O sesiune de hipnoza regresiva – I

O sesiune de hipnoza regresiva – I
Conectarea cu Universul

O sesiune QHHT cu Ron Head si un oaspete neasteptat ~ Suzanne Spooner

Repostare tradusa de pe blogul www.TaukSuzanne.com

Prima parte

Nota de la Ron: Saptamana trecuta, dupa luni de de asteptare a oportunitatii, am avut in sfarsit o sesiune de hipnoza regresiva QHHT cu Suzanne Spooner. Dupa ce am analizat inregistrarile si le-am discutat, am decis ca ar putea fi un foarte bun material, de valoare si pentru altii, in cele inregistrate. Mi se pare ca aceasta nu este un lucru usor, publicarea catre lume la ce ai obtinut de la subconstientul tau, dar Suzanne a netezit drumul la fel de bine si sa-mi tina deoparte lucrurile personale doar pentru mine, drept pentru care eu nu-i pot multumi indeajuns. Am oferit acest lucru pentru oricine este interesat, pentru invatamintele ce s-ar putea culege din asta. Asa ca sa pornim la drum.

Nota de la Suzanne Spooner: In urma cu cateva luni, dragul meu prieten si coleg TAUKer a mentionat ca ar dori sa aiba o sesiune de hipnoza regresiva si vindecare cuantica cu mine. Numai problema noastra a fost distanta care ne separa. Ron locuieste in Florida, eu locuiesc in Iowa si sesiunile QHHT trebuiesc sa se faca in persoana. I-am mentionat lui Ron ca sotul meu si cu mine vom fi in St.Pete pentru o vacanta in aprilie si l-am intrebat daca ar lua in considerare condusul de la Miami pentru o sesiune? El a raspuns da si totul s-a aliniat. Am facut planuri pentru el sa stea cu noi peste noapte in casa noastra inchiriata pentru ca durata sofatului a fost substantiala si sesiunea ar dura aproximativ 4-5 ore. Dl Head a sosit, ne-am asezat la masa pentru cina si ceva conversatie si am vorbit un pic despre sesiunea viitoare.

Cand ne-am intalnit in dimineata urmatoare, cred ca Ron a mentionat ca a simtit ca ceva important se va intampla! Camera dadea deja un sentimentl electrizant de energie si am fost de acord cu el. Nu am vrut sa-i creez asteptari, dar am crezut ca prietenul sau de channeling, Arhanghelul Mihail ar putea sa se iveasca intr-o discutie din timpul sesiunii in care Supraconstientul lui Ron va veni pentru a raspunde la lista lui de intrebari pe care a pregatit. Mi s-a intamplat ca Arhanghelul Gabriel sa vina intr-o sesiune cu un alt client si Consiliul celor Doisprezece a venit prin intermediul lui la propria mea sesiune odata, aparitii de astfel de oaspeti nu au fost neobisnuite in sesiunile mele. Sfatuiesc clientii mei, ca inainte de o sesiune de QHHT de sa se elibereze de toate asteptarile lor, pentru ca orice se poate intampla.

Am inceput sesiunea. Am fost ghidati de catre SupraConstientul lui Ron in doua vieti anterioare. Una in cele mai vechi timpuri, inainte de istoria asa cum o stim si care a fost inregistrata, ni s-a spus. În aceasta viata nu a avut nici o responsabilitate. Ron se refera la acest lucru ca la o “viata de vacanta”. Înotul in ocean pentru hrana si viata pe o plaja pare a fi tema acelei vieti. In viata urmatoare el s-a nascut intr-o familie de liderii tribali care si-au asumat o mare responsabilitate pentru membrii tribului si modul lor de viata. Aceasta ne-a fost explicata mai tarziu, ca Ron a avut multe vieti ca aceasta a doua viata. Contrastul dintre cele doua vieti prezentate atunci, a fost una cu nici o responsabilitate si una cu mari responsabilitati.

Am terminat de uitat la aceste experiente si am chemat Sinele Superior (supraconstient, mintea universala ~ Exista mai multe nume pe care le punem la aceasta energie. Este versiunea mai mare a noastra. Parte din noi care a fost cu noi inca de la inceputuri )

Conectarea cu Universul
Conectarea cu Universul

Suzanne: Am permisiunea de a pune intrebari?

Ron: Da.

Suzanne: Multumesc. Acum stiu ca Sinele Superior ar fi putut alege multe vieti diferite ale lui Ron pentru a le vedea azi. Ultima viata vizitata a fost atunci cand era in corpul unui vanator, fiind lider tribal. Care a fost motivul pentru care ai ales aceasta viata pentru ca el sa o vada? De ce ai ales acea viata pentru el?

Ron: El trebuie sa invete sa accepte responsabilitatile. Ele nu sunt ale lui.

Suzanne: OK. OK. Deci, el a trecut peste asta?

Ron: De data aceasta da.

Suzanne: OK. Foarte bine. Si viata aratata unde el a simtit ca el a avut o cochilie drept corp. De ce ai vrut ca el sa vada acea viata?

Ron: El a invatat sa traiasca in lipsuri. El a invatat ca nu este niciodata de ajuns. El a invatat ca viata este grea. Si ca acea viata nu a fost.

Suzanne: OK. Asta a fost una usoara … el a spus ca a fost ca o vacanta.

Ron: El a luat o vacanta.

Suzanne: OK. Asta a fost o viata de vacanta?

Ron: Da.

Suzanne: OK. A fost o viata in contrast cu celelalte experiente?

Ron: Fara responsabilitate.

Suzanne: Ohhh. OK. Acesta a fost un corp interesant pe care el l-a folosit ca vehicul al sau in acea experienta. Este un animal sau o persoana sau o creatura despre care stim?

Ron: S-ar putea spune asta, cu mult timp, cu mult timp in urma.

Suzanne: Deci, nu e nimic in istoria noastra actuala, acest fel de a fi.

Ron: Nici chiar in povestile voastre.

Suzanne: OK. Înteleg ca exista o multime de lucruri care nu exista in povestile noastre, si nu avem foarte multe, e corect de fapt. A existat un nume pentru acest fel de a fi?

Ron: El nu avea limbaj.

Suzanne: Poti sa repeti?

Ron: El nu avea limbaj.

Suzanne: El nu avea limbaj. Asta-i bine. Asta e genul nostru de a fi nu-i asa, incearcam sa etichetam? Deci a doua viata a fost despre a invata ca nu trebuie sa fie responsabil pentru toata lumea? Asa este?

Ron: Exista responsabilitate. Au fost lucruri care trebuiau sa fie facute. El a fost cel mai bun in a le face. Asta nu-l face responsabil pentru viata si decizii pentru toata lumea si … el nu trebuie sa-l invinuiasca pe Dumnezeu! Niciodata din nou.

Suzanne: OK. Asta e important, nu-i asa? Pentru ca se pare ca el si tatal sau, tatal tatalui sau … ca grup de oameni (vorbind de barbatii din viata liderului tribal), au fost invatati ca ei au fost responsabili pentru toata lumea, este corect?

Ron: Cum sa faca asta.

Suzanne: OK.

Ron: Sa nu le comande oamenilor.

Suzanne: El pare sa fi ajuns maestru in asta in aceasta viata. Pare un suflet atat de bland. Nu mi-l pot imagina ca pe cineva care comanda.

Ron: Nici el nu poate.

Suzanne: OK. OK. Deci, se pare ca i-ai aratat ambele fete ale monedei in vietile astea, una in care nu avea nici o responsabilitate si cea in care avea o multime de responsabilitati, nu-i asa?

Ron: Da.

Suzanne: OK. Si cum se raporteaza asta la viata actuala?

Ron: El s-a pus el insusi, mereu si mereu (in mai multe vieti), in pozitie de a conduce grupuri de oameni, in care sa raspunda de viata lor spirituala. Si de fiecare data el a fugit de asta. Si acum a aflat in cele din urma de ce se intampla asta.

Suzanne: De ce asa?

Ron: Pentru ca lui i-a fost frica de responsabilitate. Pentru ca i-a fost frica de a nu dezamagi. Pentru ca i-a fost frica sa nu ii dezamageasca pe ei si sa nu ma dezamageasca pe mine. Si el stie ca a ajuns la acel moment, atunci cand a realizat asta. Si mai stie ca l-am primit inapoi.

Nota de la Suzanne: Chiar inainte de acest ultim comentariu intr-adevar energia in camera s-a amplificat. “Sinele Superior”, a facut, de asemenea, ceva nu am vazut in multe dintre sesiunile mele de QHHT. A inceput sa se refere la sine ca “Eu”. Am avut un sentiment ca a era ceva mai mare decat Sinele Superior a lui Ron oferind acele informatii.

Suzanne: Esti constient de faptul ca inregistram asta. Este corect?

Ron: Da.

Suzanne: OK. Poti sa-mi spui cu cine vorbesc?

Ron: Eu sunt. El imi spune Mama / Tatal Dumnezeu, Creator. Si presupun ca exista un nivel la care acest lucru este adevarat. El ma mai numeste si Sine. Si asta este adevarat. Exista o parte din el care cunoaste aceste lucruri si totusi nu stie cum sa le spuna.

Nota de la Suzanne: Vorbesti despre un moment “UAU!” Chiar aveam nevoie de ceva timp pentru a-mi aduna gandurile si sa imi dau seama cum sa procedez cu aceasta sesiune. Daca ai putea sta si avea o conversatie verbala cu Creatorul Universului nostru ce ai vrea sa intrebi? Sau n-ai intreba nimic? Am avut un moment similar inainte cu cativa ani in urma, cand am primit primul meu mesaj de la Dumnezeu prin procesul numit Tauk. Am simtit ca ar trebui sa raman pe drumul cel bun si sa pun toate intrebarile lui Ron, dar am crezut ca ar putea fi un mesaj pentru umanitate, de asemenea. Dumnezeu / Creatorul face ceea ce face atat de bine, a raspuns la intrebarile lui Ron si a extins raspunsurile, in cele mai multe cazuri, la adresa umanitatii. Un castig de ambele parti!

Suzanne: Cred ca a fost un fel de nod in gatul lui. El ar dori sa fie in masura sa spuna, sa vada si sa cunoasca aceste lucruri. Desi stie ca are capacitatea de a face acest lucru, totusi simte ca nu a simtit asta. Ce i-ai spune despre asta?

Creatorul: Înceteaza sa te mai ingrijorezi pentru reactia cuiva la ceea ce spui. Asta nu este responsabilitatea ta. Responsabilitatea ta este sa o spui. Nu lucrurile pe care le crezi, nu lucrurile pe care le citesti, ci lucrurile pe care le cunosti! Ai fost in multe locuri … stii atat de multe. Am incredere in tine. Ai incredere in tine.

Suzanne: Uau. Este o mare onoare si o bucurie pentru mine de a experimenta aceasta comuniune si conversatie cu tine. Spune-mi cum este sa folosesti corpul acesta prin intermediul caruia vorbesti?

Creatorul: Am facut asta de multe ori. El a mers in multe locuri pentru care il onorez. Dar el nu-si va aminti de ele.

Suzanne: De ce nu?

Creatorul: Lui i-a fost teama.

Suzanne: De ce ii e teama?

Ron: De a afirma astfel de lucruri.

Suzanne: OK. Ce i-ai spune despre asta atunci?

Creatorul: Trebuie sa inveti sa onorezi tot ceea ce esti, tot ceea ce ai fost. Nu conteaza … Stim ca ai fost ucis din cauza acestor lucruri. Stim ca a fost ars. Stim ca ai fost spanzurat. Stim ca ai fost lovit de cai. Asta nu se va mai intampla. Aceasta nu este important. Este important ca le detii. Ele sunt deasemeni o parte din tine.

Suzanne: Cum poate el sa le detina?

Creatorul: Sa admita.

Suzanne: Colectarea de cunostinte diferite?

