Creatorul plantelor si reteaua de Lumina a Pamantului

Aceasta poveste a regresiei reprezinta inca o trezire activata de catre Eul Superior catre realuarea activitatii din acea viata trecuta si recapatarea abilitatilor de atunci, trezire provocata de reamintirea adevaratei noastre esente, a informatiilor si cunostintelor pe care unii dintre noi le posedam in acea vreme.
In aceasta transcriere apare un creator al plantelor de pe pamant, reteaua de lumina a pamantului si a lucratorilor in Lumina care ne ajuta impreuna cu extraterestrii.

V. Ce vezi?
D. Straturi de aburi colorati, gri, violet, rosu ca niste felii si eu alunec incet, ca un fulg in jos prin ele si le simt calde, fine, acum e mai mult gri si pe masura ce cobor mi se face un pic teama.
V. Se schimba ceva pe masura ce cobori?
D. Se simte tot mai greu, devine tot mai dur si ma ameteste pe masura ce ma apropii de pamant
V. Ce se vede sub tine?
D. E o lupta, in razboi, totul se vede negru de sus. Au niste armuri negre, niste cai negri, niste sabii mari si se lupta intre ei. Sunt multi si acum privesc pe unul singur, e doar o armura neagra, inauntru pare gol, da’ e o licarire, parca ma cheama acolo.
V. Daca doresti, poti merge acolo. Aminteste­-ti ca te afli in piramida de lumina alba si ca esti protejata in acest fel. Poti sa povestesti despre ceea ce vezi.
D. E ceva cu inima lui, s-a deschis, era singura licarire si simt ca o conexiune cu inima mea. In rest e ca un fum negru in interiorul armurii. O simt ca si cum se deschide o cale catre inima lui, ca un pod de lumina aurie, stridenta, intre inimile noastre, din adancul lor. Parca totul s-a oprit in loc, nu se misca nimic, doar ca lumina curge peste tot, peste camp si-l transforma din gri cu sange, il face verde si oamenii si cei morti, unii care-s pe jos incep sa lumineze si chiar incep sa se ridice, se transforma in corpuri de lumina, curge multa lumina, simt extaz. Unii nu vor sa se trasforme. Lumina curge prin acet barbat curge mai departe, el pare sa fie legatura cu ceilalti. El s-a aschimbat un pic doar, nu e ca altii, dar locul se simte altfel, nu mai e asa greu, incepe sa nu se mai simta asa dens, rasare soarele si e mai multa lumina, nu mai e nimic gri, e lumina si verde. Unii oameni au ramas nemiscati , multi se ridica, se fac ca un fascicul de lumia si se duc in sus, altii se lumineaza si nu se ridica si altii raman negri si nu se misca. La barbatul cu care am legatura a venit un alt barbat foarte luminos si cred ca il ajuta cu ceva: il intinde pe jos, face ceva cu mainile si pe unde il atinge se lumineaza. Prin el doar a trecut lumina pentru a-i ajuta pe ceilalti. Eu incep sa ma retrag, celalalt om ramane cu el.
V. Cum arati?
D. Sunt ca un soare, sferic, galben-auriu, sunt gazoz si daca ma apropii de oameni ma micsorez, cam pana la jumatatea marimii lor, dar daca ma indepartez, ma fac mai mare.Ma retrag acum.
V. Ce se intampla cu ei acum, daca tu te retragi?
D. Isi continua drumul lor. Ii pot vedea si simti, lupta s-a oprit de tot, nu mai e nici gand de lupta.
V. Cum te indepartezi?
D. Ma ridic si trec prin aceleasi straturi, dar inca simt un cordon, ceva tot ma trage inapoi, jos, tot ei ma trag. Nu mai au nevoie de mine dar sunt un pic speriati pentru ca am plecat. Largesc cordonul de legatura, se ingustase prea brusc. Acum le percep doar corpurile energetice frumoase, sclipitoare. Ei se ajuta intre ai acum. Unii incearca sa ii trezeasca si pe ceilalti, dar nu pot. Cei care au ramas negri sunt pieduti intr-un spatiu gri de plutire si nu vad nimic, ca si cum sunt orbi .Ma doare sa-i vad asa. As vrea sa-i trezesc, dar nu pot. Doar stau aici cu ei un pic, dar ei nu ma percep si vor din nou sa intre in razboinicii aia, sunt atrasi de razboinicii aceia. Sunt intr-un alt spatiu dar vor sa se intoarca tot acolo, e o atractie puternica, ca un magnet. Probabil ca se vor intoarce, ei decid daca se intorc. Ma simt si eu atrasa, daca stau in zona asta
V. Cu cei luminosi mai esti conectata?
D. Sunt conectata si cu cei luminosi, ei sunt in alt spatiu, e mai usor, e ca o noua viata.
V. Vrei sa mai stai si cu cei negri?
D. Da, imi las acolo o parte, am facut o bila de lumina, am rupt-o din mine, dar ramane conectata la mine, si la fel, raman conectata si cu cei de lumina. Bila de lumina ramane acolo, la cei negri, sa straluceasca, sa le arate o cale, sa straluceasca, sa fie acolo.
V. Poti sa imi spui cum a aparut licarirea in barbaturl acela cu care te-ai conectat tu apoi?
D. Ca o scanteie in interiorul lui, a deschis poarta, a fost dincolo de el, din el mai adanc decat ce putea el percepe. Cand eu m-am apropiat, in timp ce el se lupta, s-a activat brusc scanteia si ea m-a atras si am facut conexiunea.
V. Ce urmeaza sa faci acum?
D. Pot sa fac orice. Acum ii pot lasa pe cei luminosi, sunt ok acum. E mai mult decat o bucatica din mine acolo, prin mine curge ceva mai mult, prin mine, in acea sfera, eu tot un canal sunt, doar am deschis ceva acolo, am creat un alt soare mai mic decat mine, nu pot sa il fac prea mare acolo. Il desprind de mine ca sa pot sa plec.
V. Acum ce faci ?
D. Ma ridic. Am ajuns tot pe pamant, dar e desert de data asta, nisp galben, uscat arid, fara viata. As vrea sa-l ating, sa-i dau putin viata. Se transforma in plante, in multa vegetatie, sa transforma intr-o jungla.
V. Cum arati acum?
D. Sunt tot o bila de lumina sunt extinsa, am si niste tentacule, ca niste maini care creaza plantele prin atingere, curg din mine prin maini in pamant si acolo incep sa cresca. In mine au o alta forma si curg ca o energie prin mine, dar prind o alta forma pe nisip. Conexiunea cu pamantul le face sa prinda alta forma, dar de fapt sunt aceleasi. E mult verdeata, frunze foarte mari, copaci mari, sunt si flori rosii, violet, galbene, portocaliu, toate culorile. Ele au alta forma in mine, energia lor e colorata in mine, cele verzi erau doar o lumina, florile au in mine o energie colorata in mine,si pe pamant iau forma de flori. E foarte frumos! Planetele curg prin mine dar percep si animale, mi-e greu sa le vad acum. Animalele nu au venit prin mine. Altcineva se …e mai complicat….
V. Cat de mult s-a intins jungla, a acoperit tot desertul?
D. Da, nu mai vad desert aici, in alta parte mai e. Mai stau cu ea si ea se va intinde de la sine. Plantele continua sa curga din mine, dar prinde si singura forta.
V. Ce te-a atras la acest desert, ce te-a facut sa vrei sa ii dai viata?
D. M-a atras, e ca o atractie rapida, magnetica si eu nu ma impotrivesc.
V. E prima oara cand faci o jungla? Ce altceva mai faci?
D. Nu, ma si bucur intr-o alta jungle, dar tot noi am creat-o, mai demult, suntem mai multi. Acum, ca am venit in jungla, am luat o forma, suntem aproape verzi, sangele e verde si jungla e o parte din noi. Mai intai am creat-o si apoi am coborat in ea. Avem o forma umanoida, dar suntem mai mari, mai colorati, avem venele colorate, intr-un portocaliu si verde si pelea e mai deschisa decat a noastra. Nu avem haine, avem sexe diferite, dar organele sunt altfel. Sunt niste haine dar sunt din noi, pielea noastra o facem ca niste haine. Eu sunt tot femeie. E foarte frumos aici, e liniste.
V. Ce urmeaza sa mai faci?
D. Aici cream pentru alte planete. Aici e ca un laborator si transmitem sferei ce cream aici, sunt conectata cu sfera mea, iar ea merge mai departe, alteori sta deasupra noastra.
V. Cu ce va ajuta ca ati luat forma in acest laborator?
D. Trebuie sa fim conectati in pamant si impreuna sa cream. Nu suntem foarte multi, zece, cincisprezece. Din maini si din picioare se duc niste fire, ca niste legaturi, in pamanat, si de acolo vin inapoi. E ca un schimb de multe…nu stiu ce sunt…multe forme, lumini, e un schimb de forme si lumini…..sunt tot felul de elemente si se face schimb de elemente….sunt particule din energia pamantului si se amesteca in burta mea….sunt foarte diferite si foarte multe, se combina in burta mea si ies din maini si picioare, apoi le transmit inapoi in pamant, le dau viata. Am creat foarte multe plante, una niste frunze foarte, foarte late, e foarte puternica, inca un copac, aici stau cel mai mult, e un suflet batran copacul, sufletul copacului il da pamantul, iar forma si viata o cream impreuna cu pamantul…copacul e prima mea creatie….imi place , imi da o senzatie de familiar, de protectie si putere, comunicam, il simt ca un tata….e o comunicare de simtire….de la inima la inima….e o contopire.
V. Lucrezi singura, sau si cu celilalti?
D. Lucrez si singura dar si impreuna cu ceilalti si atunci cream lumi, planete, unii dintre ei lucreaza si cu animale si am creat planete si pamantul, cu mai multi, dar si noi. Sunt mai multe grupuri care lucreaza. Noi am creat doar plantele si animalele. Altii au creat rocile. Am fost cu ei de la inceput, dar ei au creat rocile. Eram langa. S-a creat prin maini si prin inimile tuturor si multi au venit inapoi pe el dupa ce l-au creat, acum sunt si oameni, chiar acum pe pamant. Au fost si intre oameni si forma de oameni, ca nu erau inca ancorati pe pamant. Nu puteau fi direct oameni pana nu si-au facut ancore care sunt niste legaturi cu pamantul prin care curge energie. Legaturilesi le-au creat prin crearea altor corpuri in care nu erau suflete, nu erau animale, aveau forma de oameni in care sufletul nu putea intra, aveau doar conexiunea cu pamantul. Oamenii astia traiau fara sufle, doar se exprima pamantul prin ei, erau doar modele dar nu traiau mult, doar cat sa se acordeze, sa se tranforme vibratia. Odata ce s-au creat modelele, incet, incet, si-au putut lua forma.
V. Cand cei care au creat pamantul erau intre ingeri si oameni erau in forma fizica sau nu?
D. Aveau forma fizica, dar era o forma aerata, nu era nimic constient atunci. Ei supravegheau corpul pe care si-l creasera, il cresteau.Ei pluteau, nu erau conectati deloc. Era inainte de aparitia oamenilor pe pamant. Sunt si acum pe pamant.
V. Ce fac ei acum pe pamant?
D. Ii vad doar ca lumini foarte puternice pe glob, sunt cam peste tot in lume, cativa pe fiecare continent si fac niste punti intre ei. Unii sunt lumini mai puternice si sunt si lumini mai putin puternice, unii mai adormiti. Nu prea stau cu oamenii, ei creaza niste punti.
V. Ce fac cu puntile acelea, care e rolul lor?
D. Sa imprastie lumina. Toti ceilalti se conecteaza la punti, e ca o plasa la care se conecteaza toti oamenii care se trezesc.
V. Sunt multi cei treziti?
D. Cei care nu s-au trezit sunt majoritari. Pamantul e bine, el merge, putem sa sustinem, dar se vor mai trezi multi. Vad multe licariri, se aprind, se sting, nu sunt inca hotarati. Cei care stau tot timpul aprinsi sunt deja conectati. O data treziti si conectati, nimeni nu se mai stinge din plasa.
V. Ce simte pamantul fata de cei netreziti?
D. Ne iubeste pe toti. Ne suporta cat e nevoie. Plasa asta e o plasa care porneste din centrul pamantului si intra in fiecare si inima e cea care creaza plasa, legatura. Toti cei treziti sunt conectati intre ei prin plasa asta si plasa e peste tot in jurul pamantului, e invelit pamantul. Mai sunt si pe afara multi, care nu au conexiunea cu pamantul, nu sunt in corp. Au si ei o plasa.
V. Cine sunt acestia fara corp, care se afla in jurul pamantului?
D. Multe, multe fiinte de peste tot din univers, si ei sunt conectati intre ei. Sunt aici ca sa ne ajute noi si au facut si ei o plasa foarte luminoasa, din aceeasi lumina, foarte, foarte stralucitoare, alb aurie si calda.
V. Ce altceva mai vezi?
D. Sunt si nave, multe nave, sunt si altfel de fiinte, le vad doar lumina, unele sunt mai stralucitoare, mai mari, aduc o mai multa energie. Nu sunt foarte departe de pamant. Ei supervizeaza si ajuta, transmit canale de lumina cele mai multe catre oamenii treziti si prin oameni, mai departe in pamant. Le-ar face rau celor netreziti daca le-ar trimite lumina. Trebuie sa se deschida ei.
V. Cum percep oamenii informatiile astea venite de la fiintele luminoase din jurul pamantului?
D. Caldura, liniste, iubire, pace, multa pace, pace.
V. Ce poti sa imi spui de nave, ele ce fac?
D. Ele au oamenii lor jos pe care ii ajuta, le transmit, dar uneori nu mai functioneaza dar ei transmit in continuare. Au mai uitat, se simt pierduti, pentru ei e rau, sufera.
V. Printre navele astea sunt si unele care nu au cele mai bune intentii?
D. Sunt alte fiinte care ii tin la o parte. Nu prea mai sunt asa multi, nu mai e loc pentru ei, i-au curatat, nu mai sunt multi, dar mai sunt cativa, totusi, sunt langa pamant. Au si ei reprezantanti pe pamant si ii ajuta si ei pe ai lor, au si ei transmisii. Sunt buni in ceea ce fac pe pamant, dar nu mai e mult ca plasa asta distruge trasmisiile astea, ce nu mai e de aceeasi natura cu plasa. Nu mai sunt multi, au ramas cei mai puternici. Nu mai au sanse sa supravietuiasca, li se reduc tot mai mult. Inca e puternic ce transmit acum. Sunt locuri in care plasa de lumina e inca rara, in zone ca in zonele arabilor, ca zona mai mare, acolo e foarte slaba. Acolo sunt reprezentanti multi si de acolo pleaca, dar se imprastie in pamant, la fel cum se imprastie lumina, la fel se imprastie si energia lor. Au fost mai multi, dar multe legaturi s-au sugrumat. Acum au ramas putini, dar sunt cei mai puternici. E o disperare intre ei. Nu mai au nici un plan, ar face orice, de la crime, razboaie, instigare, frica si multa violenta, violenta le-a mai ramas.
V. Cum ii percepe pamantul pe acesti oameni?
D. E intr-o iubire, pamantul ii iubeste pe toti. Acestia isi doresc sa distruga plasa si ei sunt foarte conectati cu pamantul, cred ca doar aici pot supravietui, pot sa moara, e o disperare, ei sunt foarte conectati cu pamantul in sensul ca sunt dependenti de el. Nu stiu de unde au veni, de departe. Scopul lor este ca ei sa se mareasca, dar nu mai pot, nu au mai putut de mult. E o zona neagra, e foarte departe.

Postat în Blog Etichetat cu: ,
One comment on “Creatorul plantelor si reteaua de Lumina a Pamantului
  1. Adi spune:

    Sper că ai primit întârziatul dar sper că nu tardivul meu reply. Mulțumesc pentru tot ce ai făcut și faci pentru mine. Te pup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Captcha *