Dalai Lama apare intr-o sesiune QHHT – 2

Dalai Lama apare intr-o sesiune QHHT – 2

Patti: Acesta este scopul meu. Cum ma descurc?
“Te descurci de minune!”

Iti multumesc, Dalai Lama despre cuvantul “compasiune”, poti te rog ajuta lumea sa inteleaga compasiunea?
“Totul porneste de la regula de aur a lui Dumnezeu. Fa altora ceea ce vrei sa ti se faca tie. Cand ai compasiune, nu vrei sa-i ranesti. Vrei sa-i ajuti. Sa vedem cum pot sa-ti explic asta (pauza lunga) Cea mai mare compasiune ar fi ca toata lumea sa poarte de grija lumii, in intreaga lume si in 100 de ani aceasta lume ar putea exista. Deci, v-as cere sa aveti rabdare, pentru ca veti experimenta acea lume. Sa stii despre acea compasiune. Imi pasa de tine la fel de mult cat iti pasa de mine si atunci cand vom avea asta, atunci cand cu totii ne vom trata unii pe altii in modul in care dorim sa fim tratati si atunci noi toti vom arata compasiune, dar nu despre asta este vorba pe aceasta planeta. Este vorba despre ce fac anumiti oameni de pe aceasta planeta pentru a pastra echilibrul cu cei care fac rau si sunt orbiti de lacomie.” “Oamenii ca tine, oameni ca si Cathy (subiectul surogat), multi oameni, mii de oameni si numarul lor este in crestere. Acesta este pastrarea echilibrului din lume pentru ceea ce pare a fi o multime de grozavii chiar in acest moment, dar nu este asa, exista un echilibru, dar (pauza), aveti o zicala, roata care scartaie va fi gresata. Ei bine, este vorba despre oamenii care se exprima cel mai tare acum ca sunt constienti de coruptie, lacomie, crime, poluare, dar exista acest curent subteran, foarte foarte puternic curent subteran, de vindecatori tacuti, cei plini de compasiune, cei care-si traiesc vietile lor plini de dragoste. Ei sunt acolo si nu sunt in inferioritate numerica iar in termen de o suta de ani, balanta se va schimba si veti vedea planeta de compasiune care, ma gandesc eu ca va fi interesant. Va fi o planeta paralela. Cea cu ascensiunea va merge in a cincea dimensiune si acesta, planeta lectie, va ramane aici pentru lectii in continuare. Deci aceste doua planete vor exista in paralel. ”

Patti: Acest lucru este atat de frumos. Iti multumesc foarte mult.
“Esti binevenita.”
Si ceea ce am inteles acum, in lumea paralela, una este a cincea dimensiune si celalalta in a treia dimensiune, despre asta este alegerea, nu-i asa? In care oamenii aleg sa fie?
“Da!”
Deci, ia sa ma gandesc eu de ce ar vrea cineva sa stea intr-un loc care are o multime de drame in loc de a alege de a merge pe planeta frumoasa, linistita, iubtoare si armonioasa?
“Fie sunt profesori sau pentru achitarea datoriilor karmice.”

Patti: Bine, vorbind despre datoria karmica, ceea ce am inteles este ca nu va mai exista roata karmica, in cazul in care alegi sa sari peste ea prin practicarea iubirii, compasiunii si cea mai importanta parte, iertarea. Poti sa explici te rog cum este cu iertarea?
“Iertarea este darul suprem pe care il poate da cineva. Pentru ca atunci cand dai darul iertarii, iertarea suprema, vei da iubirea suprema. Oamenii care vin pentru a plati karma ti-au dat deja darul iubirii. Permite-mi sa iti dau un exemplu. Atunci cand o persoana se incarneaza si face alegerea de a experimenta abuzul, persoana care a fost de acord sa vina si sa administreze abuzul, a facut un astfel de dar de iubire, deoarece venind pentru a administra abuzul, are o datorie karmica pe care trebuie sa-si o asume din cauza a ceea ce face. Deci, prin acestea fiind dispus sa acumuleze datorie karmica ca si agresor, a facut un astfel de cadou de dragoste. Prin a fi dispus sa-si asume aceasta datorie, inseamna ca atunci cand va veni sa-si achite datoria karmica, el insusi trebuie sa fie abuzat. Si experienta durereii, a urei de sine, a denigrararii. ”

Patti: Deci, daca le-am ierta deja pe toate, asta ne-ar opri de la a cara mai departe datoriile karmice, ar putea elimina datoria karmica?
“Nu, ei trebuie sa plateasca datoria karmica si au inteles asta atunci cind au ales acest lucru si au facut darul iubirii, individului. Este un astfel de act minunat, pentru a veni aici si de a face ceva groaznic unei alte persoane, retine, deoarece provin din locul iubirii pure si deci ei ar putea sa spuna, “Voi face acest lucru oribil pentru tine si voi lua aceasta datorie karmica”, este un act incredibil de iubire si de daruire, pe care il ofera individului”.

Patti: Cum se scapa de karma, atunci?
“Doar prin experimentarea a ceea ce au dat, datoria va fi platita. Deci, un violator devine violat. Experimenteaza toate emotiile pe care persoana le-a trait din experientele lor si de catre ei intelegerea faptului ca dragostea lor devine tot mai mare. Toate dragostea creste pe masura ce intelegem mai mult si tot mai mult, urmele emotionale traumatice lasate de trecerea lucrurilor asupra oamenilor. Pentru ca fara aceasta nu ne-ar pasa de oameni, astfel incat este mai (pauza), acesta este motivul pentru care Dumnezeu ne-a trimis aici ca sa experimentam diferite emotii, vieti diferite, dupa cum el invata prin diferite experiente, el/ea, asa dupa cum este experimentat, toate aceste emotii, toate aceste vieti, o mai buna intelegere si un sentiment de iubire se apropie si face creatorul a tot ceea ce este, sa devina mai mare si mai mare si mai mare. Toate acestea din cauza iubirii care continua sa se intoarca la creator (In soapta) si se intoarce, se intoarce. ”

Patti: Deci, ceea ce noi toti trebuie sa facem este sa fim doar iubire si sa dam iubire. Asta ar ajuta cu trezirea, nu-i asa?
“Da, dar ca este mai usor de zis decat de facut pentru ca suntem cu totii oameni.”

Patti: Asa spun cu totii, “Patti tu o faci sa fie atat de simplu”.
“Este simplu, dar in simplitate exista o complexitate pe care ei nu o inteleg.”

Patti: Si cum ajungi insa ca sa-i faci sa inteleaga in cel mai simplu mod?
“Nu poti face asta pentru ei. Tot ceea ce poti face este sa manifesti dragostea ta. Asta va ajunge la ei. Asta e ceva, ca asta reprezinta cunostintele pe care le-au acumulat pe cont propriu, in propriul lor ritm, asa cum am facut-o toti. Cineva ar fi putut spune despre tine in anii tai lipsiti de iubire: “Oh, Patti iubeste doar, doar deschide-te catre iubire”, dar pana cand n-ai experimentat dragostea, nu poti sti ce este. Iar acum, cand toti oamenii vin la tine si tu radiezi iubire, ei experimenteaza aceasta iubire, asa ca au o idee despre ceea ce este vorba, dar nu este un lucru sigur ca acestea se va lipi de ei ca albul pe orez. Dar ai demonstrat-o, ceea ce a fost si ei vor ajunge si la asta. Dar, din nou, este nevoie de timp, este nevoie de (pauza) Sa vedem cum pot spune asta. Pe masura ce oamenii trec prin lectiile lor, e ca o scara cu trepte, ajung sa treaca o treapta. Cand un copil mic decide sa nu loveasca pe altcineva, el a trecut o treapta. Acesta este doar lectie dupa lectie dupa lectie dupa lectie dupa lectie, lectie, lectie, lectie si dupa cum ajungi mai sus pe acea scara, atunci si cu ea, vine intelegerea experientelor pe care le obtii prin comparare si contrast. Ei bine, imi place ca ma simt mai bine acum cand am facut asta decat atunci cand am facut altfel. Am de gand sa aleg sa fac asta mai des. Apoi se deschid catre iubire si apoi impartasesc iubirea. Este o chestie de experienta, dar trebuie sa ajungi la o anumita lectie. Deci, ar putea fi prima lor lectie si incep sa se deschida, este prima lor introducere catre tine. Noi nu stim asta. Cel mai important lucru este ca ei vin la tine si au experienta cu tine si nu ai nici o idee despre ce fel de efect ai sau nu, doar ei stiu. La fel ca doamna pe care ai impartit-o cu Cathy. Te-a simtit prin ce-ai facut cu fiica ei si acum vrea sa mearga si sa faca cursul de formare in acest sens. Este un impact enorm (voce tare si ferma) asupra vietii cuiva, pentru a putea face acel salt si sa decida ca asta e lucrul pe care vrea sa il faca de acum. Acum am o directie. Si ei nu i s-ar fi intamplat asta in cazul in care fiica ei nu ar fi avut dificultati, care au stresat-o pe mama ei, si a facut ca mama sa vina la tine. Deci, totul este parte din plan. Totul face parte din plan.

Patti: Oh, inteleg. Acesta este modul in care ne inmultim, nu? Acesta este modul in care putem ajuta cu procesul de ascensiune.
“Este un inceput si dupa cum ai spus, acesta este un proces si este ca un (pauza) hmmm, sa vedem, lasa-ma sa caut o analogie. Ai vazut filmul Avatar? Da. Si copacul imens al vietii si radacinile care ieseau peste tot? Da. Exact ceea ce se intampla acum. Ascensiunea are loc si radacinile incep sa creasca. Dolores Cannon este radacina mare. Tu esti o ramura de pe acea radacina. Cathy va fi si ea o ramura din acea radacina. Cineva de la Cathy va fi ajunge o ramura. Este doar crestere si crestere si crestere si crestere. Aminteste-ti ca vor fi intotdeauna cele doua planete, planete paralele. Una va fi pentru oamenii care ascendend si cealta planeta pentru oamenii care vin pentru lectii. Nu sunt sigur inca, e doar ce mi-a trecut prin cap, eu nu sunt sigur ca de-a cincea planeta dimensiune este (pauza), va fi sfarsitul acestei calatorii “.

Patti: Ce vrei sa spui?
“Ca poate fi o planeta chiar mai inalta, o ascensiune mai inalta, dar eu nu stiu, e doar ce mi-a trecut prin cap.”

Patti: Continuam sa ne miscam in sus si mai sus.
Da!
Mai bine si mai bine.
Da!
Mai pur si mai pur.
“Da, mai pur si mai pur, mai multa iubire si mai multa iubire si mai pura si mai pura.”

Patti: Din curiozitatea mea, pot sa intreb despre a fi un Dalai Lama, deja extrem de evoluat si presupunand sa asceanda in totalitate. Ca un act de iubire, este dispus sa se intoarca si sa se reincarneze in alt corp ca un alt Dalai Lama, cum crede poporul tibetan?
“Nu, cand trec dincolo, eu sunt doar un profet, la fel ca Isus, Gandhi, Dalai Lama, indiferent de (pauza), indiferent ce o cultura vrea sa aiba, ca si inalt conducator, in calitate de lider religios. Cand aleg sa vin inapoi, eu pot veni inapoi doar ca om obisnuit sau o femeie obisnuita. in ceea ce priveste poporul tibetan cred ca voi veni inapoi ca o persoana mai tanara, ca Dalai Lama, nu voi fi eu. Dar va fi, la fel cum a existat (pauza) Isus, a existat un Gandhi, la fel cum exista un Dalai Lama. Nu va fi o energie care este trimisa inapoi in orice cultura, ca sa-i invete pe acei oameni despre mesajul meu. ”

Patti: Acum am inteles. Iti multumesc foarte mult. Orice altceva ai dori sa impartasesti prin mine, noua? (Pauza lunga)
“Pe aceasta planeta, iar acest lucru ma intristeaza, nu va fi niciodata pace. Dar de pe planeta ascensa, nu va fi niciodata razboi. Si astept cu nerabdare ascensiunea la urmatoarea planeta, dar retine ca sunt aici ca profesor de asemenea. Asa ca eu, chiar daca, toate lucrurile negative, chestiile intunecate ma supara, uneori ma supara. Stiu ca este aici pentru un scop, nu sa te atasezi emotional cu ea. Totul este aici pentru un scop. Deci, ah, am uitat ce am avut de gand sa spun”

Patti: Vorbeai despre tine cu nerabdare sa treci prin ascensiune.
“Da, la sfarsitul acestei vieti, pentru a merge la urmatoarea planeta, deoarece nu va fi nici un razboi.”

Patti: Cu intelegerea mea, prin mesajele de la Dolores Cannon de la TOT CEEA CE ESTE, suntem in prezent in doua dimensiuni in acelasi timp.
“Da, exista oameni care merg prin ambele lumi care au un picior in ambele lumi. Ele sunt foarte spirituale. Ele sunt foarte umane. Ele fac greseli. Ele se pot zbate cu existenta lor in lumea umana. Ca ma gandesc la un tanar chiar acum. El ii ajuta pe oameni pe tot parcursul zilei, dar pentru ca el nu are un loc de munca oficial, el gateste pentru ei, el face cumparaturi pentru ei, el face tot ce au ei nevoie pentru a fi facut. Pentru ca ei il platesc, el poate avea suficient pentru a se descurca si ar putea sa nu fie chiar suficient pentru a supravietui de la luna la luna. Deci, eu pot sa spun ca el este un exemplu de cineva care merge prin cele doua lumi. El abia se descurca in lumea umana, dar in lumea spirituala, el a ascens deja pe cealalta planeta. Dar schimbarea completa nu a avut loc inca. Deci, da, ambele planete sunt aici. Ele sunt in curs de desfasurare si unii oameni merg prin ambele lumi.

Tagged with: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *