Cele patru elemente

Cele patru elemente

fourelements

V. Ce vezi?
I. Pamantul si o sfera cu gauri in ea, separata de Pamant. Pare a fi de metal si are niste pete rosii. E undeva departe, in stanga Pamantului. E mult mai mica decat Pamantul. Se invarte si eu sunt pe ea.
V. Cum te percepi?
I. Ca un gaz fara forma si ma pot deplasa. Nu e nimic in jurul meu. Sunt pe un asteroid.
V. Are vreo legatura cu Pamantul?
I. E o baza foarte departe de Pamant.
V. Cui foloseste ca baza?
I. Sunt mai multi. Prin gauri vine o lumina rosie, iar la suprafata sunt niste stalpi, ca niste tepi.
V. Ai vrea sa intram printr-o gaura?
I. Nu pot, nu ma lasa. E cineva tot timpul langa mine care nu ma lasa. E tot timpul in dreapta mea.
V. Intreaba-l daca ne permite sa ii punem intrebari si daca vrea sa ne raspunda.
I. Imi arata tot felul de imagini pe care nu pot sa le descriu: tot felul de galaxii, de cercuri, de lumini pe care nu le inteleg. Asteroidul este o baza.
V. Intreba-l daca ne permite sa stim cine este el, cel din dreapta ta.
I. Imi arata doar imagini cu un batran care vaneaza iepuri. Iepurii arata foarte ciudat, sunt foarte mari, gri-maron, au blana foarte mare.
Acum imi arata o piramida, in mijlocul ei e un cerc si in cerc e un con din care iese lumina.
Acum imi arata Universul si ceva care trece foarte repede prin el. A trecut foarte repede pe langa mine si m-am speriat. Imi arata tot felul de imagini si nu inteleg. Nu sunt imagini de pe Pamant. El e mai puternic si ma ghideaza, ma invata.Se joaca cumva.
V. Priveste imaginile si descrie-le cat poti de bine.
I. Imi e foarte greu sa le descriu. Nu am mai vazut niciodata asa ceva. E foarte multa lumina, lumini diferite, foarte multa miscare in sus si tot timpul se schimba planurile, sunt imagini care sunt orizontale, verticale, nu au nici o legatura cu statul in picioare. Sunt ca niste fotografii.
V. El trebuie sa aiba un scop pentru care ti le arata.
I. Trebuie sa aleg ce vreau sa stiu. Intr-una din imagini sunt eu, intr-alta o morisca care se invarte in vant. Spune ca trebuie sa invat sa zbor, imi arata cum sa fac asta. Imi arata cum ma desprind. Este ca o mantie de lumina care se misca in vant, nu e vant, dar se misca. E o lumina si asta de fapt sunt eu, ca niste valuri de lumina galben-aurie si e foarte frumoasa. Mi-a aratat o cruce din lemn, in stanga. Pe baza aia e foarte multa lumina, tasneste lumina ca si cum arde. El imi vorbeste de Univers, in general, dar imi vorbeste in imagini. Inca imi raspunde la intrebarea mea, cine sunt eu.
V. Care e legatura dintre tine si imaginile din Univers?
I. Eu sunt lumina,
V. Care e rolul tau in Univers, ca si lumina?
I. Imi arata intunericul. E in straturi, din ce in ce mai intuneric. Vine in straturi, unul peste altul, pana se ajunge la cel mai intunecat. Pulseaza si simt cum trece prin corpul meu, ca o presiune neplacuta.
Vad copii care sunt intr-o gradina in care lucreaza. In dreapta e o casa amarata si in curte sunt o fetita si un baietel care lucreza. Le e bine, iar in stanga e intunericul asta care sta pe un trepied. Eu doar trebuie sa observ ceva in imaginea asta cu copiii. Par de acceasi varsta, cam de 4-5 ani si lucreaza ceva cu mainile, planteaza ceva in gradina.
Imi arata o carte mare, are ceva pe coperta ca un chenar si marginile ondulate si nu stiu ce-i cu cartea asta. E un batran care o deschide. Cartea e foarte mare si imaginea este imensa. Eu nu ii vad decat copertile.
Acum imi arata un ou, parea fi un ou, dar nu e un ou, e o piatra foarte mare., ca un cristal opac. Deasupra lui atarna ceva ca o stea. Sub el e un fel de floare de cristal deschisa si se invarteste. Acum m-a asezat deasupra, il vad de sus. Este incredbil de frumos. Se invarte in sensuri diferite Baza se invarte in sensul acelor de ceasornic si ma invarteste si pe mine. Inauntru e ca o floare de cristal, inauntru e cristalul asta ca un ou. Lumina se misca, miscarea asta e ca si cum invaluie Pamantul cu ceva care creste din el si creste si de fapt e tot Universul asa, ca o floare de cristal, si din ea pleaca ramificatii de lumina albastra care invaluie totul, este incredibil. Hm! Nu este un cristal, asa arata. Oul e alb, deasupra lui e steaua care atarna, nu stiu cum, eu acum il vad de sus, iar dedesubt infloreste ca o panza, ca o floare care se invarte. Oul se invarte intr-o directie, floarea se invarte in cealalta directie, si miscarea asta creaza ceva ca o plasa care iese din el si invaluie totul si este alb, bleu. Ramificatiile au bleu spre margini. Arata exact ca un ou imens. Privit din lateral arata ca un ou intr-o floare ca un lotus, dar privit de sus, sunt impreuna, fac parte unul din celalalt si ma trage in el.
V. Cum simti ca te trage?
I. Ma trage de la picioare. Hm, ma duce pe Pamant cu foarte mare viteza. Am trecut prin nori acum. E un pod, cred, il vad de sus. Ma las in jos si vad niste munti, ca niste pete negre, foarte sus. Vad o apa, in lateral, eu sunt deasupra ei, ciudat. Acum vad apa, dar e foarte ciudat pentru ca apa este deasupra mea. Sunt invers. (emisfera sudica, nt) Inca cobor, inca simt in picioare cum ma trage…hm…stau pe spate, undeva pe iarba, vad cerul cu nori mici deasupra mea. Vad un barbat. Deasupra mea un copac, o creanga este chiar deasupra mea si copacul e pe jumatate ars. Un bou e desupra mea.
V. Cum arati?
I. Sunt barbat, dar sunt tot eu, nu am senzatie de corp. Pare ca are 40 de ani. Sunt la coasa si acum ma odihnesc. E un deal si jos, jos de tot e marea. In fata, in dreapta e o insula, se vede ca un munte rasturnat. Eu sunt destul de sus si e bine. In stanga este un golf, malul e foarte inalt pana la apa, abrupt. Este tot timpul prezenta asta langa mine, acum vad si o femeie. Ii vad doar spatele, are parul foarte lung, pana la fund, blond inchis. Barbatul se gandeste cu drag la ea. Nu o stie de mult timp si viseaza la ea. Barbatul este foarte linistit.
V. Intreaba prezenta de langa tine ce legatura au aceste imagini cu tine?
I. Imi arata din nou primul val de intuneric, cel mai deschis la culoare. Este ca si cum peste imaginea asta mi-a asternut un voal care intuneca imaginea si nu se mai vede.
V. E modul lui de a schimba imaginile?
I. Cred ca da.
V. Acum sunt langa un copac foarte inalt care este uscat si porneste parca din umarul meu. Nu stiu ce-i cu copacul asta. Nu este un copac, e ca o intrare, ca un pasaj pe verticala. Trebuie sa intru acolo. Este foarte ciudat, arata ca un coral, dar printr-un tub si e ca un copac, conic care se duce in sus, si in interior e dantelat…hmmm…am intrat inauntru…la baza e lumina si daca te urci in sus, nu este intuneric, dar nu mai vezi ce este.
Imi arata acum doua piramide si le vad de sus, sunt foarte mari, din piatra. Eu le vad de foarte sus. Sunt de fapt trei, este una care e mai mare si pare …sunt foarte sus si nu vad bine. E o gaura acolo…hm…e ca si cum ating cerul si unde ating cerul se face o gaura…e ceva acolo…Piramida nu mai are varf si prin varf, din interiorul ei iese foarte multa lumina. Are varful spart. Inauntru este foarte adanc in pamant, de fapt nu e la nivelul pamantului, e foarte adanc in pamant, acolo e o sfera prin care iese o lumina, ca o sita sparta prin care trece lumina, foarte multe raze. Mi-a luat imaginea. O schimba din nou.
Imi arata pesti acum, eu sunt in apa. Imi arata Pamantul, de fapt. E un munte in apa. Este intuneric, ca un fel de ceata, nu vad foarte bine. E ca un munte scufundat. E o arcada naturala. Nu vad decat umbre. Simt apa pe fata, nu e nimic amenintator, parca tot timpul sunt in exteriorul lor. Acum vad niste pesti, au cozile verde cu albastru. Au trecut pe langa mine si se duc spre suprafata. Vad lumina deasupra. Este ceva cu muntele acesta. Trebuie sa intru in el, dar nu vad pe unde. E ceva acolo in care intri, dar nu e natural, e ceva rotund. Acum inteleg, imi arata din nou intunericul din apa. Nu ma sperie. E o alta lume si e acoperita, la fel, de intuneric, pe care trebuie sa il dai la o parte. Te apropii si vezi ca este, de fapt, o usa acolo.torus Imi arat focul acum. E lava, curge si e doar foc. E un munte arid si pe el curge lava care vine din stanga si pietrele care se duc la vale cu lava. Ii simt oarecum caldura.
Simt aer, pentru ca sunt in zbor acum.
V. Cum e in zbor?
I. Simt vant si o elice de avion care se invarte. Eu sunt langa ea si zbor langa avion.
Acum este un mal de piatra alb, pe langa el curge o apa si prin apa se vede verde, ca de cristal. Am intrebat unde sunt oamenii, dar nu sunt, inca.
V. Cum apare Pamnatul fara oameni?
I. Foarte curat, bine, usor. Ma indepartez. Sunt undeva sus, inapoi, ca si cum nu-i nimic. E albastru-gri.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *