci. Fiecare are preferintele lui, dar ne putem muta.
V. Cat traiti?
M. Noi nu murim.
V. Cum ai facut cand ai plecat pe Pamant?
M. La un moment dat, mai multi dintre noi am inceput, in visurile noastre, sa visam despre Pamant si ne-am dat seama ca ar fi bine ca cineva dintre noi sa mearga sa viseze acolo, sa faca acealasi lucru pe Pamant. De acolo stiam ca nu voi fi conectata cu ei. Cand am plecat, stiam ca ei vor fi conectati cu mine, dar nu imi inchipuiam cum e sa fii deconectat.
V. Ai putut visa pe Pamant?dream2
M. Da! Da, da, da!
V. In corpul in care erai pe Pamant, erai constienta de visele astea?
M. NU.
V. Cand se intamplau visele astea?
M. Tot timpul, in toate vietile.
V. Se intamplau in timpul somnului, in timpul zilei, intr-o stare anume, cand se petreceau visele?
M. Acum imi dau seama…eeee!!!…de aia poti poti sa visezi tot timpul, poti sa visezi si cu ochii deschisi. Oricand se poate visa. Starea de visare… dar e altfel de vis, nu e un vis constient, nu e ce credem noi ca stim despre vis, e pur si simplu o stare de constiinta in care se creeaza, e ca si cum as fi creator de realitati alternative sau paralele si poti sa treci foarte usor dintr-una intr-alta, depinde ce visezi, si nu visezi numai pentru tine, visezi pentru celilalti, ca sunt multi care sunt adormiti si pot sa le visez si ei se cupleaza in visul asta dupa care le aduc inapoi pe Pamant. E ca un altfel de sprijin, e pentru ca ei nu pot sa ajunga la vibratia aia, tu visezi visul si, in starea in care ei nu mai sunt legati de Pamant, macinati de grijile de zi cu zi, poate in starea lor de vis, ei ajung in acest vis creat de noi, isi schimba energia, si cand se intorc pe Pamant, isi schimba viata si isi schimba energetica vietii.
V. Obtin o intelegere, conectandu-se la visul vostru?
M. Nu o intelegere constienta, pur si simplu li se schimba vibratia, li se schimba energia in corp. O alta intelegere de care nu sunt constienti, si dupa asta se intorc inapoi si incep sa vada lucruri pe care inainte nu le vedeau sau sa inteleaga lucruri pe care inainte nu le intelegeau. Incep sa se schimbe, ca si cum ochiul fizic se uneste cu ochiul extrafizic. Se deschid ochii.
V. Tu, venind pe Pamant si visand, mai visai despre creatia altor planete, altor siteme, sau visai despre ceva pentru Pamant?
M. Nu, eu am venit aici ca sa visez pentru Pamant, pentru ca, de acolo, de sus, de asta m-au trimis aici. Pe sistemul nostru cu cinci planete, noi nu ne puteam conecta cu cei de aici din cauza diferentei foarte mari de vibratie. Nu aveam in sistemul nostru materialitatea Pamantului si de asta a fost nevoie ca eu sa vin aici, ca sa pot sa visez, sunt de foarte mult timp venita, dar timpul nu conteaza. M-au trimis ca sa pot sa visez.
V. Ce simti, tot ce ai visat pe Pamant a contribuit aici pentru a schimba vibratia oamenilor?
M. Da, da, foarte mult. Oamenii nu sunt constienti si nici nu trebuie sa fie. Tocmai asta e frumusetea noastra, a celor care stim sa cream visuri, ca oamenii nu sunt constienti, pur si simplu, ceea ce lucram noi nu are nici o parte cu mintea activa(constienta, rationala), poate ceea ce viseaza oamenii despre ceva frumos, despre iubire, ca tin in brate o pisicuta, un iepuras frumos, li se aseaza un fluture pe fata, ei zic: “Ce frumos e in vis!”, dar ei nu stiu ca e creatia nostra si ca ii ajutam. Ei cred ca e doar un vis, ca nu e real, dar, de fapt, e real si noi ii ajutam ca prin fluturele albastru ei sa se deschida, sa isi deschida canalele ca sa poata sa isi aduca aminte si ei de ce treaba or avea.
V. Cum se conecteaza oamenii la visul visat de tine? Aleg, se simt atrasi, cum fac?
M. E dupa vibratia lor. Eu pot sa fac in acelasi timp mai multe vise si ce este foarte important este ca orice vis este de o vibratie mai mare decat cea a lor si prin faptul ca ei pleaca de la o treapta mai joasa si ajung la una mai sus, li se schimba clar energetica, si cand se intorc pe Pamant sunt deja mai sus, si tura viitoare sunt atrasi de un vis si mai inalt, si tot asa, sunt pasi, pasi, pasi in care oamenii isi aduc din ce mai mult energia acasa. E ca si cum, prin vis, noi le aratam oamenilor ca viata nu e grea pe Pamant, le aratam partea frumoasa a vietii, in care ei nu mai cred. Oamenii nu mai cred in povesti si in visuri si ca si cum, incercand sa ii dedublam din duritatea a ceea ce percep ei viata pe Pamant, noi le oferim o alta alternativa si, in momentul in care sufletul lor e atras de aceasta vibratie de la Dumnezeu, ei se schimba si se intorc cu samanta schimbata inapoi in viata si se schimba …e ca si cum arunci o piatra in apa: printr-un vis au inceput sa apara tulburari in sistemul lor si se intorc pe o alta vibratie. Uneori merge foarte incet, mult prea incet, dar important e un mic pas, daca a doua zi oamenii nu mai omoara o furnica. Sunt unii care nu inteleg visurile, dar nu toti ajung la visurile care iti schimba viata. Noi vorbim aici despre visurile care iti schimba viata. Nu vorbesc despre visurile acelea care au legatura cu ce traiesti tu, e ca meditatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *