Ce implica o sesiune de hipnoza regresiva?

Aceasta nu este o sesiune rapida de o ora, este diferita de o sesiune de hipnoza clinica. Este un proces complet unu la unu intre tine si hipnoterapeut fara ca altcineva sa fie implicat. O sesiune poate dura pina la 5 ore. Tot procesul are doua parti, prima parte find un interviu care poate dura pina la 2 ore si a doua parte care este sesiunea propriu-zisa de hipnoza regresiva si care poate dura pina la 3 ore.

Primul pas al oricarei sesiuni incepe la tine acasa unde este nevoie sa iti notezi o lista de intrebari la care doresti sa afli raspuns. Acestea pot acoperi orice subiect de la relatiile personale si cariera profesionala pina la probleme legate de sanatate si chiar descoperirea scopului vietii tale.

Iata cateva exemple de intrebari pe care le-ai putea avea:
Care este scopul meu aici pe Pamant?
De ce am ales sa vin aici?
Care este destinul meu?
Care sunt motivele din spatele problemelor mele de sanatate?
Pot ele fi vindecate?
Care este legatura dintre mine si persoanele apropiate mie din aceasta viata?

Interviul

Al doilea pas in acest proces este interviul care poate dura pina la 2 ore. O sesiune de hipnoterapie incepe cu clientul impartasindu-si situatiile si problemele pe care le intampina in viata, problemele de sanatate actuale, exact cum ar incepe o sesiune de psihoterapie. Hipnoterapeutul asculta si ia notite despre cuvinte cheie si fraze folosite de client pentru a le folosi in portiunea sesiunii ce implica starea de transa hipnotica. Prin folosirea exacta a formularii folosite de client, il conduce pe acesta adanc in emotii exact acolo unde incepe adevarata vindecare. Acesta este un pas crucial si este necesar pentru ca hipnoterapeutul sa isi formeze o idee clara si pe deplin inteleasa despre client si motivele acestuia de a se supune unei sesiuni de hipnoterapie prin hipnoza regresiva.

In aceasta etapa vom trece in revista intrebarile pentru Supraconstient, importanta si relevanta lor pentru tine, vom identifica problemele de sanatate pe care le doresti tratate. Vei fi informat despre procedura de lucru, implicatii, pentru a intelege si a avea incredere in proces, ca sa te relaxezi corespunzator. Tot in aceasta etapa vei avea oportunitatea de a-ti exprima orice nelamurire pe care o poti avea despre proces pentru a ma asigura ca te simti in largul tau, in siguranta, valorizat si respectat.

Vei fi informat deasemeni despre eliberarea controlului, a asteptarilor, pentru a te relaxa in intregime ca sa ai o sesiune de succes.

Inductie hipnotica
Inductie hipnotica

Inductia

Al treilea pas al sesiunii este inductia sau procesul care te dirijeaza intr-o stare confortabila si placuta de relaxare. Acest pas implica a sta intr-o pozitie relaxata, intins la orizontala pe o canapea.

Inductia intr-o transa hipnotica poate implica multe tehnici diferite, oricum, scopul este de a te conduce intro stare adanca, tot mai adanca de relaxare. Nu este neobisnuit ca un client sa simta ca nu ar fi hipnotizat pentru ca mintea constienta ramane activa pe parcursul intregii sesiuni. Cu cat un client isi permite siesi sa se elibereze de control si sa se lase purtat cat mai adanc in starea de relaxare cu atat mai benefica va fi sesiunea. Ironia este ca majoritatea clientilor nu apeleaza la un hipnoterapeut decat atunci cind sunt pregatiti pentru munca adevarata cu sufletul lor. Asa ca relaxeaza-te si bucura-te de sesiune.

Odata ce esti relaxat complet si ai o stare de bine vei fi condus de Mintea ta Supraconstienta printr-o experienta anterioara potrivita sau viata anterioara (95% din cazuri) iar uneori in viata actuala (daca este cazul) pentru a adresa intrebarile cu care ai venit.

Un hipnoterapeut cu experienta are grija de siguranta clientului tot timpul.

Supraconstientul

Urmatorul pas se petrece dupa ce situatiile din viata sau vietile anterioare au fost suficient explorate. Cer permisiunea Supraconstientului sa pun intrebarile pe care le-ai adus. In acest moment este necesar SI acordul TAU pentru ca Supraconstientul sa raspunda! Liberul Arbitru …

Supraconstientul stie tot ce se poate sti despre tine si viata pe care o traiesti acum. Adresez intrebarile tale Supraconstientului. Obtinerea acestor informatii in favoarea ta este cruciala pentru partea de vindecare din aceasta tehnica, pentru ca aceasta iti asigura confortul, suportul si o mai mare intelegere a diverselor aspecte din viata ta. Supraconstientul va alege sa iti impartaseasca doar informatiile potrivite la timpul sesiunii si care vor fi doar in beneficiul tau.

Vindecarea

Supraconstientul are abilitatea de a identifica orice problema pe care o detecteaza in corpul tau si poate explica cauzele prezentei acestora care pot proveni fie din viata curenta fie dintr-o viata anterioara. Supraconstientul este intrebat daca este permis a vindeca problema, care, daca este potrivit, se va intampla instantaneu, fara medicatie, fara interventie chirurgicala si fara durere. In alte cazuri, vindecarea va continua de la sine pentru o perioada de timp, aceasta fiind un proces continuu, depinzand de ceea ce este potrivit pentru tine. Supraconstientul va decide ce este cel mai bine pentru tine deoarece El te cunoaste cel mai bine. Adesea simpla intelegere a motivului pentru care problema de sanatate exista sau pentru care o emotie particulara este exprimata este suficienta pentru ca aceasta sa fie eliberata si eliminata de Supraconstient. Cauza si Efect …

​Scoaterea din transa

Aceasta etapa de final te va aduce inapoi la starea constienta deplina dupa care vom discuta detaliile experientei traite. Dupa scoaterea din transa sunt necesare cateva minute pentru ajustare si gasirea concentrarii. Dupa sesiune, simti ca poti respira mai usor datorita eliberarii de mult acumulata energie emotionala. Pentru a fi sigur ca te simti deplin constient este nevoie de o perioada de circa 10-20 de minute inainte de a conduce masina.

Intreaga sesiune este inregistrata, incepand de la inductie, pentru convenienta, pentru a fi ascultata si explorata dupa plac, pentru a fi revizuita de cate ori este nevoie pentru a intelege mesajele de la Supraconstient, lectii ce trebuie invatate si subtilitatea intregii sesiuni. Vei primi un CD cu inregistrarea in format MP3 la sfarsitul sesiunii dar poti veni si cu propriul Stick USB.

Retine te rog ca desi fac orice efort pentru a folosi excelenta pregatire si cunostintele oferite la cursurile cu Dolores Cannon personal, nici eu nici oricine altcineva folosind aceasta metoda, nu putem oferi garantii ca metoda poate furniza vindecare pentru toate problemele de sanatate. In timp ce aceasta metoda este extrem de eficienta si s-a dovedit in numeroase cazuri a fi o unealta foarte puternica de vindecare pentru multe persoane, exista ocazii cind vindecarea nu este posibila pur si simplu. Eu sunt intermediarul intre tine si Supraconstientul tau in timpul unei sesiuni si pot lucra doar cu persoanele care sunt pregatite pentru a primi vindecarea care este disponibila la momentul potrivit. Supraconstientul este cel care stie/decide daca persoana este pregatita.

Exista cateva persoane care, pentru motive necunoscute, nu pot fi hipnotizate. Voi folosi toata pregatirea si cunostintele mele pentru a face ce este cel mai bine cu orice client, dar nu pot garanta ca eu pot sau voi putea hipnotiza orice persoana, si din nefericire nu pot sti daca esti un bun candidat pentru hipnoza inainte de a avea o sesiune. Deasemenea nu pot sti dinainte daca esti somnambulist sau nu. Persoanele somnambuliste merg cel mai adanc in transa, numita si stare hipnagogica, si nu isi amintesc nimic din sesiune. Abia la sfarsitul sesiunii aflam impreuna acest lucru.

De-a lungul intregii sesiuni de hipnoza regresiva esti complet respectat si sprijinit de mine.