QHHT deschide portaluri

QHHT deschide portaluri

     In propria mea sesiune pe care am avut-o recent, am primit o informatie noua despre ceva ce mi s-a intamplat in urma cu patru ani legat de doua portaluri pe care le-am vazut(cu ochii fizici.) Lucrul acesta m-a preocupat continuu de atunci de cand mi s-a intamplat si chiar m-a frustrat, intr-un fel, pentru ca nu i-am gasit o explicatie care sa sune a adevar pentru mine.

     Pentru ca nu am gasit pe net o imagine care sa reproduca cu acuratete ceea ce am vazut, le-am desenat eu.

     Iata cum s-a intamplat totul:

     In 2013 eram inca in Braila, in frumosul meu oras natal de la Dunare cand am facilitat doua sesiuni QHHT la distanta de doua saptamani intre ele si in timpul carora am vazut doua portaluri diferite.

    Unul era colorat si se rotea incetisor in sensul invers acelor de ceasornic. Era format ca din trasaturi de penel de toate culorile. Avea diametrul interior cam de un metru si jumatate, cu aproximatie. Era o imagine frumoasa!

   Cel din a doua sesiune era de aceeasi marime, format tot din trasaturi de penel, doar ca nu mai erau colorate, ci doar nuante variate de gri, si nu se mai rotea.

   Amandoua portalurile s-au deschis in acelasi loc, pe peretele camerei, la capul persoanelor cu care lucram in cele doua sesiuni distincte. Amandoua au ramas pe perete timp de aproximativ jumatate de ora. Le-am observat doar. Nu am intrebat nimic despre ele pe cei cu care lucram in acele momente, doar am continuat sa le privesc. Am fost eu insami foarte surprinsa de aceasta aparitie.  Prima oara am crezut ca mi se pare, dar, dupa ce am schimbat privirea dispre portal catre patul unde era intinsa persoana si inapoi, de mai  multe ori, si am vazut ca portalul nu dispare, ba dimpotriva, continua a se roteasca, a trebuit sa admit ca e real. La aparitia celui gri nu m-am mai mirat. Devenise firesc. 🙂

   Dupa cum am mai spus, de patru ani incercam sa ii dau un sens acestei intamplari, sa inteleg de ce le-am vazut, ce sunt portalurile si care este menirea lor.

    Pe masura ce timpul a trecut, prima incercare de a afla exact ce s-a intamplat atunci, a trebuit sa astepte doi ani pana cand Adriana Neagu, in urma cu aproape doi ani, m-a hipnotizat in prima mea sesiune QHHT. A trebuit sa fie o sesiune de a mea deoarece am vrut sa fiu sigura ca ceea ce am vazut eu e ceva inofensiv.

    Singura informatie pe care am primit-o de la Eul meu Superior  in sesiunea cu Adriana a fost ca pe acolo vin energii, informatii si fiinte si mi-au fost aratate ca sa stiu ca portalurile exista. Mi-a mai fost aratat si un tunel care s-a deschis exact deasupra mea prin care au inceput sa coboare imagini care nu aveau legatura intre ele si care, pe moment, nu insemnau nimic, dar care au inceput sa capete sens abia cand am ajuns in viata trecuta. Erau ca piesele de puzzle care incepeau sa se aseze pentru a intregi imaginea. La acel moment nu mi-am dat seama ca acela era chiar portalul meu care era deschis pentru mine si care imi aducea energii si imagini.

     Acum, intr-o alta sesiune personala, in urma cu doua luni, am primit explicatia pe care o asteptam de atata timp si pe care am inteles-o. Mai jos este transcrierea exacta a ceea ce mi s-a spus.

 

     “Este o calatorie individuala, pe care fiecare persoana o face. Depinde de ce alege fiecare. Portalul SE DESCHIDE in sesiunea QHHT. Portalul ESTE acolo. Persoana nu il vede. Depinde doar de fiecare client. Metoda de hipnoza regresiva QHHT are propriul portal. Portalul care era colorat si se rotea era pentru cineva care era deschis mai mult decat celalta persoana cu portalul gri si nemiscat. E alegerea fiecaruia.

     Acesta e un mod de a cerceta. Ar putea fi si alte metode. QHHT deschide un portal.

     Oamenii care vin pentru hipnoza nu trec intotdeauna prin aceste portaluri. Prin portal vin lucruri sau idei. E necesar ca ei sa fie receptivi. Cu cat se deschid mai mult, cu atat e mai mare portalul. Nu depinde de noi, cei care facilitam sesiunea, ci de fiecare client.”

 

     In concluzie, metoda de hipnoza Quantum Healing Hypnosis Technique dezvoltata de Dolores Cannon deschide un portal pentru fiecare client. Depinde de fiecare client daca vrea sa se conecteze cu acesta sau nu, ceea ce insemana ca portalul colorat, care se rotea a fost pentru cineva care era deschis pentru a primi informatii, iar cel gri, nemiscat, era prezent acolo pentru acea persoana, doar ca ea ori nu era deschisa, ori nu era gata, in acel moment, sa afle ce ar fi putut sa afle in sesiune.

   Oamenii care vin pentru sesiunile QHHT nu vor fi preveniti in mod special de existenta portalului daca nu sunt pregatiti sa afle acest lucru.

    Am facilitat sesiuni fascinante in care oamenii au intrat, mental, prin gauri negre si au ajuns in alte dimensiuni si au avut experiente minunate. Totul depinde de alegerile individuale, de intentie si de incredere, de deschidere.       

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *