Cele 20 de Legi Universale

Cele 20 de Legi Universale

Exista multe legi universale iar unii pretind ca exista 20 de astfel legi.

Cele 20 legi universale acopera Karma, reincarnarea, vibratiile, atractia, evolutia sufletului si multe altele. Toate aceste legi sunt descrise de Dick Sutphen in cartea lui “Aprinderea luminii interioare” care a fost publicata in 1987.

Aceste randuri sunt extrase din acea carte.

1. Legea Universala a Armoniei

Aceasta lege inlocuieste chiar legea fundamentala a Karmei, pentru ca armonia este potentialul suprem pentru echilibru. Scopul Karmei este de a atinge armonia. Daca arunci o piatra intr-un iaz atunci deranjezi armonia iazului, tu esti cauza, efectul este impactul ce stropeste si valurile care se propaga inainte si inapoi pana ce armonia este restabilita. In mod similar, actiunile tale fara armonie se revarsa in Univers si inapoi la tine, viata dupa viata, pana in cele din urma propria-ti armonie este restabilita.

2. Legea Reincarnarii si Karma

Pana cand nu ti-ai rezolvat Karma si nu ti-ai implinit Dharma, care sunt indatoririle tale , vei continua sa te reincarnezi in vieti secventiale pe pamant. Nici Creatorul, nici Lorzii Karmei nu iti dau suferinta pe timpul acestor vieti, tu si numai tu decizi ceea ce ai mai mare nevoie de a invata si in calatoriile tale pamantesti, si pentru fiecare experienta de viata cauti alte suflete, de multe ori cu istorie comuna si intotdeauna cu configuratii karmice potrivite nevoilor tale. Ori de cate ori actionezi cu intentie, creezi Karma. Actiuni sunt considerate a fi gandurile, emotiile, cuvintele si faptele, si motivul, dorinta si intentia din spatele fiecareia. Actele nearmonioase trebuie sa fie echilibrate in viitor, in aceasta viata sau intr-o viata viitoare, pentru a avea o crestere a sufletului.

3. Legea Universala a Intelepciunii, intelepciunea sterge Karma

Daca ai intelepciunea de a-ti invata lectiile prin iubire si intelepciune, iti poti atenua suferinta. Din pacate, se pare ca invatam cel mai rapid prin durere si suferinta, prin confruntarea directa a consecintelor actiunilor noastre. Ca de exemplu, sa iei cu lacomie de la altii si in loc de a invata prin intelepciune si iubire ca acest lucru este gresit, trebuie sa experimentezi de la altcineva care ia cu lacomie de la tine, fie mai tarziu in aceasta viata sau intr-o viata viitoare.
Exemplu: In ultima ta viata ai fost casatorit cu un suflet care este partenerul tau de astazi, pe care l-ai parasit cu cruzime pentru altul in acea viata anterioara. Inainte de a te fi nascut in viata actuala, ai fost de acord sa fii parasit de partenerul tau, in circumstante similare ce iti va permite sa echilibrezi Karma experimentand direct durerea abandonului. Daca prin intelepciunea de Intelegere Constienta a Vietii este mai usor de a te detasa constient de relatie cu dragoste, vei alina durerea despartirii, in timp ce deasemeni treci testul, scapand astfel de Karma si evoluand din interior .

4. Legea Universala a Gratiei

Karma poate fi experimentat la litera legii sau in mila si gratie. Cu alte cuvinte, daca dai iubire, mila si gratie altora, vei primi la fel in schimb .

5. Legea Universala a Evolutiei Sufletului

Toata lumea de pe Pamant impartaseste ca obiectiv evolutia sufletului fie daca isi dau seama sau nu. Ne-am reincarnat pentru ca dorim sa evoluam spiritual. Prin ridicarea deasupra emotiilor noastre bazate pe frica si facand astfel invatam cum sa exprimam dragostea neconditionata ne ridicam vibratia si ne apropiem de starea de armonie. Chiar si in cazul in care se pare ca nu evoluam, in realitate progresam. Invatam prin suferinta actelor noastre fara armonie, care pot fi vazute ca greseli sau esecuri ale noastre. Aceasta este legea de evolutie a sufletului.

6. Legea Universala a Bodhisattva

Bodhisattva este un termen sanscrit acceptat de comun acord de catre cei mai multi adepti ai metafizicii. Aceasta inseamna ca un suflet a depasit nevoia incarnarilor pamantesti, dar care a ales sa se intoarca pe pamant pentru a sprijini pe altii in realizarea iluminarii. Un Bodhisattva stie ca nu va fi niciodata cu adevarat liber pana cand toate sufletele nu vor fi eliberate. Cei mai multi seriosi studenti ai metafizicii au intrat in stadiul de dezvoltare Bodhisattva al evolutiei lor.

7. Legea Universala a Atingerii Vibrationale

Intregul Univers functioneaza pe acelasi principiu de energie vibrationala. Cand Einstein a descoperit ca “materia este energie”, el a deschis usa la fuzionarea stiintei cu metafizica. Oamenii de stiinta au demonstrat ca energia nu poate sa dispara, se poate transforma numai (reincarna), si prin insasi natura sa, energia trebuie sa mearga inainte sau inapoi, ea nu poate stationa in continuare, pentru ca a face acest lucru inseamna stagnare, din care rezulta transformare. Esti energie. Pielea ta, care apare solida, este, de fapt formata din mii de miliarde de molecule ce se deplaseaza rapid si se orbiteaza reciproc la o rata de vibratie specifica; o rata de viata fizica pe care ai castigat-o in trecut, ca urmare a modului in care, armonios sau dizharmonios ai trait in vietile tale trecute si viata ta actuala pana in acest moment in timp. Atunci cand esti armonios pe durata unei viati, vei fi atins cel mai inalt nivel vibrational rate, nivelul Creatorului.

8. Legea Universala a Liberului Arbitru

Legea liberului arbitru functioneaza in trei moduri:
1.Desi multe dintre evenimentele majore din viata ta sunt predestinate Astrologic, vei avea intotdeauna liberul arbitru pentru a atenua impactul evenimentului, sau sa-l transcenzi cu totul. Aceasta va rezulta din modul in care iti traiesti viata pana la situatia pe care ti-ai destinat-o sa o experimentezi. Daca ai gratie si mila pentru ceilalti, esti pozitiv, iubitor, plin de compasiune si demonstrezi prin actiuni ca ti-ai invatat lectiile din trecut, poti minimiza experientele lipsite de armonie!

2.Dupa cum obtii intelegerea constienta a vietii si dezvolti detasarea constienta, vei fi mult mai putin afectat de evenimentele lumesti decat in ​​trecut. Un maestru al vietii se bucura de toata caldura si bucuria pe care viata le are de oferit, dar se desprinde din negativitate, permitandu-i sa curga prin el fara sa-l afecteze.

3.Ai intotdeauna liberul arbitru in modul in care raspunzi la orice situatie. Daca ai raspuns cu emotii pozitive, compasiune si integritate, atunci probabil ti-ai invatat lectiile karmice si nu vei avea de experimentat o situatie similara in viitor .

9. Legea Unitatii

Fiecare suflet , in viata sau neincarnat, este conectat la nivelul supraconstientului colectiv, adanc in Sinele Superior. Suntem cu totii parte dintr-un ocean gigant de energie mare numit Creator, si pentru ca noi suntem parte din Creator, noi suntem Creatori. Acesta este obiectivul formei de energie, de a muta energia mai departe, creand mai multa energie . Deci, in traind armonios, fiecare dintre noi isi creste rata de vibratie si intensifica vibratia intregului ocean de energie. Cand suntem in discordanta, reducem vibratia intregii energii, pentru ca suntem unul, tot ceea ce gandesti, spui si faci, afecteaza fiecare alt suflet .

10. Legea Universala a Manifestarii

Tot ce se manifesta incepe cu un gand, o idee. Ideile si experientele creaza credinte care, la randul lor, creaza realitatea noastra. Daca nu esti multumit cu realitatea curenta, trebuie sa iti schimbi convingerile si comportamentul. Convingerile pot fi schimbate, atunci cand le recunosti pe cele care nu functioneaza pentru tine si incepi sa programezi ceea ce va crea succes si armonie in viata ta. Puterea creatoare nelimitata a mintii tale, prin daruire, constientizare si antrenament, poate fi intelepciunea care sa te ridice mai presus de Karma ta. In cadrul legilor fizice si spirituale, poti manifesta orice realitate doresti sa experimentezi. In ceea ce priveste schimbarea comportamentului tau, trebuie sa decizi ce comportament nearmonios doresti sa elimini. Apoi, sa fii constient de faptul ca nu trebuie sa schimbi modul in care simti despre ceva ca sa-l afectezi, daca esti dispus sa schimbi ceea ce faci .

11. Legea Universala a Detasarii Constiente

Invataturile pamantesti ale lui Buddha sunt cel mai bine rezumate print-una din declaratiile sale, “Este rezistenta la ceea ce este ceea ce provoaca suferinta ta.” si prin suferinta, a vrut sa spuna tot ce nu functioneaza in viata ta; probleme de relatie, pierderea celor dragi, singuratate, boala, accidente, vinovatie, greutati financiare, dorinte neimplinite si asa mai departe. Cand accepti ceea ce este, accepti realitatile inalterabile in viata ta fara a te opune lor. Unele lucruri sunt fapte . Ele exista, si nu conteaza cat de mult le rezisti, nu este nimic in masura sa faci despre ele. Schimba ceea ce se poate schimba, dar ai intelepciunea de a accepta situatiile inalterabile asa cum sunt, fara a pierde energie fizica sau mentala in incercarea de a schimba ceea ce nu se poate schimba. Din acceptare vine implicarea in detasare. Capacitatea de a te bucura de toate aspectele pozitive ale vietii, dar pentru a permite negativului sa curga prin tine fara rezistenta si fara sa te afecteze.

12. Legea Universala a Recunostintei

Din perspectiva Karmei si a Legii Unitatii, cu cat mai mult vei da, cu atat mai mult vei primi. Cele mai mult ajuti pe altii, cu atat mai mult te ajuti pe tine. Puterea acestei legi functioneaza, de asemenea, in viata ta de zi cu zi .

13. Legea Universala a Fratiei

Atunci cand doua sau mai multe persoane de vibratie similara sunt adunate pentru un scop comun, energia lor combinata indreptata spre atingerea acelui scop este dublata, triplata, de patru ori sau mai mult. Aceasta constientizare ezoterica a fost folosit in adunari, religii ezoterice, grupuri de vindecare, si recent in meditatii la nivel mondial pentru pacea lumii.

14. Legea Universala a Rezistentei

Ceea ce rezisti vei atrage la tine si ii vei perpetua influenta asupra vietii tale. Rezistenta este frica, deci este ceva ce trebuie rezolvat karmic. Legea rezistentei se asigura ca ai sa te eliberezi de teama prin a o intalni, pana cand esti obligat sa te ocupi de ea prin invatare detasarii constiente .

15. Legea Atractiei

“Unde iti este atentia acolo iti curge energia.” Atragi ceea ce esti si ceea ce te concentrezi asupra. Daca esti negativ, voi atrage si experimenta negativitate. Daca esti iubitor, vei atrage si experimenta dragoste. Poti atrage la tine doar acele calitati pe care le poszi. Deci, daca vrei pace si armonie in viata ta, atunci tu trebuie sa devii pasnic si armonios.

16. Legea Universala a Reflectiei

Prezenta lege spune ca trasaturile la care raspunzi in altii, le recunosti in tine, atat pozitive, cat si negative. Ea are patru manifestari principale:

1.Ceea ce admiri in altii, recunosti ca existenta in tine;
2.Ceea ce rezisti si la care reactionezi puternic in altii este sigur ca gasesti in tine;
3.Ceea ce rezisti si la care reactionezi in altii este ceva care iti este teama ca exista in tine; si,
4.Ceea ce rezisti in tine, iti displace in altii.

Cu alte cuvinte, ati ales sa te incarnezi in planul manifestarii de a invata sa te ridici deasupra efectul fricii. Acesle temeri vor fi reflectate in reactiile tale fata de altii, astfel obiectivele tale sunt foarte evidente odata ce recunosti modul de a le percepe. Pe masura ce te vei elibera de frica, te vei deschide in mod automat pentru a exprima mai mult iubirea ta neconditionata.

17. Legea Universala a Iubirii Neconditionate

Expresia iubirii neconditionate va duce in cele din urma armonie. Iubirea neconditionata nu este iubire romantica. Este acceptarea celorlalti asa cum sunt, fara judecata sau asteptari. Este acceptarea totala a celorlalti, fara incercarea de a-i schimba, cu exceptia propriului nostru exemplu pozitiv. Legea iubirii neconditionata spune: “Daca iesi de pe calea ta de a-ii exprima iubirea neconditionata, te vei ridica in mod automat deasupra fricii, si in timp vei transcende temerile tale, te vei deschide automat la exprimarea iubirii neconditionate.

18. Legea Universala a Afinitatilor Magnetice

Prin alegerea Astrologica a datei si locului nasterii tale, vei determina natura sau efectele pe care le vei experimenta in viata ta. Pe de alta parte, inainte de a ne naste, am luat decizii cu privire la durata vietii in care vom intra. Ti-ai ales parintii, alte suflete pentru a interactiona cu tine, si configuratiile astrologice ale nasterii tale care determina caracterul, personalitatea, aptitudinile, restrictii, si calendarul pentru punctele forte si punctele slabe. Daca toate acestea ti se par prea complicat pentru a fi adevarate, fi constient de faptul ca folosesti doar intre cinci si zece la suta din capacitatea creierului tau. Si cercetatorii creierului-mintii spun despre creierul uman ca are de 200.000 de ori mai mare capacitate decat cel mai mare calculator construit vreodata. Astfel de calcule de care tocmai am descris n-ar fi nici o problema pentru un astfel de calculator.

19. Legea Universala a Abundentei

Ai in tine tot ce este necesar pentru a face incarnarea pamanteasca un paradis, daca alegi sa accepti ceea ce este dreptul tau divin prin nastere. Traim intr-un univers de abundenta, desi majoritatea celor care populeaza planeta noastre par sa-l vada mai mult ca un Univers al lipsurilor.

20. Legea Universala a Ordinii Divine

Daca esti in cautarea intelegerii Legii Ordinii Divine, studiaza echilibrului natural al naturii, pentru ca ea functioneaza foarte asemanator. Totul este asa cum ar trebui sa fie, cu toate ca omenirea (scanteierea de energie) este departe de a se confrunta cu potentialul sau de armonie totala. Nu exista accidente. Energia, tradusa in ganduri, cuvinte, emotiile si faptele, provoaca toate experientele tale. Acest lucru asigura ca ai intotdeauna oportunitatile de invatare de care ai nevoie pentru a-ti rezolva Karma si , la fel ca si tine, gandurile colective, cuvintele, emotiile si faptele omenirii creaza mediul pentru noi toti. Daca destule suflete isi concentreze energia catre pace, vom avea pace. In cazul in care majoritatea sufletelor sunt pline de manie, am putea avea cu toti parte de experienta razboiului. Suntem cu totii una, si la fel ca multe sub- personalitati din voi, trasaturile dominante ale omenirii (intreaga scanteie), va apare pentru a rezolva Karma grupului nostru.

Repostare de la One Mind One Energy

Tagged with:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *