VINDECAREA DIVINULUI FEMININ

VINDECAREA DIVINULUI FEMININ

Femeile noi, femeile zilelor noastre sunt intr-o continua transformare. Modelul si rolul feminin se schimba cu rapiditate. Nu e nici rau nici bine, doar se intampla. Femeile au inceput sa aiba profesii care odata apartineau doar barbatilor. Barbatii intra in domenii care odata apartineau doar femeilor. Se sparg stereotipurile. Viarta curge, nu se opreste pentru nimeni. Ca sa facem fata ne adaptam si continuam sa curgem odata cu viata.
Pentru a putea evolua in toata aceasta continua miscare a vietii, e necesar sa constientizam si sa onoram toate aspectele Energiei Feminine. Le iubim si le integram pentru a fi in posesia tuturor acestor aspecte deoarece ele reprezinta energia noastra. Pe masura ce le integram, vom avea din ce in ce mai multa energie feminina pe care o putem folosi pentru ca viata noastra sa devina mai frumoasa, mai USOARA si cu mai mult sens. Cu cat mai multa energie feminina, cu atat ne apropiem mai mult de Divinul Feminin.
De-a lungul istoriei femeile au ocupat cel mai adesea locul 2, dupa barbat. Desi importanta lor e la fel de mare ca si cea a barbatului, ele au fost tinute mai in spate deoarece mai marii vremurilor, barbati care au stiut ce puteri si intelepciune poseda femeile, s-au temut de ele, si le-au marginalizat.
Anumiti astrologi considera ca elipsa totala de Soare din august 1999 a avut un rol decisiv in trezirea Energiei Feminine si reintoarcerea ei in drepturi depline, impreuna cu un alt eveniment astrologic mai vechi care a declansat intreg procesul. Sferele ceresti sunt in favoarea recastigarii drepturilor si manifestarii Energiei Feminine pentru a-si aduce contributia in lume. E timpul, doamnelor! Suntem pe val pentru ca Universul e de partea noastra!

Cursul e format din 4 module a cate 2 ore fiecare, cate un modul pe saptamana. Ele se vor desfasura in aceeasi zi a saptamanii, la aceeasi ora.

10 Comments on “VINDECAREA DIVINULUI FEMININ

  1. Mulțumesc pentru această experiență! Atat de mult am ajuns sa muncim, sa avem grija de tot și de toată lumea, încât am uitat de noi, de noi ca femei, de noi ca oameni. Acest curs, pentru mine, a fost o reamintire a lui EU, o trezire la realitate. Această transformare a lui EU a fost sesizată și de cei din jur. Feed-back-ul a fost extraordinar. Bucuria, fericirea și tot ce e frumos într-o femeie se propagă și celor din jur. Asa ca acest curs nu este doar pentru femei, este pentru relații împlinite, copii mulțumiți, cămine fericite. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

    • Buna Teodora,
      Multumesc pentru interes!
      Sa fii atenta la inbox in cursul acestui weekend voi trimite emailul cu detaliile.

      Lumina si Iubire

    • Buna Oana, Iti multumesc pentru mesaj si pentru incredere!
      In zilele urmatoare voi trimite emailul cu detaliile catre toate participantele, ca sa nu trimit individual.
      Te tin la curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *