Dalai Lama apare intr-o sesiune QHHT – 1

Dalai Lama apare intr-o sesiune QHHT – 1

Buna ziua tuturor!
Un alt prieten si coleg practician mi-a permis sa impartaseasc uimitoare ei sesiune QHHT cu voi! Ador aceasta sesiune! Aceasta sesiune a fost realizata un pic mai diferit decat majoritatea. Subiectul care a fost hipnotizat a actionat ca un surogat pentru un alt client, care nu ar putea fi acolo. Pentru a-ti provoca mintea un pic mai mult, in timpul sesiunii, practiciana Patti Intoranat, punea intrebarile si i-a devenit evident la un moment dat ca a aparut energia Sfintiei Sale Dalai Lama. Patti este o asa minunata lumina, o frumoasa femeie tailandeza. Ea a reactionat rapid si a continuat aceasta conversatie remarcabila. Am avut onoarea de a intalni pe Sfintia Sa Dalai Lama si de a-l auzi vorbind de doua ori. Dupa cum am citit sesiunea, am putut simti energia pura, minunata a lui Dalai Lama. Sper sa citesti aceasta sesiune si sa te bucuri de ea la fel de mult ca si mine! ~ Nu mai vorbim de implicatiile unei astfel de conversatii ca aceasta, cu procesul minunat de QHHT (plin de minuni). (Din pacate, acest format nu imi permite a pastra paragrafurile si pauzele in postare, e greu pentru ochi, stiu!)
Viata este Buna,
Suzanne

~ De la Patty ~
O surprizatoare oportunitate de a avea o conversatie cu Dalai Lama, un subiect surogat a fost in stare de hipnoza si am inceput usor sesiunea despre un samurai care era pe cale de a aborda un batran intelept care statea singur si pescuia la marginea oceanului. El avea nevoie de a primi raspuns la intrebarea sa prin acest batran intelept cu privire la pregatirea pentru razboi. Batranul intelept i-a spus: “Lupti batalii care nu sunt ale tale. Totul ar putea fi o batalie. Alegeti propriile batalii”. Dupa obtinerea mesajului invatatului, s-a produs o tranzitie lina la un razboinic roman care se dezechipa de tinuta lui de luptator pentru ca nu mai vroia sa lupte. Apoi, imaginea s-a schimbat intr-un foarte puternic om religios, chinez, care merge pe jos prin piata, indreptandu-se catre o arie cu trepte mai inalte, un loc unde el avea de gand sa se aseze. In acest scurt timp, cum el se rasucea pentru a se aseza, s-a schimbat total in Dalai Lama. Toate aceste entitati s-au perindat in cateva secunde. Am decis sa fiu in concordanta si am inceput sa ma concentrez pe Dalai Lama cu o intrebare spontana, care s-a dovedit a fi o experienta fenomenala. Dalai Lama a raspuns la toate intrebarile mele cu vocea lui moale si blanda. El a fost extrem de rabdator cu intentia de a invata si de a impartasi cunostinte. Dupa cum conversatia noastra se desfasura, am avut o serie de “socuri de adevar” care au fost o validare puternica despre personalitatea cu care mi-am petrecut amiaza. Inima mea tresalta de bucurie in timp ce tastez aceste randuri.
In primul rand, am intrebat ce fel de lucruri face in marea majoritatea timpului si a raspuns: “Ma gandesc, toata ziua … despre planeta, politica, razboi, mod de viata … Toata lumea face totul pentru mine. Eu doar stau si gandesc toata ziua … oameni educati in diferite specialitati vin sa ma invete in fiecare zi cunostinte diferite. Și oamenii vin in calitate de audienta, ambasadori, imi pun intrebari din gandurile mele si apoi le iau inapoi pentru a-i educa pe oamenii lor. ”

Invatatura inteleapta a pornit din acest moment: Ce fel de intrebari au avut?”, a intrebat Patti;
“Cineva a intrebat, daca ar trebui sa poarte razboi impotriva unui stat vecin?”,”NU! Gasiti o cale pasnica de a co-exista, razboiul aduce doar mai mult razboi. Razboiul este o modalitate de a spori averea producatorilor de arme astfel incat acestia doresc sa aiba razboi, astfel incat bogatii se imbogatesc si mai mult. Și toate acestea doar din lacomie. Și lor nu le pasa de distrugerea oamenilor obisnuiti. Apoi m-au intrebat despre apa si despre modul de utilizare a apei. Le-am spus cum sa construiasca baraje, sa foloseasca apa pentru irigatii, cum sa controleze inundatiile, astfel incat oamenii lor sa nu fie raniti, satul lor sa nu fie distrus “….. “Comertul. Comertul cu alte tari, oamenii de comert, se plang de coruptie, ceva despre (pauza), chiar si coruptie in biserici. Coruptia este peste tot … pentru ca, eu le spun oamenilor ca nu le pasa unul de celalalt. Lor nu le pasa de pamant si de aceea culturile indigene sunt atat de importante pentru a invata de la ele. Ei nu incearca sa distruga pamantul. Nu incercati sa le luati limba lor si modul lor de a fi. Acestea nu pot fi la fel de avansate ca si noi, dar ei au cunostinte de care avem nevoie. Ei au o modalitate de a coexista cu natura, de care noi avem nevoie. ”

Patti: Acestea sunt perle de intelepciune atat de frumoase pe care le imparti cu noi. Pot sa imi spui mai mult? Ce altceva te intreaba? Ce altceva ii inveti?
“Exista o invazie de lacuste si ei vor sa afle de ce lacustele vin si distrug culturile lor.”

Patti: De ce? Ce le-ai spus?
“Este o modalitate de a opri lacomia. Oamenii foloseau sclavi pentru a alimenta armatele, in cazul in care nu se pot hrani armatele, ele nu pot merge la razboi. Deci, chiar daca pare negativ la suprafata, priveste mai adanc ca sa observi sensul real. ”

Patti: Exista o semnificatie mai inalta pentru tot ceea ce este si este nevoie de o persoana inteleapta pentru a vedea prin iluzia de suprafata.
“Trebuie sa fie dispusi sa suporte disconfortul si totul va va fi bine.”

Patti: Da, si ce alte intrebari ti se mai pun, prin care poti ajuta?
“Intrebarea asta pare prosteasca”

Patti: Ce este?
“Cineva vrea sa stie despre homosexualitate.”

Patti: Ce le-ai spus?
“E ridicol sa fii ingrijorat de aceste probleme. Tot ce conteaza este iubirea dintre doi oameni. ”

Patti: Aceasta este atat de adevarat. Au inteles?
“Unii o fac. Unii nu. Ei doresc sa se intoarca (pauza) si pare a fi important, in loc de a intelege ca ei sunt doar mesageri. ”

Patti: Te rog sa-mi impartasesti si alte informatii pe care le ai. Este foarte educativ. Multumesc.
“Oamenii indigeni stiu despre universuri paralele. Ei stiu despre vindecare instantanee. Ei stiu despre a merge intr-un plan superior. Oamenii cred ca ei sunt ignoranti, pentru ca nu se inconjoara cu bunuri materiale. Ei cei care au bunuri materiale, ei sunt cei ignoranti. Lor le lipsesc mesajele pe care Mama Pamant le da. Ceremoniile pe care le au indigenii (pauza) au fost invatate de la fiinte superioare. Poti observa la persoanele indigene actiunile lor de-a lungul zilei. Este o economie de miscari in strangerea alimentelor, in repaus, in joc, in relaxare si se bucura doar de ceea ce este in jurul lor. Simplul, presupusul lor mod simplu de viata. Acesta de fapt este foarte elegant si echilibrul pe care il mentin este de invidiat. Omul modern este atat de prins cu timpul. Indigenii stiu ca nu exista nici un fel de timp. Timp si bani, acumulare de bunuri, incercand sa te simti important, pentru ca nu te simti bine despre tine. Acestea sunt lucrurile cu care omul modern isi pierde timpul si energia. Ei nu cred in Dumnezeu. Ei o spun doar. Ei chiar merg la biserica, dar nu practica despre ceea ce vorbesc, in timpul saptamanii “.

Patti: Fiind calugar budist, cel mai mare, cel mai prestigios, ca Dalai Lama, care este parerea ta, descrierea, explicatia cuvantului “Dumnezeu”?
“Dumnezeu este cel mai pur. Daca te gandesti la termen ca la o lumina, aceasta este cea mai stralucitoare lumina pe care ai vazut-o vreodata. Aceasta este cea mai pura lumina care ai vazut-o vreodata. Aceasta lumina cuprinde tot ce ai vazut vreodata. Este lumina cea mai protectoare pe care ai vazut-o vreodata. Lumina cea mai iubitoare, lipsa de prejudecati, pentru ca nu exista impuritati sa interfereze, poate realiza orice-si doreste sa realizeze. Asta nu este la fel cu modul in care e portretizat de unele dintre religii. Acesta nu este o energie razbunatoare, care sa te astepte sa faci greseli, astfel incat sa te poata prinde si sa te trimita in iad sau purgatoriu, sa te pedepseasca sau ca este unul dintre lucrurile pentru care Dumnezeu (ca sa utilizez termenii vostri) este atat de suparat. Ca aceste simbolizari ale mele sunt folosite pe mai departe de a manipula si controla oamenii, de a judeca oamenii, de a omori oameni in loc de a fi doar un loc in care nu s-ar face nimic, doar imbaieri in dragoste. Acestea sunt toate religiile de pe pamant care se auto servesc. ”

Patti: Care este invatatura principala tibetana care se preda ?
“Iubirea!”
Numai iubirea este reala, nu-i asa?
“Da, pentru ca daca iubesti, nimic rau nu se intampla, nici durere nu exista. Nu exista nici egoism. Nu exista nici o lacomie. Dragostea si noi toti suntem una, suntem toti conectati. Fiecare molecula din tot ceea ce exista este conectat si daca oamenii ar realiza asta, aceasta lume s-ar schimba peste noapte. Dar nu este sa fie asa. Acesta nu este sa fie asa, pentru ca aceasta este o planeta unde se invata. Deci, pentru ca oamenii sa isi invete lectiile lor, toate aceste celelalte elemente trebuie sa fie in joc sau altfel nimeni nu ar putea invata. ”

Patti: Deci, ceea ce am inteles este ca numai iubirea este reala, restul totul este o iluzie pentru ca suntem in aceasta universitate de pe pamant pentru a ne invata lectiile. Poti descrie cuvantul, “iluzie”?
“Aceasta este o planeta unde se invata. Ceea ce se vede si experimenteaza este real in domeniul lor de realitate; si in domeniul lor de realitate sunt propriile realitati, incercari, propriile lor triumfuri si chiar planeta ca un intreg, este o planeta unde sunt lectii de invatat, experientele trebuie sa straluceasca. Asta nu ne opreste (pauza) a spune ca un individ este acolo pentru a (pauza), cum ai venit tu aici pentru a te conecta cu spiritualitatea, pentru a ajuta oamenii se vindece si sa se ridice la un nivel superior. Este domeniul tau, universul tau, bula ta de realitate. Voi spune ca toate astea pot continua si poti face aceasta vindecare si sa ajuti oamenii sa asceanda mai sus, pentru ca exista acum, absolut fiecare lectie conceputa de om, se intampla in acest moment pe planeta si oamenii care vor veni la tine sunt pe calea catre ascensiune. Ei au nevoie de ajutorul tau, pentru curatarea finala, in scopul de a ascende. Asta nu va lua nimic deoparte din razboaiele care au loc, din crime care au loc. Toate acesta trebuie sa fii aici, acum, deoarece toti acestia trebuie sa fie in locuri diferite, in momente diferite, … deci bisericile servesc scopul persoanelor … (pauza) sa vedem cum pot sa explic acest lucru … Exista o planeta pe care noi toti vom ajunge. Planeta iubirii pure si toata lumea stie ca sunt toate conectate. Suntem una, dar pentru a ajunge acolo trebuie sa trecem prin aceasta planeta de invatare si aceasta nu este singura planeta de invatare in acest univers. Exista multe altele, de diferite niveluri de dificultate, dar sufletele pot ascende mai repede aici si astfel ele aleg sa vina pentru a experimenta incercarile teribile si necazurile de aici, asa ca atunci cand le-au realizat, ele pot urca mai repede pentru a deveni una cu Dumnezeu intr-o … hmm (pauza) sa vedem cum pot explica mai bine. Ele vor deveni iubire pura. ”

Patti: Tot ce trebuie este sa devina iubire pura, nu-i asa?
“Da!”
Sa te iubesti pe tine insuti?
“Da!”
De ce este atat de dificil? Am intalnit o multime de oameni in viata mea, carora le lipseste asta, iubirea de sine. Potie, te rog sa imi dai ceva invataturi?
“Amintiti-va am venit pe aceasta planeta si am uitat totul. Și noi trebuie sa facem asta pentru ca, daca am veni cu amintiri, acesta nu ar mai fi un test pur sau o lectie pura. Și din cauza dificultatilor pe care cei mai multi oameni, majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta le experimenteaza in copilaria lor, acestia sunt umpluti de cunostinte, dar e un fel de cunostinte care ofera continuu o indoiala de sine. Ei nu stiu despre iubirea sinelui. Atunci cand sunt tineri, mai mult incerca sa isi dea seama despre ce este vorba in aceasta lume. De ce oamenii fac lucrurile pe care le fac? De ce exista greutati? De ce ma confrunt cu greutati? Nimeni niciodata nu vorbeste despre iubirea de sine. Aceasta nu apare in mintea unei persoane, pana cand nu a trecut prin multe incercari, a invatat prin ele, si este afectata de lupte constante. Apoi, se pot deschide la iubirea de sine dupa cum li se vorbeste si demonstrat despre asta. Apoi, exista o trezire in mintea lor despre faptul ca din asta provin. Deci, odata ce ei fac acest conexiune, atunci este mai usor de a incepe munca, incepe doar schimbarea de la (pauza) as spune ca de la obiceiurile nepotrivite, lectiile din timpul cresterii ca o modalitate de supravietuire. Asta nu se mai potriveste cu sistemul lor de acum, de a experimenta iubire, de a dori sa dea iubire, ai trata pe ceilalti asa cum doresc ei sa fie tratati. Aceasta este armonia. Este un dans foarte interesant … in cazul in care toata lumea ar incepe a trata pe ceilalti asa cum doresc sa fie tratati, atunci dansul va deveni mai curat si mai iubitori si ascensiunea se produce deoarece acum sunt deschisi la dragostea lui Dumnezeu. Asta raspunde la intrebarea dvs.? ”

Patti: Da, foarte mult. Multumesc mult. Hmm .. Eu incerc sa ajut multi oameni asa cum ai spus, “danseaza cu dragoste”. Am fost o data lipsita de dragoste si acum am trecut prin tot ceea ce am mentionat timp de mai multi ani. Acum am atat de multa dragoste in mine ca da pe dinafara, curge peste altii si oriunde ma duc, tot ce vreau este doar de a oferi iubire, dar sunt multi care o resping. Exista un motiv pentru unii oameni de a respinge asta? Se indoiesc daca este adevarata sau nu?
“Intai, ei nu sunt pregatiti pentru asta. Nu este timp. Doi, au fost raniti de dragoste de atatea ori. Nu exista expresia, “timid in fata camerei?” Ei bine, ei sunt timizi in fata dragostei, dar pe masura ce imbatranesc si au experimentat mai multa iubire, care nu s-a intors impotriva lor si maturitatea ca atunci cand oamenii vin aici, mintea umana are nevoie de a ajunge la nivelul de maturitate inainte de a putea intelege si de a incepe intelegerea lucrurilor. Exact cum ai spus, ai avut o vreme lipsita de iubire in viata ta si acum, cand vine cineva si vorbeste cu tine despre asta, ai o intelegere care cineva care nu are experienta de viata a lipsei de iubire nu poate intelege si in acest fel, au incredere in tine si te vei putea conecta cu ei. Deci, in scopul de a fi la fel de eficient ca vindecatorul care esti acum, trebuia sa fi experimentat tot disconfortul, astfel incat te-ai putea conecta cu adevarat si te-ai putea identifica cu ei la un anumit nivel, pentru a acumula increderea de care au nevoie pentru a veni si de a face procedura de care au nevoie si de a permite vindecarii sa aiba loc “.

… va continua.

Iata adresa de website a lui Patti: www.hypnosisphenomenon.com si adresa ei de email: quantumhealing@hypnosispehnomenon.com

Copyright © Suzanne Spooner. Toate drepturile rezervate. Puteti copia si redistribui acest material atat timp cat nu se modifica in nici un fel si continutul ramane complet. www.tauksuzanne.com

Tagged with: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *