Viata intre vieti

Viata intre vieti

Va trimit o parte dintr-o sesiune in care persoana, in transa fiind, a mers in lumea spiritelor, dupa ce a trecut prin momentul mortii dintr-o viata anterioara.
In experienta mea, aceste sesiuni sunt rare, deoarece oamenii nu sunt inca pregatiti pentru o asemenea calatorie. Majoritatea oamenilor, la intrebarea mea, “Stii unde trebuie sa mergi acum, dupa ce ai iesit din corp?”, raspund ca nu stiu.
Mai am o sesiune de acest fel pe care, deasemenea, intentionez sa o public.
Partea frumoasa a acestor calatorii in lumea spiritelor este aceea ca aduc detalii dintr-o zona foarte putin cunoscuta, ajuta la intelegerea acesteia si aduc liniste, siguranta si mesaje pozitive, incarcate de iubire neconditionata, pace si armonie, dar, nu in ultimul confirma ideea ca suntem suflete nemuritoare si ca viata aici, pe Pamant, nu trebuie luata in serios, dupa cum bine spunea Dr. Michael Newton: “Cand ajungem cu totii acolo, sus, radem cu pofta de cate ni s-au intamplat”, realizand ca totul e doar un joc.
Va imbratisez cu drag, in Lumina si Iubire,

Violeta

V. Pe unde ai iesit din corp? Te-a ajutat cineva, sau ai iesit singur?
C. Am iesit prin crestetul capului si am fost singur.
V. Dupa ce ai iesit din corp, stii unde trebuie sa mergi?
C. E asa cum e o sfera de sticla colorata si acolo sunt toate amintirile mele. Ma intorc la fiintele astea de lumina. Parca le vad cumva in spatele meu.
V. Cum le percepi?
C. Ca fiind un tot bine organizat, bine … au tot ce le trebuie. Imi e bine langa ele, dar pentru ca m-au tot trimis asa sa uit, mi-e greu cu lumina lor, ca pe mine m-au tot trimis sa stau printre astia mai inchisi si mi-e putin greu. Cat nu sunt langa ei, dureaza pana imi revin, pana am si eu lumina.
V. Daca e asa bine cand ai Lumina, ce te face sa pleci inapoi, sa te duci intre cei nu prea luminosi?
C. Ma trimit ei si imi place si mie, dar uit. Ca sa merg acolo, trebuie sa uit niste lucruri, dupa aia, pana imi amintesc ca am vrut si eu (sa plec pe Pamant) si ca am facut bine ce am facut, am o perioada in care mi-e greu. Am trecut de multe ori prin asta si nu e usor.
V. Ai vrea sa exploram drumul tau cu fiintele de lumina si cum e sa fii acolo, cu ele, sau nu? E dupa cum vrei tu.
C. Da, as vrea sa imi mai amintesc.
V. Cum ajungi la ele, cum te misti catre ele? Descrie-mi ce se intampla.
C. Zbor direct, dar se deschide ceva ca o poarta si dupa aceea ii vad si vin ei sau ajung eu. S-a deschis poarta si sunt langa ei. Sunt foarte inalti, dar si eu sunt la fel de inalt acum. Vad si Pamantul acum, sunt aproape de Pamant si brazii sunt mici, sunt pana la glezna lor. Ei nu prea vorbesc, nu ii aud, au o altfel de intelegere, vorbesc prin trairi, e o intelegere….
V. Iti comunica ceva?
C. Da, sa mai stau aici, langa intrare, dar sa nu ma duc langa ei pentru ca am inca energia de pe Pamant si daca merg acolo, ma ard.
V. Ce se intampla aici, unde astepti sa ti se curete energia de pe Pamant?
C. Eu trebuie sa stau si de la ei vine Lumina si se scurge in Pamant o alta. Ce e mai gri si mai intunecat se duce catre Pamant.
V. Ce faci dupa ce se curata?
C. Merg spre ei si ma urc deasupra, undeva, e o sfera mare, transparenta, electrica, cu ceva alb. Aici sunt alti conducatori si parca aici mi-e locul, aici trebuie sa vin. E un drum care duce la sfera, m-am apropiat de ea si aici sunt niste locuinte albe.
V. Cum iti pare locul, iti e familiar sau nu?
C. Da, imi e, am mai fost aici. Mi-e bine aici, e calm si atotcuprinzator, e ordine.
V. Ce urmeaza sa faci aici, langa sfera?
C. Mai sunt si altii aici, ca si mine, si nu vorbim ca aici. E ca si cum m-as fi intors de la o treaba pe care trebuia sa o fac si pentru mine acum, o viata de om e ca si cum faci niste lucruri undeva si te intorci. E simplu si nu dureaza mult, o viata de om e ca un drum pana undeva.
V. Iti par cunoscuti cei care sunt ca si tine acolo?
C. Da, suntem … parem frati … semanam foarte mult, din interior parem aceeasi Lumina.
V. Ce sentiment ai cand esti impreuna cu ei?
C. E pace si sentimentul ca se lucreaza pe multe planuri, in multe directii.
V. Ei stiu unde ai fost tu, sau ce treaba ai avut la ultimul drum?
C. Unii stiu ca plec, dar nu stiu exact ce treaba am.
V. Te intalnesti vreodata cu vreunul dintre ei acolo, jos, pe Pamant, sau nu?
C. Parca cu unul din ei m-am intalnit, e aici sus. E aici, l-am vazut doar, asa cum il vad aici. Pe Pamant era doar lumina, ca aici. El stie ca m-a vazut pe Pamant. A fost o intalnire de observare, nu am interactionat.
V. Acum ca esti intre ai tai, mai ai ceva de facut sau pur si simplu stai si te odihnesti?
C. Ar trebui sa ma odihnesc si apoi sa ma conectez cu toti cei care sunt aici, sa merg si sa ne reconectam cumva. Trebuie sa stam cumva, sa formam niste forme, stam umar la umar si formam ca o floare, ca un simbol, cum formeaza oamenii litere din corpurile lor. Cand stam asa ne conectam si vine o lumina alba, ca un curent electric placut, undeva la bazin, la plex, cumva, vine de la sfera si trece prin noi, toti. Sfera e mai sus, trebuie sa urci niste scari pana acolo.

sfera-mov
V. Tu ai fost in sfera?
C. Da, am fost. E altfel in sfera … nu pot sa spun cum e acolo, nu o pot descrie … sunt in ea … e o absenta a unor lucruri si … nu pot sa inteleg … e si o lumina mov odata ce intri in ea. Pare transparenta si se invart lucruri in ea. In ea e o sfera mov, si pe langa ea se misca niste steluta albe. Se misca foarte repede.
V. Cat de aproape poti ajunge fata de sfera mov?
C. Pot sa intru in ea, dar nu pot sta mult pentru ca nu pot s-o inteleg. Pot sa inteleg doar daca ies din ea. Poate sa intre oricine in ea.
V. Intra in ea si descrie-mi cum e acolo, ce simti.
C. E o dizolvare. Nu prea mai ai corp. E ca si cum e … dar nu vreau sa stau mult … e ca si cum te dizolvi in ceva mai mare … e ceva nici placut, nici neplacut, nu ma conectez cu … sfera e foarte mare si in gandire si … sunt ca un bob de nisip pe langa Pamant.
V. Hai sa iesim si sa ramanem in sfera mare, sa vedem, acolo ce se intampla. Pentru ce e locul asta?
C. De aici se creaza si se sustine lumea asta de Lumina, in care suntem.
V. Cine creaza si sustine?
C. Sfera e cumva vie, e ceva viu, dar care nu gandeste ca noi … nu stiu cum … De acolo avem energia, lumina asta alba.
V. Unde stau fiintele albe de lumina?
C. Tot cu noi. Ei sunt cumva mai jos. Ei sunt ca niste paznici, ei vegheaza Pamantul si ar fi mai mici ca mine. Au o treaba a lor.
V. Cum e starea ta in sfera mare, dar in afara sferei mov? Mai e cineva cu tine?
C. Mai bine, e un spatiu mare, transparent. Nu, sunt singur, dar ii vad pe ceilalti in jos, pe scari. Ea sta ca pe un varf de munte si din ea merg diverse scari.
V. Daca ai vrea, ai putea comunica cu sfera mare?
C. Nu o inteleg, dar cand trece lumina prin noi, pot. Cand trece lumina sunt multe informatii. Asa se decide cine mai merge pe Pamant.
V. Tu poti sa spui ceva despre asta sau nu?
C. Daca vreau sa merg, merg, daca nu, nu. Doar transmit cand suntem conectati. Periodic facem conectarea asta si atunci, fiecare spune ce vrea sa faca.
V. Vreau sa fii acum intr-o conectare. Aseaza-te intr-o forma cu ceilalti, umar la umar, si da voie luminii sa vina. Descrie-mi ce simti pe masura ce ea trece prin voi.
C. E ca un curent electric, un freamat, ca si cum facem parte din ceva mai mare. E placut. Se umple cu lumina tot corpul si e mereu placut.
V. Ce informatie ai primit?
C. Ca e disponibila o posibilitate, sa calatoresc undeva daca vreau sa merg.
V. Ai putea sa vezi cam ce ti se ofera?
C. Sa merg si sa fiu mai linistit.
V. O viata mai calma?
C. Da, ar trebui cumva sa merg ca in vacanta, ca parca am obosit sa vin numai sa fac lucruri.
V. Deci dupa atat de multe vieti mai grele, mai obositoare, ti se ofera ceva mai usor?
C. Da, asta ar fi posibilitatea generala, dar daca se intampla si altceva … sa stiu ca se poate intampla si altceva … ca sa nu fie chiar asa, toata vacanta.
V. Lucrurile se pot si schimba?
C. Aici sunt niste … alti curenti, alte energii pe Pamant, care se agita si tulbura apele … aici e ca si cum … vad o chestie cu tentacule mari pe Pamant si se tot zbate si tulbura lucrurile. Eu parca sunt mai departe de ea, ca si tara, dar sa fiu atent, sa ma uit.
V. Ce decizi acum, ca ai primit aceasta informatie?
C. Da, imi trebuie si imi place vacanta asta, dar parca am repetat de multe ori sa vin si sa fac ceva. Mi-e bine si daca ma uit dupa lucruri mai rele. Cred ca am constatat doar, cred ca am luat-o cand am venit deja. Asta ar fi decizia.
V. In actuala viata, ca C?
C. Da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Captcha *