Creatorul: Sa admita.

Suzanne: Sa admita. OK. Am inteles.

Ron: Stii cine esti. Nu conteaza ca altii rad cand o spui tu.

Suzanne: Si asta e ceva ce ar putea functiona? Pentru a ajuta mesajele sa vina mai clare?

Creatorul: Oh, mesajele sunt clare. Doar permitandu-le in mintea lui, si permitandu-le din gura lui … El nu poate spune aceste lucruri.

Suzanne: Nu?

Creatorul: Nu.

Suzanne: Ei bine, stii bine ca prima lui intrebare a fost formulata in acest fel. Acesta a fost, “De ce eu nu sunt inca capabil sa activez clarviziunea si clarauditia, chiar daca am dovezi ample ca am aceste abilitati?” Cum putem obtine ca mintea si gura lui lucreze impreuna?

Creatorul: El cauta raspunsul la o alta intrebare.

Suzanne: OK.

Creatorul: Tu o vei intreba, el va citi, si se va confrunta in cele din urma cu cine este el.

Suzanne: OK.

Creatorul: Si el tot nu va dori sa o creada!

Suzanne: Nu-i nimic. Uneori este nevoie de un pic de timp, nu-i asa? Spune-mi care este aceasta intrebare pe care el vrea sa o puna…

Creatorul: Daca a umblat cu fiul meu.

Suzanne: OK. Ce i-ai spune despre asta?

Creatorul: Cu mult timp in urma doi baieti s-au intalnit la Alexandria. Unul era ceea ce voi numiti egiptean. El a fost un pic mai in varsta si mult mai solid. Si s-au jucat impreuna. Ei au intrat in bucluc impreuna. Ei au alergat prin sat impreuna. Ei au fost frati. Si au mers timp de multi, multi ani impreuna. El nu ar lua tot ce fiul meu a spus doar pentru ca El a spus-o. Fiul meu ar vorbi cu el, deoarece ar discuta despre asta.

Suzanne: Dezbateri?

Creatorul: Oh, da! De ce? Doar pentru ca asa spui tu. Dar, facand asta, ambii au invatat atat de mult. Si nimeni nu s-a apropiat de Fiul meu dincolo de acel om (Ron, in viata aceea) doar daca el a vrut ca ei sa poata. Nimeni nu a fost de incredere … Vezi de ce el nu poate pretinde asta.

Suzanne: Spune-mi care a fost numele lui.

Creatorul: Numele lui era … nu stiu acest nume. De la Ron: (La intoarcerea acasa, mi-am adus aminte de numele Mokhre sau Mokh’re.)

Suzanne: Bine. Si cati ani a fost impreuna cu fiul tau?

Creatorul: Patruzeci.

Suzanne: Patruzeci. Uau. Si a … El trebuie sa-l fi vazut pe fiul tau prin cateva perioade foarte intunecate.

Creatorul: Povestile pe care le auzi nu sunt ceea ce sa intamplat defapt.

Suzanne: Bine. Multumesc. Povesteste-ne despre asta.

Creatorul: Am mers in munti, munti inalti. A studiat cu multi, multi oameni.

Suzanne: Fiul tau? Sau acest ..

Creatorul: Da, fiul meu. Studiu este o notiune ciudata pentru ceva care a fost pur si simplu doar reamintire pentru el. Si ne-am intors, oprindu-ne pe aici pe acolo. Predand invataturi. Întotdeauna urmat de oameni. Si cand a ajuns acasa, a inceput sa predea acolo. Ohhh si nu le placea ceea ce preda. Nici oamenilor lui, nici celorlalti.

Suzanne: Si de ce asta? Care a fost cauza principala?

Creatorul: Ei erau prinsi de control.

Suzanne: Da. El despre ce vorbea?

Creatorul: Despre libertate.

Suzanne: Da.

Creatorul: Despre dragoste.

Suzanne: Da.

Creatorul: El a vorbea despre, “Tu esti ca mine.” Atat de putini au auzit asta. Foarte, foarte putini. Si chiar si cei care l-au auzit nu au fost gata sa-l inteleaga. Dar a trebuit sa planteze acea saminta.

Suzanne: Era atunci momentul potrivit pentru asta?

Creatorul: Acum este. V-a luat multi, multi, multi ani si multe experiente oribile pentru voi de a va transforma in final si a spune, “Sunt gata pentru adevar acum. Nu mai vreau nimic din aceste lucruri. “Si asta e bine. Pentru ca … tot nu exista nimic oricum, nu-i asa? Ati inventat toate astea. Si asta e bine. Pentru ca am vrut sa aflam lucrurile pe care le-ati invatat.

Suzanne: Este experienta de a avea …

Creatorul: Este. Si pentru ca le-ati invatat, altii nu vor trebui sa aiba aceste experiente. Creatorul are o aversiune extrema la unele dintre povestile care v-au fost predate.

Suzanne: Povestiri din Biblie?

Creatorul: Cum poate sa foloseasca cuiva tortura si moartea ?

Suzanne: Corect.

Creatorul: Ei bine … nu. Face bine doar daca vrei sa intimidezi oamenii. Daca vrei sa te consideri ca pe cineva care trebuie sa i se vorbeasca in loc de a vorbi cu mine. Va foloseste foarte bine. Mie nu imi foloseste. El vorbea despre dragoste. El vorbea despre libertate. El vorbea ca sunteti ca mine. Voi sunteti Eu! Nu foarte multi oameni au auzit asta.

Suzanne: Deci, in realitate, ce sa intamplat cu fiul tau, a murit pe cruce?

Creatorul: A fost pe ea. Si l-au dat jos. Si l-au pus in acel loc (mormantul). Si atunci el nu a mai fost acolo.

Suzanne: Unde a fost?

Creatorul: Tot restul a fost creat … toate lucrurile bune, toate lucrurile iubitoare, toate lucrurile intr-adevar frumoase au fost retrase. Sau sterse. Sau mintit despre ele. Da, s-au intors. Si da au rostogolit piatra aia. Si da a iesit. El nu se simtea foarte bine atunci.

Suzanne: A avut o zi grea, nu-i asa?

Creatorul: El a avut o zi grea!

Suzanne: Spune-ne despre Maria Magdalena.

Creatorul: A fost o regina.

Suzanne: Da.

Creatorul: A fost sotia lui.

Suzanne: Da.

Creatorul: Nu ai fi un rabin pentru acei oameni daca nu te-ai casatori. De ce ar asculta de tine? A fost o regina. Si ea a fost egala lui.

Suzanne: Da. Este o nebunie cum povestea a devenit atat de complicata si ciudata.

Creatorul: Ei bine, ei nu au putut lasa sa se afle asta.

Suzanne: Nu. Deci era adevarat ca au calatorit in Franta?

Creatorul: Ea a plecat. A fost o despartire foarte grea.

Suzanne: De ce s-au despartit?

Creatorul: Pentru a proteja copilul. El a fost vanat si vanat si vanat. A fost necesar sa indeparteze vanatorii de pe urma copilului.

Suzanne: OK. Asadar s-au separat ca sa o salveze pe ea si copilul?

Creatorul: Da.

Suzanne: OK. Unde s-a dus el?

Creatorul: Înapoi in est. Înapoi unde lucrurile pe care el le-a invatat nu au fost atat de ciudate, in final.

Suzanne: OK. Deci, in tinutul pe care l-am putea numi India?

Creatorul: A fost acela. Si mai departe. A fost un loc numit de voi China. El era deja batran atunci. Ei bine, in acele zile, batran era la patruzeci de ani.

Suzanne: A Ron, ca si prieten al sau de atunci … a fost cu el?

Creatorul: La fiecare pas.

Suzanne: La fiecare pas. Deci, Ron (in acea viata) a fost prieten cu Mary?

Creatorul: A fost o regina.

Suzanne: Si Ron (in acea viata) a calatorit cu fiul tau oriunde mergea.

Creatorul: La fiecare pas!

Suzanne: La fiecare pas.

Creatorul: “Nu treci de mine!” El nu i-ar lasa sa se apropie. “Cine esti tu? De ce vrei sa vorbesti cu el?”, “E in regula. Nu iti face atat de multe griji.” Întotdeauna se certau.

Suzanne: Da. Se pare ca era protectorul fiului tau.

Creatorul: El a crezut asa.

Suzanne: Da.

Creatorul: Fiul meu a crezut asa.

Suzanne: Si-a luat aceasta responsabilitate nu-i asa?

Creatorul: Asa-i, nu-i asa?

Suzanne: Da. Vorbesc despre responsabilitate.

Creatorul: Este amuzant? Chiar si eu ma emotionez despre asta.

Suzanne: Ei bine, este o astfel de experienta in jurul careia inimile noastre vibreaza, aceasta experienta umana si experienta totala.

Creatorul: Nu ai nici o idee despre ce magnifici, ce oamenii magnifici sunteti voi toti.

Suzanne: Suntem tu!

Creatorul: Sunteti! Sunteti.

Suzanne: Si acesta, acest Ron, el pare sa fie pe drumul cel bun. Ai spune ca e asa? Cu scopul lui?

Creatorul: El continua sa caute. El continua cautarea si totusi atunci cand alte persoane il intreaba, el le spune, “Tu esti unde trebuie sa fii. Tu faci ceea ce trebuie sa faci. Altfel nu ai fi aici. ”

Suzanne: Isi ia in considerare propriul sfat?

Creatorul: El nu! (Rasete)

Suzanne: Stii, asta este o trasatura umana. Care ai spune ca e scopul lui in aceasta viata?

Creatorul: Oh, el este dincolo despre ceea ce a fost vorba initial.

Suzanne: Serios?

Creatorul: Da. El nu si-ar lua responsabilitati. El nu ar fi … ei bine, in toata corectitudinea, el a privit moartea a zeci, de sute, de mii … toti aflati in grija sa. Si … i-a luat un timp lung, lung pentru el sa invete ca toate aceste evenimente au fost doar evenimente. Nu au fost cauzate de el. El nu a fost responsabil pentru ele. El a facut ce se putea mai bine din ceea ce putea cu ceea ce stia la momentul respectiv. Punctul de cotitura a fost cand a cazut in genunchi si s-a rasvratit dand vina pe mine.

Suzanne: În viata actuala?

Creatorul: Nuuu … El a fost intotdeauna un fel de vindecator. El a fost intotdeauna ceea ce ai numi un calugar. Si a fost cindva o ciuma. Si cuvintele sale au fost, “Sunt toti morti. Sunt toti morti. Am facut tot ce am stiut. Am aplicat toata medicatia stiuta. M-am rugat in fiecare moment. Si toti sunt morti. “Ei bine … da, ei erau morti. Si nu erau. Din cauza convingerile sale pe care le avea la acel moment, el nu stia asta. In felul in care voi credeti in timp, au existat mai multe vieti intre aceea si asta.

Suzanne: Corect.

Creatorul: Peste tot in lume. Multi calugari!

Suzanne: Ron a calatorit mult, nu-i asa?

Creatorul: Oh, un calugar calatorit prin multe locuri, vorbind mai multe limbi, uneori cu oamenii, uneori destul de singur, mergand, mergand, mergand, mergand pe jos mereu. Si … in cele din urma ajunge la realizarea ca teama de a simti esecul este cauzata doar de asumarea unor responsabilitati care nu sunt ale lui.

Suzanne: Vrei sa spui ca asta este o afirmatie pe care orice om ar putea sa o ia in considerare?

Creatorul: Da, este.

Suzanne: OK. Asta este cu adevarat un mesaj pentru omenire.

Creatorul: Este.

Suzanne: Multumesc. Ei bine, eu sunt un pic nedumerita acum despre ce sa fac in continuare. Nu ma asteptam sa vii prin intermediul lui Ron. Sunt atat de onorata si atat de entuziasmata. Ron are o lista de intrebari la care ar dori raspuns, dar simt ca vrei sa spui mult mai multe, la adresa omenirii. Cum doresti sa continui? Cum este cel mai bine?

Creatorul: Pentru el … pune intrebarile lui.

Suzanne: Bine. Am de gand sa continui cu asta si sper ca vom avea destul timp incat sa putem continua discutia mai departe. E bine asa?

Creatorul: Da.

Suzanne: OK, multumesc.

___________________ SECTIUNEA PERSONALA ________________________

Suzanne: El ar dori sa afle, cine era fiinta in alb, la picioarele patului, cand a …

Creatorul: Fiul meu! El stie asta deja.

Suzanne: Stiu ca stie, dar este foarte important ca el sa auda ceea ce spune prin aceasta inregistrare, deoarece el va asculta aceasta inregistrare ulterior.

Creatorul: OK.

Suzanne: OK. Orice altceva despre care are nevoie sa afle?

Creatorul: Ei bine, daca el se gandeste in urma, isi va aminti ca a petrecut ceva timp incercand sa iasa din corp in timp ce adormea dupamiezile. Si a facut de fapt acest lucru. El nu-si aminteste. Dar pentru un moment, pentru acel moment, el a fost la acel nivel si l-a vazut pe fiul meu in picioare acolo.

Suzanne: OK. Asta ma conduce la o intrebare. Perceptia mea este ca toate acestea (acest nivel mai ridicat), este in jurul nostru tot timpul. Dar noi nu suntem aliniati cu el. Este asta … este corect, intr-un fel ?

Creatorul: Este.

Suzanne: OK, deci atunci cand spune, “Precum deasupra, asa si dedesupt”, intr-adevar este la fel. Doar nu suntem …. “Antenele” noastre nu sunt reglate corect pe “postul de radio” care trebuie, nu?

Creatorul: Foarte bine. Vorbim aici despre energie. Si energia este peste tot, intotdeauna. Deci, fiul meu este in picioare, intr-un fel de a spune, pe langa tine chiar acum. Asa si Eu. Cu toate acestea nu stau nicaieri … pentru ca Eu sunt peste tot.

Suzanne: Acesta este lucrul care ne bulverseaza pe noi, oamenii.

Creatorul: Asa este. Sunteti limitati prin conceptie in privinta a ceea ce sunteti. Si percepeti un procent mic, mic, mic din ceea ce este in jurul vostru, chiar si despre ceea ce sunteti. Pentru ca mecanismul de procesare, pe care voi il numiti minte, nici nu ar putea incepe sa priceapa cantitatea de informatii despre unde va aflati acum.

Suzanne: OK.

Creatorul: Deci, trebuie sa selectati si sa alegeti.

Suzanne: Ahh! Deci, este mecanismul pe care il avem … ca atunci cand ni se pare corect sa alegem asta pentru ca selectam …

Creatorul: Exista in tine o bucata din mine care stie adevarul. Si, cand o auzi, atunci cand o vezi, bucata aceea mica va … mmmm … fiecare dintre voi percepe asta un pic diferit. Uneori simti asta… ca un fler.

Suzanne: Corect.

Creatorul: Ei bine, acolo-i unde locuiesc eu. Uneori simti o tresaltare in inima. Uneori simti ..

Suzanne: Frisoane?

Creatorul: Frisoane, o schimbare … mai degraba, as spune ca doar stii. Dar … atat de multe ori doar stii, dar .. nu .. asculti. Stii ca asa e, atat de mult incat iti permiti se te gandeasti la asta pentru ca daca ar fi adevarat, ti-ar zdruncina lumea in care traiesti. Si asta e bine.

Suzanne: Te superi daca am inchide geamurile repede? (fosnet de frunze din afara)

Partea a doua va fi gata in curand.

Copyright © Ronald Head si Suzanne Spooner. Toate drepturile rezervate. Puteti copia si redistribui acest material atat timp cat nu se modifica in nici un fel, continutul ramane complet, si sa includa aceste link-uri de Copyright: http://oraclesandhealers.wordpress.com / www.infinityhealers.com

Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *