Sursa

Sursa

A. Vad o mare de fiinte…ma arunca pe sus, ma bucur, e o senzatie de bine, de plin, de tot, de iubire, de bucurie, este ceva normal.

V. Iti par familiari?

A. Da, sunt familiari…imi spun: “Cu iubire se traieste viata, cu iubire se intelege viata”

V. Simti iubirea lor?

A. Da, si eu le transmit iubire inapoi. Iubirea lor vine catre mine ca un vortex placut….e roz, albastru, auriu.

V. Intreaba-le ce este acest loc unde esti acum, cu ele.

A. “Acasa”.

V. Cum arata aceste fiinte? Alege una si descrie-o.

A. E ca un glob transparent si cristalin, ca o sticla gelatinoasa, as putea sa il iau in mana. Ei se pot transforma in orice dporesc, dar cel mai convenabil este sub forma de sfera…si isi pot schimba si culoarea, in toate culorile…au facut un curcubeu…fiecare s-a asezat de o alta culoare.

V. Cum arata locul in care esti?

A. Daca privesc de sus, se vede ca si cum ar fi miscare intr-un spatiu…stii cum faci un vartej intr-un pahar?…cam asa pare… un fel de spirala. In interior este putin diferit, ca nu percepi miscarea din afara, desi te misti o data cu intregul vartej…afara insemnand foarte, foarte departe ca sa poti sa vezi.

V. Cum se simte cand esti in el?

A. Nu ai senzatia de spatiu sau de dimensiune, e cat ai nevoie.

V. Ai vrea sa il exploram?

A. Da. Mergem inspre stanga. Sunt singura, dar ma strecor printre ei.

V. Ce fac ei in spatiul acela?

A. Stau, cugeta, comunica intre ei…e o comunicare automata…nu stiu cum….comunica despre ce au mai aflat…ca si cum unul experimenteaza ceva, dar toti ceilalti aud, simt, inteleg experienta. E ca si cum iti bagi degetul in apa de mare…aici se traduce prin senzatie…ceilalti simt ce simte acela. Fiecare a venit cu experienta lui si acum e ca si cum fiecare ar povesti din experienta lui. Ne-am adunat sa ne impartasim. Sunt si unii care doar stau si simt si se bucura de experinetele celorlalti.

V. Nu le au pe ale lor, proprii?

A. Nu de acum. Le au pe cele pe care le-au impartasit deja.

V. Tu poti sa simti experientele lor?

A. Da, dar nu ma intereseaza acum.. Voiam sa vad cat e spatiul de mare. As putea spune ca e infinit din acest unghi…dar, pe de alta parte, pentru ca l-am vazut si de sus, este finit, are o margine si as vrea sa ajung la margine, sa vad cum este. Daca pui mana, se simte ca si cum ar fi un …intensitatea se schimba, e mai consistenta si se aud niste frecvente, niste sunete…dar poti sa depasesti acea margine, poti sa iesi din ea. E doar aparent delimitata. E ca si cum am trecut printr-un gel care e marginea.

V. Cum se simte din afara? Cum e acesta afara?

A. Nu pare sa fie diferenta fata de cum era in interior…doar ca pare asa, mai aerisit. Pot sa si intru inapoi. Ei sunt foarte prinsi acolo, par foarte preocupati si simpatici. Sunt mai multe astfel de spirale. Au intensitati de luminozitate diferite, culori diferite…ca si cum ar fi mai multe vartejuri, fiecare cu legea lui si exita unul mai mare, mare, mare, care le cuprinde pe toate.

V. Spatiul in care tu te afli acum in afara vartejului din care ai venit, e cuprins in vartejul cel mare?

A. Da.

V., Asta explica de ce nu e diferenta intre interior si exterior.

A. Acum sunt in cel mare si merg inspre capul lui de jos….stii cum e vartejul, sus e larg, ca o palnie

V. Cum te deplasezi?

A. Prin rasucire, alunecand. La capul lui de jos e ceva luminos…wow!!!…am senzatia ca imi bate inima, dar nu e o bataie de inima, e o pulsatie care sa intinde peste tot si care are legatura cu aceasta rotatie.

V. De unde vine pulsatia?

A. E ca si cum cineva sufla intr-o palnie si formaza acest vartej.

V. Cu ai descrie pulsatia? Ce frecventa are?

A. E ca o respiratie calma si imi este foarte cunoscuta zona.

V. Ai mai fost aici?

A. Da, am mai fost. De aici am pornit.

V. Iti amintesti?

A. Vag…imi amintesc ca atunci cand sufla in palnie, mii de stelute pleaca, fiecare catre un vartej…si cand trage aerul inapoi, alte mii de stelute se intorc.

V. Deci mistcarea are doua sensuri, si de dus, si de intors.

A. Da, dar zona asta e diferita…sunt in SURSA???( cu mirare)…………imi vine sa spun ca testez…ca si cum am luat ceva din mine si am aruncat…si e atata bucurie!!! si atata bucurie si cand acel ceva se intoarce! Parca e mai multa bucurie cand se intoarce!

V. Ce anume face sa fie mai multa bucurie la intoarcere?

A. Calatoria, experienta, pentru ca nu te intorci imediat, as putea spune ca dureaza un timp, dar nu as putea sa iti definesc timpul pentru fiecare pentru ca e diferit. Astia au asa un entuziasm ca se pleaca si asa o bucurie cand se intorc!!!

V. Sunt sentimente diferite?

A. Intr-un fel. Stii cum e cand pleci undeva cu bucurie mare, mare, mare si cu entuziasm si pornesti ceva, sa darami muntii si te intorci cu bucuria aceea si cu senzatia aceea de dor? Cred ca aici ar fi putin diferita: pleci cu entuziasmul si te intorci cu dorul.

V. Cum e cand ajungi inapoi? Ce se intampla cu dorul ala?

A. Hmmm…se topeste! Ramane doar “A FI”.

V. Daca ar fi sa te intreb, perceptia este: cu aceasta respiratie te-ai dus si te-ai intors de multe ori sau de putine ori?

A. De cate ori m-am plimbat? O data, dar am facut mai multe vizite. Poti, cand pleci in aceasta calatorie, te poti intoarce pentru un timp, dar nu te intorci definitv decat dupa ce ai indeplinit calatoria.

V. Cum stii ca ai indeplinit-o?

A. O simti. Etse ceva in interior care iti spune: “OK, esti pregatit sa te intorci.”

V. Cum a fost calatoria ta?

A. Foarte lunga, intensa, dar placuta. Acum m-am intors doar putin…mai dureaza o vreme pana sa ma intorc definitv.

V. Te simti mai legat de un vartej anume? Vreau sa inteleg cum e organizat.

A, Da, fac parte cumva dintr-un anumit vartej, din cel prin care am trecut. Dar aici, in zona aceasta, nu e nici o diferenta, adica toate aceste vartejuri, tot ce se afla in interiorul fiecurui vartej in parte, se regaseste aici, in capatul celui mare, acolo, jos, la baza palniei. Ce e mai departe de Sursa? Trebuie sa mai astept ca sa vad asta.

V. Ce vrei sa exploram aici, unde sunt infinite posibilitati?

A. Aici in Sursa, pentru ca nu am mai fost de ceva vreme. Dar stii, vrei sa ajungi undeva si, cand ai ajuns, parca vrei altceva si altceva desi este perfect aici, e absolut perfect!

V. Descrie-mi perfectiunea asta! Cum o percepi?

A. Starea de A FI. Nu e si ca si cum ai sta fara nici o treaba, nici macar nu exista treaba, e…intr-un fel e plictisitor.

V. Ca perceptie, tu esti acum in afara Sursei, e delimitata, sau esti in ea?

A. Am perceput din exterior…cumva din palnie am perceput intr-o prima faza, iar acum sunt in interior.

V. E vreo diferenta?

A. Da, ca si vibratie, a ceea ce simti si tonalitate de culoare: aici e un alb stralucitor. In vartejul mare culoarea incepea sa se diminueea inspre marginea mare a vartejului si fiecare vartej mai mic, depinde de unde se afla, avea o alta nuanta si o alta intensitate, care urma, totusi, regulile vartejului acesta mare.

V. Vartejurile sunt egale intre ele sau difera ca si marime?

A. Da, difera ca marime. Ma intrebam daca vartejurile mici au o Sursa? Daca ar urma principul vartejului mare, ar trebui sa aiba si ele o Sursa. Hai sa vedem! Dar, mai intai, mai stau putin aici, ca e bine!!! Care e diferenta dintre Sinele Total si Sursa? Aceasta calatorie. Sinele Total este unul dintre vartejuri. Sursa este creatorul a tot. Este o diferenta atunci cand se pleaca si cand se revine in Sursa. Cand te intorci, esti o familie mare, un Sine Total. Cand pleci esti mai micur. De fapt, e impropriu spus mare si mic. De fapt esti mai compact, mai adunat. Cumva pleci intr-un fel mai individual dar te intorci ca o familie.

4 Comments on “Sursa

  1. Minunat!! Am simtit linistea si pacea (chiar daca numai partial) traita si de multe ori imi poposeste in minte dorul de Acasa= liniste si pace!
    Multumesc. Te imbratisez cu drag, mi-e dor de tine. Simt ca am nevoie de tine.

    • Energia cuvintelor cu care oamenii descriu experientele lor sunt simtite de cei care rezoneaza cu ele, care isi “amintesc” cum e acea experienta pentru ca au trait-o si ei candva.
      Cu drag! <3 Si eu te imbratisez XOXO 🙂

    • Intr-adevar, o experienta superba!<3
      Multi dintre cei care au o sesiune de hipnoza regresiva ajung la Sursa, doar ca metafora fiecaruia este diferita deoarece Eul Superior o "prelucreaza" pentru fiecare om pentru a o face mai usor de inteles si de integrat.
      Aceasta sesiune deschide o mini-serie de experinente intre vieti, acolo unde sufletele merg intre reincarnari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *