Dalai Lama apare intr-o sesiune QHHT – 3

Dalai Lama apare intr-o sesiune QHHT – 3

Patti: Pot sa relationez cu asta, deoarece in interiorul lui este plin de iubire, pace si bucurie.
“Da!”
Astfel ca cel mai important lucru este cum se simte.
“Absolut, acesta este corpul fizic, care pur si simplu nu a ajuns la finalul (Inca) timpului sau.”

Patti: Bine, asta ma face sa ma gandesc la un lucru, te rog ajuta-ma sa inteleg. Mi s-a spus odata ca am doar un deget de la picior in lumea fizica iar restul din mine este deja in a cincea dimensiune. Cand mi-ai vorbit despre acel om, m-a facut sa ma gandesc la asta. Poti explica te rog modul in care functioneaza? Dupa o pauza lunga a inceput sa isi traga bratele afara (de sub patura), pentru a-si demonstra explicatia.
“Imaginile pe care le primesc (pauza) Avem doua lumi, in primul rand avem o lume, acum suntem in 2 lumi.” (A apropiat cele 10 degete si le-a miscat), “Vezi unde degetele se suprapun? “Da. “Iata-ne in aceasta lume.” (El isi misca mana dreapa usor intr-o parte) “Acestea sunt inca in aceasta lume” (a mutat mana stanga usor de partea cealalta) “Majoritatea voastra sunteti pe planeta ascensa deja. Sunteti pe aceasta planeta pentru un anumit numar de ani, chiar daca spiritual ati ascens, ani vostri fizice nu s-au terminat. Deci, umblati prin ambele planete. Are sens pentru tine? “Da. “Pana in momentul in care timpul fizic este terminat pe aceasta planeta, ascensiunea totala nu va avea loc pe aceasta. Nu se poate! Inca mai sunteti necesari. Sa presupunem ca ai 50 si ceva de ani. Sa presupunem ca ai de gand sa traiesti pina pe la 90 si vreau sa spun, aceasta este pur si simplu un exemplu despre timp. inca mai ai 40 de ani pe planeta de lectii inainte ca invelisul fizic (in care te afli), pleaca si atunci totul se va fi terminat. Spiritualitate ta va fi aici. (Arata cu mana) Acum, daca alegi sa vii inapoi si sa experimentezi o alta viata ca un profesor pe aici sau pentru a experimenta ceva, atunci ai de gand sa existi in cele doua lumi simultan. Vei avea o alta viata fizica sau reincarnata, atunci cand te vei confrunta cu mai multe lectii. Sau ajuti pentru a da mai multe lectii dar cele doua lumi vor fi (pauza) Tu esti in ambele. Vei avea sinele ascens. Are sens pentru tine? ”

Patti: Da, va multumesc foarte mult si aleg sa nu ma mai reincarnez dupa aceasta.
“Asta e bine.”
Ceea ce inseamna ca odata ce am parasit acest corp, am de gand sa raman intr-un taram mai inalt?
“Si care este absolut alegerea ta.”
Dar cum pot ajuta mai multe persoane in acest fel, daca eu nu vin inapoi pentru a ajuta oamenii care pot avea nevoie de ajutor?
“Nu vei putea!”
(Eu nu voi putea?)
Nu! Nu este nimic in neregula cu sederea intr-un taram spiritual. Nu este absolut nimic in neregula cu asta. Dar pentru a veni in jos ca profesor, va trebui sa cobori din nou ca frecventa de vibratie. Trebuie sa (pauza) in termenul tau, “reincarneazi.”

Patti: Deci, in cazul in care unii dintre noi doresc sa nu ne mai reincarnam, putem sta doar pe noul pamant sau vom fi intr-un loc diferit? Poti, te rog sa ma ajuti sa inteleg?
“Cand ai spus ca nu mai vrei sa vii inapoi.”

Dupa ce am parasit acest corp fizic.
“Da, si nu vei ajunge pe pamantul din a cincea dimensiune. Vei mearge aici, (a ridicat mana aratand in aer), unde Cronicile Akashice si orice altceva sunt pur spirituale. Ei bine, atunci cand vei fi pe planeta din cea de-a cincea dimensiune, vei fi din nou intr-o forma umana, dar o fiinta spirituala mai inalta si toate aceste fiinte spirituale vor avea grija de pamant, plante, ei au inteles ca acestea sunt conectate la toate, toate celulele noastre sunt conectate. Vor fi plante, munti, apa. Nimic altceva. Vor fi oameni acolo. Vor fi animale acolo. Lucruri se vor intampla acolo, dar nu va fi la fel de rau, negativ si condus de lacomie ca aceasta planeta. Chiar daca oamenii vor fi foarte constienti si toata lumea va lucra pentru a pastra apa curata, pentru a pastra plantele sanatoase, sa pastreze pamantul sa nu fie poluat si otravit. Va exista o civilizatie acolo. Acesta inseamna ca va fi o civilizatie mai inalta. Deci, s-ar putea sa nu fie (pauza) si vei fi acolo pentru ca esti deja trei sferturi din drum, dar va fi o viata diferita decat (pauza) Nu stiu daca iti poti imagina ca viata (pauza) in cazul in care gandesti la (pauza) stii organizatia Greenpeace? Da. Bine, gandeste-te la o planeta locuita de nimeni altcineva, doar oamenii de la Greenpeace, da va fi  un pic de lacomie. Va fi un pic de interes personal, si cand spun un pic in comparatie cu (pauza) pare ca sunt lucruri coplesitoare aici. Inca vor exista aceste elemente, deoarece in continuare fi o planeta de predare, dar lectiile vor fi mult mai blande. Mult mai blande. Hmmm, abuzul sexual al copiilor va dispare. Asta a fost prea daunator pentru psihic, pentru corp, pentru tot. Deci vor fi in continuare lectii pentru oameni care sunt predate de oameni, diferite si mai bine, dar nu vor fi la fel de dure ca acestea. ”

Patti: Inteleg, hmmm, deci acum simt ca cea mai mare parte din mine este in
“Esti deja ascensa in a cincea dimensiune.”

Dar cealalta parte din mine, este inca aici, asa ca pot raspandi iubire si sa facilitez vindecarea sinelui?
“Si sa modelezi ceea ce este, sa modelezi iubirea, sa facilitezi vindecarea. Aminteste-ti ca oameni care vin la tine, sunt gata pentru asta. ”
Da.
“Sau ei cred ca sunt gata. Sau ei incearca sa imbuneze pe altcineva. “Bine, o voi vedea”, si cu toate astea nu sunt gata. “Dar, eu ii deschid, astfel incat atunci cand sunt gata, ei sunt deschisi pentru a obtine ce au nevoie.
“Corect!”
Multumesc.
“Si ei vor veni sa te invete pe TINE mai multe despre procedura.”
Da, Exact asta simt. Intr-adevar! Da, am o multime de cazuri dificile, dar imi place provocarea. Și am invatat atat de mult de fiecare data.
Patti: Mi-ar place sa vorbesc cu tine totdeauna, dar ar trebui sa ajung la vindecare foarte curand. Putem face asta din nou? Poti veni inapoi pentru a face acest lucru? Eu pot afla mai multe si sa dau mai departe la restul lumii, din intelepciunea ta.
“Bine!”

~ De la Patti ~
Va multumesc foarte mult. Cathy ma ajutat cu editarea, pe care o apreciez foarte mult. Ne-am minunat cu privire la lungimea acestei postari, dar am dorit sa impartasesc intelepciunea lui dupa cum mi-a fost data aici. Sper sa va bucure la fel de mult ca si pe noi.

Website-ul lui Patti: http://www.hypnosisphenomenon.com si adresa ei de email: quantumhealing@hypnosispehnomenon.com

Copyright © Suzanne Spooner. Toate drepturile rezervate.

My QHHT Website: http://www.infinityhealers.com

TAUK Website: http://www.TAUKsite.com

TAUK/QHHT Blog: http://www.tauksuzanne.com

 

Tagged with: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *